folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Arkadaşlar Yardım Edin De Şu Kızla Bir Tanışıyım

Arkadaşlar Yardım Edin De Şu Kızla Bir Tanışıyım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    NaZi_ bunu yazdı
    darq bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı
    darq bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

Acelen ne ? Sen aynı istikrarla mekana gidip zaman geçirmeye devam et. Bence bu karşı tarafa ilginç bir ''düzen'' sahibi olduğunu düşündürecektir.

Sipariş alınacağı zaman özellikle siparişini onun almasını istediğini söyle. Eğer ''şu an meşgul'' cevabını alırsan, ''acelem yok, beklerim'' dersin. Bana göre iki kişiden birinin gidip ''öhöm ehem cart curt'' diye laf salatası yapması durumu lise yıllarına gömülmeli. Dediğim şekilde zaten bir merak uyandıracaksın, gidip konuştuğun anda herkes gibi basitleşeceksin. Eğer gidip konuşmaya niyetlenirsen şunu bil, o kıza yakınlaşan ilk erkek değilsin.

Peki benim hergün geldiğimi farketti diyelim, ki bazı garsonlar (kız) anladı bile, sonra ?

Buna aşina olmak denir. Bir insanla tanışmak için, ona kendini tanıtman veya karşına oturtup kendinden bahsetmen gerekmez. Kendine, kızın senin hakkında fikir sahibi olması, seni merak etmesi veya iyi akşamlar dediğinde o farklı tebessümü verebilmesi için izin ver.

Bu garip güven oluşmadıkça, iş çıkışı kapıda görüp korkacak, eline kağıt sıkıştırınca ürkecektir.

Tabi tüm bunlar normal hayatında, geçmişi vukuatsız bir bayan için geçerli. Nasıl bir insan olduğu da çok önemli.

Tahminimce yakın bir zmanda sevgilisinden ayrılmış, bir kaç fotosu var face i yeni açmış belli, resimlerde birinde kaybettikçe çok seversin yazıyor, nanik yapmışlar kıza heralde ve etkisi devam ediyor... Ama öküz gibi bakmama rağmen kızla bi iki defa gözgöze geldik onuda bilinçli yaptığını sanmıyorum. Güzel olduğunun farkında ama dışarıyla pek ilgilenmiyor.

Bak mesela şu an senin yaptığın kritiği o da yapıyor. ''Bugün de gelmiş. Acaba bakıyor mu ? Hırlı mı? Hırsız mı? Beni beğendi sanırım. Beğenecek tabii fıstık gibi kızım. Başıma bela olur mu acaba.'' gibi gibi. Yani bana göre şu an zaten tanışıyorsunuz. Kitabını, gazeteni okuyabileceğin bir yerse oku mesela. Yararı olur mu bilmem ama her gittiğinde aynı siparişi ver. Ta ki yine aynı değil mi ? sorusunu alana dek. Dediğim gibi siparişi ondan iste.

Eyv hocam, acele etmeden küçük detaylarla kızın kafasına girmeye çalışıyım bakalım nolcak.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

herkes güzel fikir vermişte önce şu face işini boşver.

yapılan her yöntem kıza göre değişir.

çünkü bazıları tedbirli olurken

bazılarıda onunla konuştun diye romeo olmuşsun gibi düşünür.  sen sadece hatır sorsan evlencek sanır.

2 yemek şipariş yapmakla anlayamazsın tabi herşeyi.

sen en iyisimi düzenli bir şekilde  oraya git bir süre ..

yeteneğine kalmış bundan sonrası insanları tanıyormusun bilemem

ama biraz uzaktan izle. genel bir kanıya varınca hala hoşlanıyorsan ki oda bu arada sana alışmıştır.

sonra sakin bir günde kıza fikrini çok abartmadan söylersin.

sanki onun için gelmemişte tesadüfen dikkatini sonradan çekmiş gibi yap

"sizi ne zamandır dikkat ediyorum iyi birine benziyorsunuz falan görüşebilirmiyiz bir şekilde dersin" görüşme şeklinde açık kapı bırak o şeçsin

zaten gönlü varsa o söyler

çok seviyorum tarzında yaklaşma ilk görüşte ne hoşlanması saçmalık bence.

biri karşıma çıksa seni seviyorum dese hemen, o kişi gözümde çok basitleşir. beğensemde hayır derim

delimidir tanımadan sen sevmesi derim. öyle koleksiyon yapan erkekten hayır gelmez.

hep kızlara atıp tutuyorsunuz ama Şıp sevdisiniz çoğunuz.

bu hafta ölüp geberirken ,  öteki hafta adını bile hatırlamayacağınız kızlara duygusuz diyorsunuz.

nasıl iyi- kötü erkek varsa,   aynı şekilde iyi- kötü kız var.

kötüleri çekecek davranışlar yapıp sonrada neden hepsi kötü diyorsunuz. aslında iyiler sizden kaçmış oluyor denk gelmiyorsunuz.

