folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Arkadaşlar Yardım Edin De Şu Kızla Bir Tanışıyım

Arkadaşlar Yardım Edin De Şu Kızla Bir Tanışıyım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

beni pek kimse bilmez ama ben yine bi kaç şey söyleyeyim hocam :)

bu olayın insan pskolojisi ve kadın psikolojisi boyutu var.. bir müride okursa zaten o arkadaşların yazdığı şeylerin gereksiz olduğunu söyleyecektir..

gereksizden kastım, başarı şansı yok.. öyle kağıda numara yazmak, yok 1 dk konşabilir miyim demek.. yok facebooktan yazmak (bir ihtimal) bunlar genelde boş işler ve reddolur..

öncelikle insanı ve kadını tanımalısın.. yanlızken nasıllar, topluluk arasındayken nasıllar, arkadaşlarına giderken nasıllar.. dedikoduyu severse sana tepkisi ne olur, yanlız kalmışsa ne olur, ilşikisi bitmişse ne olur..

çok derin şeyler var.. bu konuda her tip değişebilir.. o sebepten dolayı en iyi yol her zaman adım adım gitmektir.. kızı tanımaya çalışmak önemli. kimdir nedir, nelerden hoşlanır v..s işte bildiğin tipik şeyler..

bir anda yaklaşırsan hele hele türk kızlarına .. kim olursan ol genelde düşünmeden seni kabul etmez, REDDEDER. psikolojisi bunu emrediyor büyük ihtimal.. redderse kendini yükseltir, yüceltir.. böylece arkadaşlarına malzeme verir, eğer özgüveni düşük bir kızsa, senin yaptığın teklifle prim yapar v.s.

o yüzden ona arkadaş gibi yaklaş ve bu işi adım adım çöz.. bu şekilde başarı şansın daha fazladır.. 

direk git konuş,özgüvenini göster, yok kağıda yaz, yok birine söylet şeyleri bana göre gereksiz, geçersiz şeylerdir.. bir türk kızına peçeteye numara yazıp vermek farklı sonuç veirri, bir avrupalı kıza vermek farklı sonuç verir.. türk ün bi yerini kaldırır, avrupalı aa ne kadar hoş bir yol bulmuşsun tanışmak için diyip, o kişi tanımak ister "tüm samimiyetiyle".. yani işin zor.. bazen derim

türk kızlarının eline düşmektense ...

dikkat edersen herkez muzdarip zaten bu kızlardan :) biraz avrupalı kız tanısan, o kadar uğraşmaya değmeyeceklerini görürsün.. arkadaşım derdi, "keçi de kendimi mal'dan sayıyor" diye.. o misal.. erkek ve kız arasındaki denge bazı ülkelerde ciddi şekilde bozulmuş. bu bozulmaya erkeklerin kadına bakış açısı sebep olmuş.. bunları çok insan görüp, yaşadıkça tecrübe ettikçe daha iyi anlıyorsun..

velhasıl kelam, arkadaş ol sadece.. ve adım adım ilerlet.. 

Diğer arkadaşlara da her nekadar hak versem de duymak istediklerim bunlardı. Geçen okey oynuyorum internetten tesadüf üç kız bir ben varım masada. Lavuğun biri geldi kızlara asıldı, biri daha geldi oda asıldı, sonra başkası geldi bana diyor beyefendi nekadar şanslı bir karede oynuyorsunuz...Saat sabahın 5'i...Yani çok fazla talep olan bir yerde kendimi farklı göstermem lazım kaldıki bu kız harbi düzgün ve güzel. Eminim siz görseniz siz bile beyenirdiniz. Direk konuşursam olumlu cevap alacak bir dış görünüşüm yok malesef...Ama kızla oturup bi saat konuşsam etkilerim. 
    Aklıma şöyle birşey geldi, yarın gidiyim sipariş getiriken buna espiriyle karışık bişeler diyim mesela ne kadar kalabalık vs vs, sonra akşamına faceden ekliyip msj yazıyım... mı ki acaba

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı

Oha ne kadar büyüttünüz la kızlarda insan :D en temizini diyim sana tahminim toplumda söylemekten utanıyorsun reddedilme korkusu yüzünden en temizi iş çıkışına kadar kapıda bekleyeceksin, karanlıkta birden çıkma ürkütme kızı :D çıktıgı anda seni net görebilecegi bi noktada ol

