Aşk Bumu Sevda Bu A.Q
-
şimdi hoca kız almanyada gelmiş 3 sene önce yani ben kıza meraba demeden 6 ay önce bi de kızın çıktığı çocuğu gördüm şerefsizim götüme kaş göz yapıyım daha karizma olur yaw kızla hiç bir ortak arkadaş yok o daha kötü
-
hmmmm. olaylar gitgide karşık bir haL alıyorrr :)
-
1- O kizin gotu kalkmis
2-Bu ne ask nede sevda ,iddaa uzerine girismissin bu olaya.
3-Bosa kurek cekme. -
1- O kizin gotu kalkmis
2-Bu ne ask nede sevda ,iddaa uzerine girismissin bu olaya.
3-Bosa kurek cekme.
---
4-Walla iyi moral verdin a.q -
abi senden içine zıçtın Olayın :) (:
şurda senaryolar üretiyoruz negüzeL :) -
Hoca kız siktir çekmiş işte kurcalamanın alemi yok :) Bu arada kızları anlamak zor.Tip desen tipsiz olupta bir sürü kızla gezenlerde tanıyorum :) Para desen paranın açamayacağı kapı yok ne kadar para o kadar kaliteli karı :) Siktiri yediysen büyük ihtimal kişiliğinden falan olabilir.Daha önce bir ipneliğin dokunmuş olabilir kıza :D
-
arasıra rus erkekler gibi olmak şart a.q. , değer werdin mi g*t kalkması oluyo :SSS
-
yok ne değer vermesi yaw kızı tanımıyom bile.. ama çıkmadıkcandan zikilmedik .öt den umut çıkmazmış şimdi şöyle hoş bi plan lazım bana ama biraz yaratı cı olun :D
-
ki bunların götlerini biz kaldırıyoruz. en iyisi arkadaş grubuna kaynaşmak ki buda mümkün görünmüyor, o zaman okduğu okulu veya takıldığı yerleri bulup sanki ortak yönlerimiz varmış gibisinden götür olayı derim ben :)
-
hepsi lanet bi et parçası bu kadar üstlerine düşmeye gerek yok =)
Toplam Hit: 5147 Toplam Mesaj: 45