100 kızla çıktınız diye kendinizi kızlardan anlıyorum demeyin.

futurist tarafından 18/Tem/14 04:22 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    İç, konuş ama benim gibi s.çma.. :/

vatandaşa kafam girsin!..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Hocam valla daha yaşım genç bir iki ay önce yaşadığım bir olayı anlatayım. Arkadaşın birisiyle kadıköyde kafede oturmuşuz bir işimiz var onun için vakit öldürüyoruz. Arkadaşın kız arkadaşı var bu arada(yanımızda değil). Artık sıkılmışız beklemekten ikimizde etrafı inceliyoruz yavaş yavaş. Abaza gibi değiliz sadece anaa ne güzel kız lan adamdaki ayakkabıya bak falan. Can sıkıntısı işte. Bu durdu durdu lan gel iddaya girek ben seçtiğin herhangi bir kızı tavlayacam dedi bu herif. İçimden diyorum lan adamda ne özgüven varmış be sıkıntıdan patladı. Tamam dedim. Çıktık kafeden geziyoruz. Direk gördüğüm sarışın vücudu fit güzel bir kızı gösterdim yaşlarda yakın.

Kız bankamatikte para çekiyordu o sırada. Bu başladı gitmeye kızın yanına. Ben hala helal olsun özgüven vs diyorum içinden bankamatikte muhabbeti kurucak heralde dedim. Tam bu gitti kız ayrıldı oradan. Sonra başladı yürümeye ama öyle böyle değil acele işi vardı sanırım hızlı hızlı yürüyor. Arkadaşta kafaya koymuş banada rezil olmak istemiyor başladı takipe bende gaza geldim uzaktan izliyorum böyle ne olacak diye. Kız ara sokaklara giriyor çıkıyor öyle böyle değil. Çocuk kızın duracağı bir yer bekledi etti vs. Ama nafile kızın işi var belli içimdende dua ediyorum lan sevgilisi babası falan çıksa reziliz ha. Hayatımda hiçte yapmadığım bir olay zaten. Hafiften sapıkmıyız olum biz falan diyorum elalemin karısı kızı. Neyse kız ensonunda bir ara sokağa girdi kalabalığın olmadığı. Arkadaşta peşinden girdi tabi. Hemen yan sokağa girdiler bunlar. Ben yetişemedim tam. Hemen o sırada bizimki hızlanmış direk.

+Selam

-Sevgilim var.

Muhabbet bu olmuş. Ben sokağa girdiğimde arkadaş arkasını dönmüş bana doğru geliyor. Kızda kafasını geriye çevirmiş gözlüklerini indirmiş arkadaşa bakıyordu. Ben baktım kız bana doğru bakıyor yanlış anlamasın diye yönümü değiştim hemen tabi. Sonra arkadaştan öğrendim. Çocuk 1 hafta kendisine gelemedi. Hayır kız nereden anladı nasıl etti bilmiyorum. Ama bir ihtimal kız gayet güzeldi ve bu tarz şeyleri çok yaşadığı için rekleks olmuş sanırım.

Altair tarafından 18/Tem/14 04:19 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

bu verdiğiniz taktikleri kendiniz uygulayip olumlu sonuç aldınız mı, yazan herkese soruyorum? 

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Hocam jilet gibi giyin , git otur bikaç gün boyunca emin ol dikkatini çekecektir. 

Sürekli göz teması vs kurmaya çalış , yanına sipariş almaya gelince merhaba,teşekkürler vs. gibi diyaloglarda bulun.

Birgün kafe kapanmasına yakın saatler , yada kafeyi o açıyorsa sabah erkenden gidip 

Kimse yokken kızla muhabbete başlamaya çalış . türk kahvesi söyle ardından başla

İşte bikaç gündür buraya geliyorum  dikkat ediyorum da bayaa yoğun çalışıyorsun gerçekten zor olmalı .

Nereden esti böyle bir yerde çalışmak , neden okumadın sorusunu sor ? 

İşte sana diyecektir ki 

1-" Okuyamadım maalesef ,şartlar vs vs "derse sende de ki aslında iyi olmuş okusaydınız böyle lezzetli kahveyi nasıl içerdim.(inceden iltifat).

Ardından bikaç kez daha cafeye gittikten sonra  yada o an 

Tam kız böyle iltifat üstüne sana birşeyler söylerken  pat diye birden de ki 

"ya ben birşey demek istiyorum size de bir türlü fırsat,uygun ortam bulamadım,

uzun zamandır senle tanışmak için resmen fırsat kolluyorum , senin içinde bi sakıncası yoksa seni tanımak isterim

Kız o an afallayacaktır gülümser ise sende şakayla karışık de ki hem gel otur bana eşlik et çok iyi fal bakarım vs :)

Sonra kız masaya gelirse gülümseyerek de ki ya kendine bir kahve daha yap , yada ben en iyisi sana el falı bakayım .

