Arkadaşlar Yardım 5 Kilo Vermem Lazım
-
Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
benim diyet varda verirdirirde gençsin ölürsün felan :) 1 ayda 10 kilo vermiştim askere girmek için :D
Saolsında öyle diyet değil dediğin gibi ölürüm daha hafif bişiler istiyorum 4 -5 kilo versem yeter sürede farketmez 4-5 kiloyu 2 ayda versemde olur
-----------------------------hoca bak yaşın genç hamur işini azaltsan akşamlar 2 saat yürüsen hızlı tempo yada koşsan sana yeter
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Lostgun bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
benim diyet varda verirdirirde gençsin ölürsün felan :) 1 ayda 10 kilo vermiştim askere girmek için :D
Saolsında öyle diyet değil dediğin gibi ölürüm daha hafif bişiler istiyorum 4 -5 kilo versem yeter sürede farketmez 4-5 kiloyu 2 ayda versemde olur
-----------------------------hoca bak yaşın genç hamur işini azaltsan akşamlar 2 saat yürüsen hızlı tempo yada koşsan sana yeter
Ben zaten okul takımındayım idmanlarım haftaya perşembe başlıyor sadece yemek ilgili yardım etseniz çok sevinirim -
Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------Ben zaten okul takılımındayım idmanlarım haftaya perşembe başlıyor sadece yemek ilgili yardım etseniz çok sevinirim
-----------------------------mideni dolduracak şeyler ye kanka
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------Ben zaten okul takılımındayım idmanlarım haftaya perşembe başlıyor sadece yemek ilgili yardım etseniz çok sevinirim
-----------------------------Sebze meyve vs. mi ?
-
Lostgun bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------yok ya hazır gıdalar
-
SUPERBICO bunu yazdı:
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------yok ya hazır gıdalar
-----------------------Ama hazır gıdalar kilo vermeme yardım edermi ki ?
-
mideyi doldursun yeter
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------mideyi doldursun yeter
-----------------------------Tamam saol kanka
-
Başka fikri olan ?
-
bende son 1 ayda 5 kilo verdim, yaptığım sadece çayda şekeri kesmek, öğün başı en fazla 1 dilim ekmek yemek, geç saatlerde yememeye dikkat etmek ve bol su içmek oldu..