folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Arkadaşlar Yardım Edin De Şu Kızla Bir Tanışıyım

Arkadaşlar Yardım Edin De Şu Kızla Bir Tanışıyım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı
    HolyReform bunu yazdı

Bahşiş bırakarak başla bence 50 TL bahşiş bırak üst üste 2 kez falan dikkatini çekersin

Arkadaşın babası fabrikatör galiba :) :) eğer bu şekilde dikkatini çekecekse hiç çekmesin bence çünkü paraya gelecek olan kız hiç gelmesin. Benim düşüncem tabi.

Kızı test etsin bakalım mühendis bulunca kaçacak mı diye.

Şaka yaptım hocam farklı konu ama hayırlısı olsun kız dönecek galiba sana :)

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    darq bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı

Bi taktik söyliim sana :)

Delikanlı gibi kafeye gittiğinde , 1 dakıkanızı alabilirmıyım dıyeceksın. Baktın ki o anki yaklaşımına direkt açık ve net konuşacaksın , kusura bakmayın bilmiyorum , sizi tanımıyorum ama mümkünse tanışmak istiyorum tarzında ( artık o anki ambiansa göre seçeceksın cumlelerını )  konusacaksın ...

Emin ol %99 işe yarar en azından o kibar ve efendi yaklaşımından ötürü ya hayatımda birisi var vss tarzı bir cevap alırsın yada s*tiri ceker kız :D

Ama ciddiyim sadece AÇIK ve NET ol ... Bazen bu GÜVEN DUYGUSU kızlarda daha çok işe yarar ...

O özgüven olsaydı zaten bende ..:D Kız gece vardiyasında ramazan dolayısıyla çok yoğun anca ramazandan sonra o dediğin de onu yapamayabilirim, sağol yine de.

O özgüven olmaması için hiçbir sebep yok hocam ...

Yaşın gerçekten 25 se ve benım yasıma geldıgınde (31) bu dediklerimi biraz daha iyi anlarsın :)

Emin ol '' kazanacakların = kaybedeceklerin '' en azından o yok dediğin özgüvenın temellerını bıraz daha saglamlastırırsın ...

Kızdan hoşlanabilirsin , sevebilirsin ama olabilir de olmayabilirde ... Deneyeceksın , hiç denemeden Platonik takılmaktansa dediğimi uygul :)

yine de sen bilirsin ...

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

Hocam yaş 25 mi gerçekten ?

Evet neden ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    HolyReform bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı
    HolyReform bunu yazdı

Bahşiş bırakarak başla bence 50 TL bahşiş bırak üst üste 2 kez falan dikkatini çekersin

Arkadaşın babası fabrikatör galiba :) :) eğer bu şekilde dikkatini çekecekse hiç çekmesin bence çünkü paraya gelecek olan kız hiç gelmesin. Benim düşüncem tabi.

inceden geçiriyim diyorsun yani :) bende mühendisim hocam sıkıntı yok :D :D aynen sonunda beklediğim oldu ya çok şükür :) neyse konusu bura değil burayı dağıtmayalım :)))

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    darq bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı

Bi taktik söyliim sana :)

Delikanlı gibi kafeye gittiğinde , 1 dakıkanızı alabilirmıyım dıyeceksın. Baktın ki o anki yaklaşımına direkt açık ve net konuşacaksın , kusura bakmayın bilmiyorum , sizi tanımıyorum ama mümkünse tanışmak istiyorum tarzında ( artık o anki ambiansa göre seçeceksın cumlelerını )  konusacaksın ...

Emin ol %99 işe yarar en azından o kibar ve efendi yaklaşımından ötürü ya hayatımda birisi var vss tarzı bir cevap alırsın yada s*tiri ceker kız :D

Ama ciddiyim sadece AÇIK ve NET ol ... Bazen bu GÜVEN DUYGUSU kızlarda daha çok işe yarar ...

O özgüven olsaydı zaten bende ..:D Kız gece vardiyasında ramazan dolayısıyla çok yoğun anca ramazandan sonra o dediğin de onu yapamayabilirim, sağol yine de.

O özgüven olmaması için hiçbir sebep yok hocam ...

Yaşın gerçekten 25 se ve benım yasıma geldıgınde (31) bu dediklerimi biraz daha iyi anlarsın :)

Emin ol '' kazanacakların = kaybedeceklerin '' en azından o yok dediğin özgüvenın temellerını bıraz daha saglamlastırırsın ...

