folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arkadaşlar Yardım 5 Kilo Vermem Lazım

Arkadaşlar Yardım 5 Kilo Vermem Lazım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

k flakes yesene erkeklerde ne kadar etkili oluyo bilmiyorum ama ablam denedi sabah akşam 1 kase yiyosun bende günde 1 kere yiyorum sabah kahwaltı hazırlamaya üşendiğim için ama ben zaten zayıfım kilo werdirmeye başladıkça bırakıorum ben we 14 günde etkili oluyo diye biliyorum 

dewdim dewrildim geldim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

10 günde 15 kg,

http://www.tahribat.com/Forum-Vucudun-Sifresi-2-10-Gunde-15-Kg-Zayifla-118280/

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

hezarfen bunu yazdı:
    -----------------------------

bende son 1 ayda 5 kilo verdim, yaptığım sadece çayda şekeri kesmek, öğün başı en fazla 1 dilim ekmek yemek, geç saatlerde yememeye dikkat etmek ve bol su içmek oldu..

Çok saol dediklerinin hepsini uygulayacağım

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

k flakes yesene erkeklerde ne kadar etkili oluyo bilmiyorum ama ablam denedi sabah akşam 1 kase yiyosun bende günde 1 kere yiyorum sabah kahwaltı hazırlamaya üşendiğim için ama ben zaten zayıfım kilo werdirmeye başladıkça bırakıorum ben we 14 günde etkili oluyo diye biliyorum 

Yarar mı dersin ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Robinson_Crusoe bunu yazdı:

10 günde 15 kg,

http://www.tahribat.com/Forum-Vucudun-Sifresi-2-10-Gunde-15-Kg-Zayifla-118280/

O kadar da değil ya ben 5 kilo vermek istiyorum

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

acilse geçici bi 5 kilo verebilirsin su kaybıyla.. yok değilse 2 ay sadece yediğine dikkat ederek güle oynaya 5 kilo verirsin..

Altan naptın oğlum :|
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

sofradan herzaman tam doymadan kalk.Sabah kahvaltını sağlam yap.Öğünlerini parça parça ye mesela 12 de bi ye az bişey sonra 2 de gene atıştır 4 te felan az az ama.Akşam yemeğini saat 7 den sonra yeme.Akşam yemeğinde hamurişi yeme,hafif bişiler ye salata(tavuk salatası favorimdir)vb.Spor yapıosun zaten.Antrenmanlar sırasında bolbol su ve muz ye:Dprotein alırsın muzdan iyi olur....

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Eğer erken kalkmana mecburiyet veren bir durum yoksa geç kalk böyle 11-12 gibi ve kahvaltı filan yapma. 2-3 gibi ufak bir atıştırma yap ama ufak sonra akşam yemeği de yeme ve yemekten 2-3 saat yine sonra ki ben akşam yemeğini saat 7 olarak hesaplıyorum işte ondan sonra yine ufak bi atıştırma ile geçir. Bu atıştırmalar illa düzenli olacak diye bir kaide yok ne kadar düzensiz olursa o kadar iyi olur. Çerez filan ye onlar bayağı iştah keser. Düzenli yemek yemek kilo aldırır yani adama benzetir insanı biraz. :D Ben böylelikle 2 haftada 7 kilo verdim ki yürüyüş filan da yapmadım yani pasifdim pc başındaydım yürüseydim süre daha da kısalabilirdi ya da daha fazla kilo verirdim. (: Tabiki benim bünyem maşallah çellük gibiymiş hiçbirşey olmadı ama öğle yemeği yemedi diye bayılan çürükler de tanıyorum. Sen de onlardaysan evden çok uzaklara gitme derim ben. :D

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

hiç bisi yeme 24 saat pc basinda otur bol bol sigara iç 1 ayda 10 kilo verirsin en az :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Sabah uyan bol su iç gece yatmadan yemek yeme sakın ola. Lifli beslen Meyve bol ye karnını öyle doyur yeter :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 5711 Toplam Mesaj: 52