Kız onay verirse tut elinden , avucunda gezdir parmaklarını salla babam salla :D biraz da olsa kız etkilenecektir.

Sonra fal dalgası bittikten laf lafı açar konuşun biraz , ve numaradan telefon geliyor muş gibi yap .

Telefonu al eline de ki acilen kalkmam lazım , bikaç günlüğüne şehir dışına çıkmam gerekiyor sizinle de muhabbet yarıda kaldı 

benim numaram 05xxxx kaydedin isterseniz kaldığımız yerden devam ederiz o an afallar numarayı alırsan sıkıntı yok :D 

Vermezsede zaten facebook varmış oradan yazarsın :D 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

herkes güzel fikir vermişte önce şu face işini boşver.

yapılan her yöntem kıza göre değişir.

çünkü bazıları tedbirli olurken

bazılarıda onunla konuştun diye romeo olmuşsun gibi düşünür.  sen sadece hatır sorsan evlencek sanır.

2 yemek şipariş yapmakla anlayamazsın tabi herşeyi.

sen en iyisimi düzenli bir şekilde  oraya git bir süre ..

yeteneğine kalmış bundan sonrası insanları tanıyormusun bilemem

ama biraz uzaktan izle. genel bir kanıya varınca hala hoşlanıyorsan ki oda bu arada sana alışmıştır.

sonra sakin bir günde kıza fikrini çok abartmadan söylersin.

sanki onun için gelmemişte tesadüfen dikkatini sonradan çekmiş gibi yap

"sizi ne zamandır dikkat ediyorum iyi birine benziyorsunuz falan görüşebilirmiyiz bir şekilde dersin" görüşme şeklinde açık kapı bırak o şeçsin

zaten gönlü varsa o söyler

çok seviyorum tarzında yaklaşma ilk görüşte ne hoşlanması saçmalık bence.

biri karşıma çıksa seni seviyorum dese hemen, o kişi gözümde çok basitleşir. beğensemde hayır derim

delimidir tanımadan sen sevmesi derim. öyle koleksiyon yapan erkekten hayır gelmez.

hep kızlara atıp tutuyorsunuz ama sizler sanki çok düzgünsünüz de sanki.

Şıp sevdisiniz çoğunuz. bu hafta ölüp geberirken ,  öteki hafta adını bile hatırlamayacağınız kızlara duygusuz diyorsunuz.

nasıl iyi- kötü erkek varsa,   aynı şekilde iyi- kötü kız var.

kötüleri çekecek davranışlar yapıp sonrada neden hepsi kötü diyorsunuz. aslında iyiler sizden kaçmış oluyor denk gelmiyorsunuz.

100 kızla çıktınız diye kendinizi kızlardan anlıyorum demeyin.

Ayşe hanım yazı için teşekkürler, aslında olayı çok iyi özetlemişsiniz, biraz içinizi döktünüz gibi geldi :) Erkek basittir, kafa olgunlaşana kadar cinselliğe odaklanır, kafa olgunlaştıktan sonra da ciddi düşünmeye. Ama kadın için nerden başlıcanı bile bilemezsin çünkü hepsi farklıdır. Allah yardımcımız olsun :=)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

futurist i dinleme okumadım hepsını ama ne dıyorsa onları yapma yeter, bır kadın ıcın başka bir kadından asla taktik alma yarı yolda kalırsın

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bygeneral
    bygeneral's avatar
    Erkek

Bence face, bahşiş saçma.  Git kafeye birkac kere de gitmişiniz zaten kafeye, gelip gittiginide gördüğüne göre. Bişeyler yemeye veya içmeye git.  Verdiğin siparişi kız getirirse orada başla bence.  Sizinle tanışmak istiyorum.  Erkek arkadaşınız var mı yok mu bilmiyorum diye.  Kızın da herkesin içinde bağıracak yanı yok. Ya reddeder ya da tanışırsınız. Sevgilisi varsa da zaten uzatmadan ayrıl oradan :) En doğrusu ve mantıklısı bu. 

Tanışırsan nasıl tanışdığını anlatmayı unutma :) Kolay gelsin. 

Kimsenin kaprisini çekemem, donu falan gözükür.. :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek

@Twitter:  Abi sen naptın ya :D Çalışırken anca bi cümle falan hakkım var, öyle masaya falan imkansız oturtmazlar :D

@bygeneral O dediğinin sonucu belli hocam, çok yakışıklı bişe değilim :)) Öncesinde az işlemek lazım.

@Altair Hocam sizinkide bile bile lades olmuş :) Arkadaşı cesaretinden dolayı tebrik et :D

Toplam Hit: 8831 Toplam Mesaj: 69