çıktıgında yavaş adımlarla ona dogru yürü diyalog

sen : selam

kız : selam/merhaba

sen : ben ali/veli eger görüştügünüz bi erkek arkadaşınız yoksa acaba tanışabilir miyiz?

burda kız sana mı yürüyo yoksa arkadaşımı var her bi haltı anlarsın zaten tanışırken düz düşün asıl önemli olan arkadaş olduktan sonra işler karmaşıklaşıyo

Hocam iri, sakallı bi adamım gece karşısına nasıl çıkarsam çıkayım ürker :D O adrenalinle olur deme ihtimali yok bence, gündüz belki işe gelmeden...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Acelen ne ? Sen aynı istikrarla mekana gidip zaman geçirmeye devam et. Bence bu karşı tarafa ilginç bir ''düzen'' sahibi olduğunu düşündürecektir.

Sipariş alınacağı zaman özellikle siparişini onun almasını istediğini söyle. Eğer ''şu an meşgul'' cevabını alırsan, ''acelem yok, beklerim'' dersin. Bana göre iki kişiden birinin gidip ''öhöm ehem cart curt'' diye laf salatası yapması durumu lise yıllarına gömülmeli. Dediğim şekilde zaten bir merak uyandıracaksın, gidip konuştuğun anda herkes gibi basitleşeceksin. Eğer gidip konuşmaya niyetlenirsen şunu bil, o kıza yakınlaşan ilk erkek değilsin.

Bugün ikili ilişkilerin bu kadar çetrefilli bir hal almasının tek nedeni ellerden düşmeyen akıllı telefonlar. Sanal sosyalite mensupları. Eve gidip faceden eklemenin nedeni de süslü süslü çekindiğin fotoğraflarını görüp onlar üzerinden fikir sahibi olması düşüncesi. Bunları geç. Her gün gidiyorsan, her gün kendine çeki düzen verip git güzelce çayını iç. Bence aşkn en tatlı zamanı herşeyin belirsiz olduğu evredir. Çabucak harcama.

NaZi_ tarafından 18/Tem/14 03:24 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı

Acelen ne ? Sen aynı istikrarla mekana gidip zaman geçirmeye devam et. Bence bu karşı tarafa ilginç bir ''düzen'' sahibi olduğunu düşündürecektir.

Sipariş alınacağı zaman özellikle siparişini onun almasını istediğini söyle. Eğer ''şu an meşgul'' cevabını alırsan, ''acelem yok, beklerim'' dersin. Bana göre iki kişiden birinin gidip ''öhöm ehem cart curt'' diye laf salatası yapması durumu lise yıllarına gömülmeli. Dediğim şekilde zaten bir merak uyandıracaksın, gidip konuştuğun anda herkes gibi basitleşeceksin. Eğer gidip konuşmaya niyetlenirsen şunu bil, o kıza yakınlaşan ilk erkek değilsin.

Peki benim hergün geldiğimi farketti diyelim, ki bazı garsonlar (kız) anladı bile, sonra ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    darq bunu yazdı

Dağıt nolcak canın sağolsun :) Mühendis olmanın kötü tarafı bu, okucaz diye saç maç kalmıyor, karı kız vakit olmuyor, mezun oluyoruz ortam kalmıyor... Ama para var sıkıntı yok :D da parayla etkilemek istemiyorum.

Hocam parayla etkilemek istemiyosun ama en mantıklısı o gibi görünüyor.Harami gibi çıkıp tenha yerde tanışmaya mı kalkacaksın kızla?Toplum içinde zaten olmaz diyosun.O zaman en iyisi bahşiş bırak hem iş olmasa bile 50 lira bahşiş kan yapar kıza iyi olur.Para sıkıntı değilmiş nasıl olsa.

Ya da birkaç gün takıl orada iyice izle kızı,siparişleri götürüp yerine döndüğünde telefonla falan çok cebelleşiyor mu diye.

Ya da en iyisi çalıştığı yerde işe gir yapabilir misin?

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    darq bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Peki benim hergün geldiğimi farketti diyelim, ki bazı garsonlar (kız) anladı bile, sonra ?

Buna aşina olmak denir. Bir insanla tanışmak için, ona kendini tanıtman veya karşına oturtup kendinden bahsetmen gerekmez. Kendine, kızın senin hakkında fikir sahibi olması, seni merak etmesi veya iyi akşamlar dediğinde o farklı tebessümü verebilmesi için izin ver.

