Aşk Bumu Sevda Bu A.Q
-
yaw bu iş et parçasından da çıktı biraz hoşalnma biraz da gurur a.q kim hayatında bi kızdan siktir yedi yaw çok kötü bi durum ühü ühü
-
Ya seyin plani yap ya ir'in yada nicksizindi bu yontem
Kizi cagir yarin su saatte surada sana cok onemli birsey soylicem falan de,tabi bulusmaya gitmeden once markete gidip bir paket sut al ,bide plastik bardak , kizin yanina gidince bardak sutu kiza ver uzaklas oradan.Boylelikle sana ettigi kufrun hesabini vermis olur :D -
ortak noktalarını bul olm tecrübe var bak :P sikilmekten tecrubü sahibi oldum ben gerci hala miken bi hatun var ama bu son olur inşallah :)
-
Allahtan siktir çekmiş.Siktiri çekince hoşlanmaya başlamışsın şöyle okkalı bir küfür etse aşık falan olurmuşsun iyice kıza :D
-
abi anlamıyonuz heralde
ben kıza meraba deyince kız bana siktirol gitti diyom şimdi zaten kız benle okdar konuşssa zaten kızı ayarlarım yaw :D -
Umutsuz wakkayım şerefsizim...
-
amk savaşmıyorsunki siktirgit demiş sende çekip gitmişsin tamam anlık tepki verirsinde bidaha git ne kaybedeceksin sonra bidaha bidaha kızın inadı elbet kırılacaktır amına koyim hep siktir cekecek hali yok ya hergün ayrı bi tarz yap :P
-
Amk kız güzelmi bari sizde siktiri çekin daha güzellerine harcayın zamanınızı amk böyle uğraşıp duruyorsunuz b*k yere :)
-
:) oooooooo
hoşlanmışsın amk. sana gaydi ozaman :D sen bugün uyuma sanaha kadar kız tavlama taktikleri yazılarını oku :D -
abi adam bill gates ufku açık a.q. seni o kızla bi stifler buluşturur :))
Toplam Hit: 5181 Toplam Mesaj: 45