Arkadaşlar Yardım 5 Kilo Vermem Lazım
-
k flakes yesene erkeklerde ne kadar etkili oluyo bilmiyorum ama ablam denedi sabah akşam 1 kase yiyosun bende günde 1 kere yiyorum sabah kahwaltı hazırlamaya üşendiğim için ama ben zaten zayıfım kilo werdirmeye başladıkça bırakıorum ben we 14 günde etkili oluyo diye biliyorum
-
10 günde 15 kg,
http://www.tahribat.com/Forum-Vucudun-Sifresi-2-10-Gunde-15-Kg-Zayifla-118280/
-
hezarfen bunu yazdı:
-----------------------------
bende son 1 ayda 5 kilo verdim, yaptığım sadece çayda şekeri kesmek, öğün başı en fazla 1 dilim ekmek yemek, geç saatlerde yememeye dikkat etmek ve bol su içmek oldu..
-----------------------------
Çok saol dediklerinin hepsini uygulayacağım -
irwa bunu yazdı:
-----------------------------k flakes yesene erkeklerde ne kadar etkili oluyo bilmiyorum ama ablam denedi sabah akşam 1 kase yiyosun bende günde 1 kere yiyorum sabah kahwaltı hazırlamaya üşendiğim için ama ben zaten zayıfım kilo werdirmeye başladıkça bırakıorum ben we 14 günde etkili oluyo diye biliyorum
-----------------------------Yarar mı dersin ?
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı:
-----------------------------10 günde 15 kg,
http://www.tahribat.com/Forum-Vucudun-Sifresi-2-10-Gunde-15-Kg-Zayifla-118280/
-----------------------------O kadar da değil ya ben 5 kilo vermek istiyorum
-
acilse geçici bi 5 kilo verebilirsin su kaybıyla.. yok değilse 2 ay sadece yediğine dikkat ederek güle oynaya 5 kilo verirsin..
-
sofradan herzaman tam doymadan kalk.Sabah kahvaltını sağlam yap.Öğünlerini parça parça ye mesela 12 de bi ye az bişey sonra 2 de gene atıştır 4 te felan az az ama.Akşam yemeğini saat 7 den sonra yeme.Akşam yemeğinde hamurişi yeme,hafif bişiler ye salata(tavuk salatası favorimdir)vb.Spor yapıosun zaten.Antrenmanlar sırasında bolbol su ve muz ye:Dprotein alırsın muzdan iyi olur....
-
Eğer erken kalkmana mecburiyet veren bir durum yoksa geç kalk böyle 11-12 gibi ve kahvaltı filan yapma. 2-3 gibi ufak bir atıştırma yap ama ufak sonra akşam yemeği de yeme ve yemekten 2-3 saat yine sonra ki ben akşam yemeğini saat 7 olarak hesaplıyorum işte ondan sonra yine ufak bi atıştırma ile geçir. Bu atıştırmalar illa düzenli olacak diye bir kaide yok ne kadar düzensiz olursa o kadar iyi olur. Çerez filan ye onlar bayağı iştah keser. Düzenli yemek yemek kilo aldırır yani adama benzetir insanı biraz. :D Ben böylelikle 2 haftada 7 kilo verdim ki yürüyüş filan da yapmadım yani pasifdim pc başındaydım yürüseydim süre daha da kısalabilirdi ya da daha fazla kilo verirdim. (: Tabiki benim bünyem maşallah çellük gibiymiş hiçbirşey olmadı ama öğle yemeği yemedi diye bayılan çürükler de tanıyorum. Sen de onlardaysan evden çok uzaklara gitme derim ben. :D
-
hiç bisi yeme 24 saat pc basinda otur bol bol sigara iç 1 ayda 10 kilo verirsin en az :)
-
Sabah uyan bol su iç gece yatmadan yemek yeme sakın ola. Lifli beslen Meyve bol ye karnını öyle doyur yeter :)