Bu garip güven oluşmadıkça, iş çıkışı kapıda görüp korkacak, eline kağıt sıkıştırınca ürkecektir.

Tabi tüm bunlar normal hayatında, geçmişi vukuatsız bir bayan için geçerli. Nasıl bir insan olduğu da çok önemli.

NaZi_ tarafından 18/Tem/14 03:30 tarihinde düzenlenmiştir

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    darq bunu yazdı
    GUS bunu yazdı

Oha ne kadar büyüttünüz la kızlarda insan :D en temizini diyim sana tahminim toplumda söylemekten utanıyorsun reddedilme korkusu yüzünden en temizi iş çıkışına kadar kapıda bekleyeceksin, karanlıkta birden çıkma ürkütme kızı :D çıktıgı anda seni net görebilecegi bi noktada ol

sen : ben ali/veli eger görüştügünüz bi erkek arkadaşınız yoksa acaba tanışabilir miyiz?

burda kız sana mı yürüyo yoksa arkadaşımı var her bi haltı anlarsın zaten tanışırken düz düşün asıl önemli olan arkadaş olduktan sonra işler karmaşıklaşıyo

Hocam iri, sakallı bi adamım gece karşısına nasıl çıkarsam çıkayım ürker :D O adrenalinle olur deme ihtimali yok bence, gündüz belki işe gelmeden...

yok be hocam o kadar büyütme bence giyime kuşama dikkat et biraz bide konuşma tarzını ayarladın mı gerisi önemli degil istersen bana özelden face ini at sana resmi bile olmayan bi face hesabından buluşma ayarliyim(özgüvene bak be :D)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    darq bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Buna aşina olmak denir. Bir insanla tanışmak için, ona kendini tanıtman veya karşına oturtup kendinden bahsetmen gerekmez. Kendine, kızın senin hakkında fikir sahibi olması, seni merak etmesi veya iyi akşamlar dediğinde o farklı tebessümü verebilmesi için izin ver.

Bu garip güven oluşmadıkça, iş çıkışı kapıda görüp korkacak, eline kağıt sıkıştırınca ürkecektir.

Tabi tüm bunlar normal hayatında, geçmişi vukuatsız bir bayan için geçerli. Nasıl bir insan olduğu da çok önemli.

Tahminimce yakın bir zmanda sevgilisinden ayrılmış, bir kaç fotosu var face i yeni açmış belli, resimlerde birinde kaybettikçe çok seversin yazıyor, nanik yapmışlar kıza heralde ve etkisi devam ediyor... Ama öküz gibi bakmama rağmen kızla bi iki defa gözgöze geldik onuda bilinçli yaptığını sanmıyorum. Güzel olduğunun farkında ama dışarıyla pek ilgilenmiyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    darq bunu yazdı
    GUS bunu yazdı

yok be hocam o kadar büyütme bence giyime kuşama dikkat et biraz bide konuşma tarzını ayarladın mı gerisi önemli degil istersen bana özelden face ini at sana resmi bile olmayan bi face hesabından buluşma ayarliyim(özgüvene bak be :D)

Aynen özgüven tammış :D, face konuşması yapmadan önce beni hatırlaması için kendimi farkettirecem biraz zamanla, face de konuşma işinde senden yardım alırım ozaman.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    darq bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    darq bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Tahminimce yakın bir zmanda sevgilisinden ayrılmış, bir kaç fotosu var face i yeni açmış belli, resimlerde birinde kaybettikçe çok seversin yazıyor, nanik yapmışlar kıza heralde ve etkisi devam ediyor... Ama öküz gibi bakmama rağmen kızla bi iki defa gözgöze geldik onuda bilinçli yaptığını sanmıyorum. Güzel olduğunun farkında ama dışarıyla pek ilgilenmiyor.

Bak mesela şu an senin yaptığın kritiği o da yapıyor. ''Bugün de gelmiş. Acaba bakıyor mu ? Hırlı mı? Hırsız mı? Beni beğendi sanırım. Beğenecek tabii fıstık gibi kızım. Başıma bela olur mu acaba.'' gibi gibi. Yani bana göre şu an zaten tanışıyorsunuz. Kitabını, gazeteni okuyabileceğin bir yerse oku mesela. Yararı olur mu bilmem ama her gittiğinde aynı siparişi ver. Ta ki yine aynı değil mi ? sorusunu alana dek. Dediğim gibi siparişi ondan iste.

Toplam Hit: 8829 Toplam Mesaj: 69