Kızdan hoşlanabilirsin , sevebilirsin ama olabilir de olmayabilirde ... Deneyeceksın , hiç denemeden Platonik takılmaktansa dediğimi uygul :)

yine de sen bilirsin ...

Haklısın abicim doğru dediğini biliyorum, inş eyleme geçecek kıvama gelirsem artık bi konuşuyum. Face falan bence de iyi olmaz...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

beni pek kimse bilmez ama ben yine bi kaç şey söyleyeyim hocam :)

bu olayın insan pskolojisi ve kadın psikolojisi boyutu var.. bir müride okursa zaten o arkadaşların yazdığı şeylerin gereksiz olduğunu söyleyecektir..

gereksizden kastım, başarı şansı yok.. öyle kağıda numara yazmak, yok 1 dk konşabilir miyim demek.. yok facebooktan yazmak (bir ihtimal) bunlar genelde boş işler ve reddolur..

öncelikle insanı ve kadını tanımalısın.. yanlızken nasıllar, topluluk arasındayken nasıllar, arkadaşlarına giderken nasıllar.. dedikoduyu severse sana tepkisi ne olur, yanlız kalmışsa ne olur, ilşikisi bitmişse ne olur..

çok derin şeyler var.. bu konuda her tip değişebilir.. o sebepten dolayı en iyi yol her zaman adım adım gitmektir.. kızı tanımaya çalışmak önemli. kimdir nedir, nelerden hoşlanır v..s işte bildiğin tipik şeyler..

bir anda yaklaşırsan hele hele türk kızlarına .. kim olursan ol genelde düşünmeden seni kabul etmez, REDDEDER. psikolojisi bunu emrediyor büyük ihtimal.. redderse kendini yükseltir, yüceltir.. böylece arkadaşlarına malzeme verir, eğer özgüveni düşük bir kızsa, senin yaptığın teklifle prim yapar v.s.

o yüzden ona arkadaş gibi yaklaş ve bu işi adım adım çöz.. bu şekilde başarı şansın daha fazladır.. 

direk git konuş,özgüvenini göster, yok kağıda yaz, yok birine söylet şeyleri bana göre gereksiz, geçersiz şeylerdir.. bir türk kızına peçeteye numara yazıp vermek farklı sonuç veirri, bir avrupalı kıza vermek farklı sonuç verir.. türk ün bi yerini kaldırır, avrupalı aa ne kadar hoş bir yol bulmuşsun tanışmak için diyip, o kişi tanımak ister "tüm samimiyetiyle".. yani işin zor.. bazen derim

türk kızlarının eline düşmektense ...

dikkat edersen herkez muzdarip zaten bu kızlardan :) biraz avrupalı kız tanısan, o kadar uğraşmaya değmeyeceklerini görürsün.. arkadaşım derdi, "keçi de kendimi mal'dan sayıyor" diye.. o misal.. erkek ve kız arasındaki denge bazı ülkelerde ciddi şekilde bozulmuş. bu bozulmaya erkeklerin kadına bakış açısı sebep olmuş.. bunları çok insan görüp, yaşadıkça tecrübe ettikçe daha iyi anlıyorsun..

velhasıl kelam, arkadaş ol sadece.. ve adım adım ilerlet.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    sezginari bunu yazdı
    HolyReform bunu yazdı
    sezginari bunu yazdı
    HolyReform bunu yazdı

inceden geçiriyim diyorsun yani :) bende mühendisim hocam sıkıntı yok :D :D aynen sonunda beklediğim oldu ya çok şükür :) neyse konusu bura değil burayı dağıtmayalım :)))

Dağıt nolcak canın sağolsun :) Mühendis olmanın kötü tarafı bu, okucaz diye saç maç kalmıyor, karı kız vakit olmuyor, mezun oluyoruz ortam kalmıyor... Ama para var sıkıntı yok :D da parayla etkilemek istemiyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

beni pek kimse bilmez ama ben yine bi kaç şey söyleyeyim hocam :)

bu olayın insan pskolojisi ve kadın psikolojisi boyutu var.. bir müride okursa zaten o arkadaşların yazdığı şeylerin gereksiz olduğunu söyleyecektir..

gereksizden kastım, başarı şansı yok.. öyle kağıda numara yazmak, yok 1 dk konşabilir miyim demek.. yok facebooktan yazmak (bir ihtimal) bunlar genelde boş işler ve reddolur..

