Arkadaşlar Yardım 5 Kilo Vermem Lazım
-
gumusservi bunu yazdı:
-----------------------------
abur cubur yeme,düzenli uyu,kahvaltı yap mutlaka ekmeğide kes..her sabah koş sonra maydonoz ve limon suyunu robotta çekip bi güzel iç hem toksin atıcı hem zayıflatıcı..:D meyve yemeyi de ihmal etme.. bunları düzenli yapmak mesele ben yapamıyorum..:))
-----------------------------maydanoz limon suyu filan diyince aklıma geldi, ben geçen sene bi ara gaza gelip mehmet öz ün yeşil iksirini yapayım demiştim de yanlış nerde bilmem fıstık yeşili yerine koyu saçma bi yeşil olmuş, bütün mutfağada bulaşmıştı :D
-
hezarfen bunu yazdı:
gumusservi bunu yazdı:
abur cubur yeme,düzenli uyu,kahvaltı yap mutlaka ekmeğide kes..her sabah koş sonra maydonoz ve limon suyunu robotta çekip bi güzel iç hem toksin atıcı hem zayıflatıcı..:D meyve yemeyi de ihmal etme.. bunları düzenli yapmak mesele ben yapamıyorum..:))
-----------------------------maydanoz limon suyu filan diyince aklıma geldi, ben geçen sene bi ara gaza gelip mehmet öz ün yeşil iksirini yapayım demiştim de yanlış nerde bilmem fıstık yeşili yerine koyu saçma bi yeşil olmuş, bütün mutfağada bulaşmıştı :D

-
Ölüm orucuna basla 5 kilo verince bırakırsın...
-
Çok fazla yemek yeme.Ve birini ayarla sex yap =)
Unutmamak lazım ki sex yapmak zayıflatır ...
-
Öğlen leri yemek yeme Sadece hafif birşeylerler geçiştir.Ve akşamları 1 saat akdar hafif ritimli koşu yap.yada Hızlı tempoda yürü.
-
Ben senin problemini biliyorum olum ha bire yiyosun onuye bunuye kardeşinde aldı başını gitti zaten yemeği kesiceksin başka yolu yok.
Ha bide sen okul takımındaki hocanlada konuş sizinki özel oldugundan daha iyi ilgilenirler ona de hocam biraz kilo vermek istiyorum en iyi sağlıgıma zarar vermeden nasıl verebilirim de.
Yoksa yani böyle giderse benim iki katım olacaksın gülüm.
-
MrAmor bunu yazdı:
-----------------------------Ben senin problemini biliyorum olum ha bire yiyosun onuye bunuye kardeşinde aldı başını gitti zaten yemeği kesiceksin başka yolu yok.
Ha bide sen okul takımındaki hocanlada konuş sizinki özel oldugundan daha iyi ilgilenirler ona de hocam biraz kilo vermek istiyorum en iyi sağlıgıma zarar vermeden nasıl verebilirim de.
Yoksa yani böyle giderse benim iki katım olacaksın gülüm.
-----------------------------Aynen öle yapayım
-
Sıkı giyin yagmurluk vs ve haftada 3 maç yap çok terle az ye 3 haftada 11 kilo verdim bu şekilde
Lostgun bunu yazdı:
Arkadaşlar okul takımı için 5 kilo vermem lazım önerileri olan çok acil şimdiden saolun
----------------------------- -
DeMi_R bunu yazdı:
Sıkı giyin yagmurluk vs ve haftada 3 maç yap çok terle az ye 3 haftada 11 kilo verdim bu şekilde
Lostgun bunu yazdı:
Arkadaşlar okul takımı için 5 kilo vermem lazım önerileri olan çok acil şimdiden saolun
Haftada yaklaşık 6 kere maç yapıcaz idman şeklinde ve artık yediklerime de dikkat ediyorum inşallah senin gibi olurum.Saol. -
Arkadaşlar yapıcağım rejim programını planlayalı 3 gün oluyor ama bu sabah başlamak nasip oldu(Yarın başlıcam yarın başlıcam derken 3 günü buldu xD )
Yaptığım şey şu sabahları mısır gevreği ile kahvaltımı yapıyorum öğlende okulda çıkan yemeklerden azar azar tadıyorum ve yanında 2 dilim ekmek tercih ediyorum akşamları ise 2 dilim ekmek ve az yemek tercih ediyorum sizce ?