Aşk Bumu Sevda Bu A.Q

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Yaw arkadaşlar benim derdimin dermanı wallaha dünyada yok kadayı yiyecem yaw şimdi hikayeme kısa bi giriş yapim bundan 2 sene kadar evvel arkadaşlarla iddaaya girdik şu kızı ayarlarsın ayarlıyamssın ben dedim ayarlarım a.q dediler ya her zaman takıldığımız cafe var oraya gelince yada başka bi yerde dedim şimdi kız beni onların yanında terselerse y.rraklara yan basarım dedim zekaya gittim kızın evinin önüne gittim bir bi saat bekledim a.q [aynı türk filmi gibi ] sonra kız geldi kıza meraba dedim kız daba karldırdı

Siktirol git dedi a.q warya beynimden vurulmuşa döndüm

Bu günde dahas yeni internete gelirken kızı gördüm içim böyle bi cızzzz ettim acaba dedim kza gidip sorsam mmı bana niye sie dedin diye ama öff fbunalımda yım yaw

bana bil el atın yaw bu konuda :D am dostça

bide şimdi işin kötüsü kızdan çok hoşlanmmaya başladım

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    kıza tenhada tiçawüz et :) veya arkadaşlarının önünde et. bu iş ancak ozaman temizlenir :)

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek
    arzulamak oluo galiba bu, ulaşamadın ya=)) kız doru dürüst bi kızmış sielemiş ne beklion=) pek dostca olmadı galiba bu yorum=)

" ' "
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    yaw ama kza hak da veriyom tanımıyom etmiyom y.rak gibi karşısına dikildim ne eşşeğim lan ben

diyin abi bana şu kız konusunda varya bu pot meslek hayatımı bitirdi :S

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    sana siktirol dediyse bişey biliyordur hoca öle durup dururken karşısına çıktın diye hiçbi kız siktirol demez.

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    yok hoca hayatında hiç görmemiştir beni bile a.q Bide tipsiz de değilimkiki tipmi beğenmedi diyem ahhh ulan ahh

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    abi al eline bi paket çikolata 89 milyon luk bi demet çiçek ve parmagının ucu kadar bi hediye hani varya beni su kadarcık sevsen olayı git kızın evine al anneni babanı iste vermezler tut hepsini sik aq

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    :):) evet öyle yap

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    yok yaw okdarda sevmiyom zaten :D

şimdi şöyle bi orantı kursak

meraba -----------> Siktirolgit

Evine gittim -------------->> Cinayet

Satırla kovalar gibime geliyor...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    :))))))))))9

koptum amk. :D:D

nıhahah uhahhaaaaa

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    öncelikle sana siktir çekmesinin nedenlerini bi araştır temiz aile kızı yada seni begenmiyordur tipin oabilir kendine göre bi karizmanda olabilir ama kız begenmemiştir seni herkes begenecek die bişe yok ayrıca kız siktir çekti arzuların isteklerin kabardı ozaman kızın damarından gidecen arkadaş çevresinden neleri sevdigini ögren git bir daha konuş ondan sonra siktir çekse bile sen siktire aldırma konuşmayı dene

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
Toplam Hit: 5172 Toplam Mesaj: 45