Aşk Bumu Sevda Bu A.Q
-
Yaw arkadaşlar benim derdimin dermanı wallaha dünyada yok kadayı yiyecem yaw şimdi hikayeme kısa bi giriş yapim bundan 2 sene kadar evvel arkadaşlarla iddaaya girdik şu kızı ayarlarsın ayarlıyamssın ben dedim ayarlarım a.q dediler ya her zaman takıldığımız cafe var oraya gelince yada başka bi yerde dedim şimdi kız beni onların yanında terselerse y.rraklara yan basarım dedim zekaya gittim kızın evinin önüne gittim bir bi saat bekledim a.q [aynı türk filmi gibi ] sonra kız geldi kıza meraba dedim kız daba karldırdı
Siktirol git dedi a.q warya beynimden vurulmuşa döndüm
Bu günde dahas yeni internete gelirken kızı gördüm içim böyle bi cızzzz ettim acaba dedim kza gidip sorsam mmı bana niye sie dedin diye ama öff fbunalımda yım yaw
bana bil el atın yaw bu konuda :D am dostça
bide şimdi işin kötüsü kızdan çok hoşlanmmaya başladım -
kıza tenhada tiçawüz et :) veya arkadaşlarının önünde et. bu iş ancak ozaman temizlenir :)
-
arzulamak oluo galiba bu, ulaşamadın ya=)) kız doru dürüst bi kızmış sielemiş ne beklion=) pek dostca olmadı galiba bu yorum=)
-
yaw ama kza hak da veriyom tanımıyom etmiyom y.rak gibi karşısına dikildim ne eşşeğim lan ben
diyin abi bana şu kız konusunda varya bu pot meslek hayatımı bitirdi :S -
sana siktirol dediyse bişey biliyordur hoca öle durup dururken karşısına çıktın diye hiçbi kız siktirol demez.
-
yok hoca hayatında hiç görmemiştir beni bile a.q Bide tipsiz de değilimkiki tipmi beğenmedi diyem ahhh ulan ahh
-
abi al eline bi paket çikolata 89 milyon luk bi demet çiçek ve parmagının ucu kadar bi hediye hani varya beni su kadarcık sevsen olayı git kızın evine al anneni babanı iste vermezler tut hepsini sik aq
-
:):) evet öyle yap
-
yok yaw okdarda sevmiyom zaten :D
şimdi şöyle bi orantı kursak
meraba -----------> Siktirolgit
Evine gittim -------------->> Cinayet
Satırla kovalar gibime geliyor... -
:))))))))))9
koptum amk. :D:D
nıhahah uhahhaaaaa -
öncelikle sana siktir çekmesinin nedenlerini bi araştır temiz aile kızı yada seni begenmiyordur tipin oabilir kendine göre bi karizmanda olabilir ama kız begenmemiştir seni herkes begenecek die bişe yok ayrıca kız siktir çekti arzuların isteklerin kabardı ozaman kızın damarından gidecen arkadaş çevresinden neleri sevdigini ögren git bir daha konuş ondan sonra siktir çekse bile sen siktire aldırma konuşmayı dene
Toplam Hit: 5172 Toplam Mesaj: 45