Aşk Bumu Sevda Bu A.Q

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    yaw bu iş et parçasından da çıktı biraz hoşalnma biraz da gurur a.q kim hayatında bi kızdan siktir yedi yaw çok kötü bi durum ühü ühü

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Ya seyin plani yap ya ir'in yada nicksizindi bu yontem

Kizi cagir yarin su saatte surada sana cok onemli birsey soylicem falan de,tabi bulusmaya gitmeden once markete gidip bir paket sut al ,bide plastik bardak , kizin yanina gidince bardak sutu kiza ver uzaklas oradan.Boylelikle sana ettigi kufrun hesabini vermis olur :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ortak noktalarını bul olm tecrübe var bak :P sikilmekten tecrubü sahibi oldum ben gerci hala miken bi hatun var ama bu son olur inşallah :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Allahtan siktir çekmiş.Siktiri çekince hoşlanmaya başlamışsın şöyle okkalı bir küfür etse aşık falan olurmuşsun iyice kıza :D

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    abi anlamıyonuz heralde

ben kıza meraba deyince kız bana siktirol gitti diyom şimdi zaten kız benle okdar konuşssa zaten kızı ayarlarım yaw :D

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Umutsuz wakkayım şerefsizim...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    amk savaşmıyorsunki siktirgit demiş sende çekip gitmişsin tamam anlık tepki verirsinde bidaha git ne kaybedeceksin sonra bidaha bidaha kızın inadı elbet kırılacaktır amına koyim hep siktir cekecek hali yok ya hergün ayrı bi tarz yap :P

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Amk kız güzelmi bari sizde siktiri çekin daha güzellerine harcayın zamanınızı amk böyle uğraşıp duruyorsunuz b*k yere :)

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    :) oooooooo

hoşlanmışsın amk. sana gaydi ozaman :D sen bugün uyuma sanaha kadar kız tavlama taktikleri yazılarını oku :D

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    abi adam bill gates ufku açık a.q. seni o kızla bi stifler buluşturur :))

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
Toplam Hit: 5181 Toplam Mesaj: 45