öncelikle insanı ve kadını tanımalısın.. yanlızken nasıllar, topluluk arasındayken nasıllar, arkadaşlarına giderken nasıllar.. dedikoduyu severse sana tepkisi ne olur, yanlız kalmışsa ne olur, ilşikisi bitmişse ne olur..

çok derin şeyler var.. bu konuda her tip değişebilir.. o sebepten dolayı en iyi yol her zaman adım adım gitmektir.. kızı tanımaya çalışmak önemli. kimdir nedir, nelerden hoşlanır v..s işte bildiğin tipik şeyler..

bir anda yaklaşırsan hele hele türk kızlarına .. kim olursan ol genelde düşünmeden seni kabul etmez, REDDEDER. psikolojisi bunu emrediyor büyük ihtimal.. redderse kendini yükseltir, yüceltir.. böylece arkadaşlarına malzeme verir, eğer özgüveni düşük bir kızsa, senin yaptığın teklifle prim yapar v.s.

o yüzden ona arkadaş gibi yaklaş ve bu işi adım adım çöz.. bu şekilde başarı şansın daha fazladır.. 

direk git konuş,özgüvenini göster, yok kağıda yaz, yok birine söylet şeyleri bana göre gereksiz, geçersiz şeylerdir.. bir türk kızına peçeteye numara yazıp vermek farklı sonuç veirri, bir avrupalı kıza vermek farklı sonuç verir.. türk ün bi yerini kaldırır, avrupalı aa ne kadar hoş bir yol bulmuşsun tanışmak için diyip, o kişi tanımak ister "tüm samimiyetiyle".. yani işin zor.. bazen derim

türk kızlarının eline düşmektense ...

dikkat edersen herkez muzdarip zaten bu kızlardan :) biraz avrupalı kız tanısan, o kadar uğraşmaya değmeyeceklerini görürsün.. arkadaşım derdi, "keçi de kendimi mal'dan sayıyor" diye.. o misal.. erkek ve kız arasındaki denge bazı ülkelerde ciddi şekilde bozulmuş. bu bozulmaya erkeklerin kadına bakış açısı sebep olmuş.. bunları çok insan görüp, yaşadıkça tecrübe ettikçe daha iyi anlıyorsun..

velhasıl kelam, arkadaş ol sadece.. ve adım adım ilerlet.. 

Friendzone a girerse çıkışı çok zor olur hocam. En tehlikeli durum friendzone dan sevgili durumuna geçememe durumudur :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Friendzone a girerse çıkışı çok zor olur hocam. En tehlikeli durum friendzone dan sevgili durumuna geçememe durumudur :D

haha evet hocam o var dediğin :) ama ben onun bir reddetme tekniği olduğunu düşnüyorum.. yani kız hoşlanmıyordur o yüzden biz arkadaşız der, ya da ben seni haketmiyorum v.s. modundadır.. eğer çok karizmalı bir erkek olsaydı, eminim çoğu kişi demez öyle arkadaşız diye.. ben böyle düşünüyorum.. 

öyle insanlar biliyorum, kardeş gibi görüp de neler düşündüklerini v.s. .. insanlar öyle yaratıklar işte.. 

bu arkadaşın yaapacğaı, dediğin konuma getirmemesi, dedim ona arkadaş ol ve adım adım ilerle.. bi gün sinemaya davet et.. yolda yüürken koluna girsin, deniz kenarına götür, başbaşa film izle.. bu şekilde yakınlaşmak gerek.. :) 

söyleyeceğim çok şey var da utanıyorum valla.. :) 

unbalanced tarafından 18/Tem/14 03:08 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

Oha ne kadar büyüttünüz la kızlarda insan :D en temizini diyim sana tahminim toplumda söylemekten utanıyorsun reddedilme korkusu yüzünden en temizi iş çıkışına kadar kapıda bekleyeceksin, karanlıkta birden çıkma ürkütme kızı :D çıktıgı anda seni net görebilecegi bi noktada ol

çıktıgında yavaş adımlarla ona dogru yürü diyalog

sen : selam

kız : selam/merhaba

sen : ben ali/veli eger görüştügünüz bi erkek arkadaşınız yoksa acaba tanışabilir miyiz?

burda kız sana mı yürüyo yoksa arkadaşımı var her bi haltı anlarsın zaten tanışırken düz düşün asıl önemli olan arkadaş olduktan sonra işler karmaşıklaşıyo

Toplam Hit: 8824 Toplam Mesaj: 69