folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Arkadaşlar Yardım Edin De Şu Kızla Bir Tanışıyım

Arkadaşlar Yardım Edin De Şu Kızla Bir Tanışıyım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Niye hacı tek cümle kurma hakkın olsun ya , sana dedim ya sabah yada akşam kapanmaya yakın git ki 

müşteri olmasın 

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Bi taktik söyliim sana :)

Delikanlı gibi kafeye gittiğinde , 1 dakıkanızı alabilirmıyım dıyeceksın. Baktın ki o anki yaklaşımına direkt açık ve net konuşacaksın , kusura bakmayın bilmiyorum , sizi tanımıyorum ama mümkünse tanışmak istiyorum tarzında ( artık o anki ambiansa göre seçeceksın cumlelerını )  konusacaksın ...

Emin ol %99 işe yarar en azından o kibar ve efendi yaklaşımından ötürü ya hayatımda birisi var vss tarzı bir cevap alırsın yada s*tiri ceker kız :D

Ama ciddiyim sadece AÇIK ve NET ol ... Bazen bu GÜVEN DUYGUSU kızlarda daha çok işe yarar ...

Adam iki seçenek vermiş olumlu sonuç yok içinde :D Bence uyma bu taktiğe.. Sürekli orda takıl ve kızın sana alışmasını sağla zamanla muhabbete gir ve uzun zamandır sadece senin için buraya geliyorum filan de işte burdan yürürsün.

Edit : Şimdi hatırlayamadım ama geçenlerde bir mürit yazmıştı : "Götleri leğen gibi ama baksan ingiltere kraliçesi gibi asil yürüyorlar" diye :D 

Şu konuyu benden yakışıklı bir kız okusa erkeklerin haline acır lan :D 

mfatihbodur tarafından 18/Tem/14 05:57 tarihinde düzenlenmiştir

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    logas
    logas's avatar
    Erkek

tek bir sey diyecegim bahsis felan verip kızla o muhabbete girersen kız sen beni orospu mu zannetin der tokatı basar benden demesi uyarim öyle olacagını tahmin ediyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Bi taktik söyliim sana :)

Delikanlı gibi kafeye gittiğinde , 1 dakıkanızı alabilirmıyım dıyeceksın. Baktın ki o anki yaklaşımına direkt açık ve net konuşacaksın , kusura bakmayın bilmiyorum , sizi tanımıyorum ama mümkünse tanışmak istiyorum tarzında ( artık o anki ambiansa göre seçeceksın cumlelerını )  konusacaksın ...

Emin ol %99 işe yarar en azından o kibar ve efendi yaklaşımından ötürü ya hayatımda birisi var vss tarzı bir cevap alırsın yada s*tiri ceker kız :D

Ama ciddiyim sadece AÇIK ve NET ol ... Bazen bu GÜVEN DUYGUSU kızlarda daha çok işe yarar ...

bunu yap yeter özgüven göster biraz uğraşma yok faceten yazıcam yok instagramdan takip edip likelıycam felan biraz duruşunu göster

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Olum karı kız ayağı birakin boş iş bunlar.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

Üstadım kendisine sürekli isimsiz çiçekler gönder. Çiçek kafeye vardıktan beş on dakika sonra sen gir. Bunu 2-3 defa tekrarlayınca zaten ne olduğunu anlar emin ol. Tabi arada kesmeyi de ihmal etme ki anlayabilsin kız. Sonuçta kendisinden müneccim olmasını bekleyemeyiz.

🥒
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Abi bi garsona iş esnasında bu tarz şeyler söylersen %99 ihtimal sert çıkar çünkü garsonlar iş esnasında çok fazla gergin ve sinirli oluyorlar garsonluk yaptım ordan biliyorum :) 

Paydosa yakın bir zamanda veya iş sonu anlat derdini @JiggSaw abinin dediğini uygularsan bişeyler çıkar gibi :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

abi fazla para bırakmak nedir ya :) 

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Ne is yapiyorsun bilmiyorum ama firsatini bulabilirsen gecici olarak calistigi yerde sende garson olarak calismayi dene, illaki tanisirsin eger dedigin gibi cok cekingensen ;)

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

dikkat çekici konuşmalar yaparsan o iş yürür gider, Mesela gidip oturyorusun, kız masaya geliyor ise geldiğinde kıza direk şöyle de, bana bi kahve ısmarlarmısın de!

kız anlamadım yada size neden kahve ısmarlayım dyecek büyük ihtimalle sende şöyle de. "iyi biriyim bu yeterli değilmi" diye sor, sonra şöyle de genelde bu tür dürtülerime hemen teslim olmam ama kendime yeni bir hayat felsefesi ediniyorum, bu teslim olmayıda içeriyor, teslim olacaksan senin gibi birine teslim olmalıyım. de. o kız kabul etmezsse bidaha oraya uğrama. ama bu konuşmaları biraz karizmatik tarzda yap. ok :)

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 8830 Toplam Mesaj: 69