Aşk Bumu Sevda Bu A.Q
-
lan alp sana bi köserim şurdan hayatında görebileceğin ön güzel 17 cm lik şeyi görürsün :D
-
yaw hoca kız çok hoş bi kız ahh ahh
Stifler demesi kolay bende diyodum ki giderken evinin önüne çok çok sie der diye ne biliyim a.q içim temizmiş... -
naap biliyonmu geçir kafana kar maskesini bide bayıltmak için bişi oluyoya ondan al bayılt kızı götür tenhaya bi güzel s*k sonra kız artık s*k*k olcak teklif et kabul eder :D
-
Güzelse sorun yok sonuna kadar git fetva verilmiştir :D
la stifler ipnesi ben köstümü 17 cm cinsinden değil 17 inç cinsinden konuşurum ona göre :D -
naap biliyonmu geçir kafana kar maskesini bide bayıltmak için bişi oluyoya ondan al bayılt kızı götür tenhaya bi güzel s*k sonra kız artık s*k*k olcak teklif et kabul eder :D
--------------------------------------------------------------------------
hoca sen harbi manhyaksın yav :D -
alp bsg amk :D
ibrahim olm demesi kolay diye bişey yok bak benim başımdada aynı sorun var ama ben en azından arkadaşım gidip seni seviyorum desem o dakika cekecek siktiri gibime geliyor yinede sen dediğim gibi kızdan çok hoşlanıyorsan ortak noktalarını bulup öyle yakınlaş mesela nerelere takılıyor x cafe git anasını satim otur arkadaşlarınla kızı kes oturduğun yerden arkadaş grubuna kaynaşmaya çalış ki grupta kesin ipne kılıklı herifler olacaktır yoksa kızlar var orosbu kılıklı çoktur yine içlerinde hoşlanıyorsan vazgeçme belki hayatının aşkıdır :P -
en iyisi :
kıza buzdolabının üstünden havada 2burkuk salto atarak [zorluk derecesi 3.0 oLmak kaydıyla] sok aleti. tam dibine kadar girsin. o arada da muhabbet edersiniz :P -
Bilader öncelikle kızın yanına gidip neden bana sie çektin diye sorarsan o tepkisinin üzerine tepki ekleyecektir..
Belki kızın bir sevgilisi var ya da platonik aşkı var..
Bulabilirsen müsait bir yolunu bul kızla konuşmaya bak..
Yanına git kibarca "Özür dilerim müsaitsen 1-2 dk konuşabilir miyiz ? de.
Büyük bir ihtimal kabul edecektir..
Kusura bakma geçen günki davranışım için özür dilerim de.
Ve konuşmana gir.
Aslında bir iddaa sonucu sana o soruyu sormuştum ama bu iddaadan da öte bir hal aldı de.
Kazmalığını kabul et; Evet kabaca bir giriş yaptım, ne durumda olduğunu bilmeden, sevgilin var mı yok mu bilmeden sana teklif ettim ama gerçekten de istiyordum de.
Bunun üzerine sana sevgilisi olup olmadığını söyler (büyük ihtimalle varsa söyler, yoksa başka bir yorum yapabilir..)
Ve şimdi gerçekten ciddi olarak sormak istiyorum de tabii yok derse..
Yeni bir başlangıca ne dersin ? de..
Kıza gizemli kişilik tavrını yap yani..
Dikkatini çekmeye çalış.. Eminim olumlu sonuç alacaksın..
Yok eğer hala aynı şekilde "Sie" tavırlarında takılıyorsa o kız ottur ve sana yarar gelmez o kızdan..
Olumsuz sonuç alırsan boşver hayatına devam eti, kısmet değilmiş diyip kendini avutmaya bak..
Çünkü mutlaka daha iyisi ya da kısmetin seni bulacaktır..
Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana..
Selametle.. -
abü kabul etse nolcak.. hadi sevgili oldunuz diyelim.. kız bi sürü erkekle arkadaşım dostum muhabbetine onlarla ilgilenecek.. sen kafayı yicen kavga ediceniz.. senle ilgilenmeyecek.. hep arkadaşlarıyla ilgilenecek.. senin kötü günlerinde yanında olmayacak.. sen ne kadar ilgi gösterirse göster tam manasıyla senle ilgilenmeyecek.. bırak kız işlerini ben iyice soğudum artık bunlar tek model .. sadık olmayı beceremiyorlar.. her tanıdıkları erkeği 1 dkda çözdüklerini sanıp direk arkadaş dost damgası vuruyorlar kendilerine sulanan pezemenkleri bile iyi bir arkadaş şakalaşıyoruz gibi görüyorlar.. hepsi böyle amk.. veya ben bu zamana kadar hep böylelerine rastladım bilmiyorum.. boşver o sana sie dediyse sen ona 2 kat sie de hatta git evlerinin önüne asıl sana sie yaz yere..
-
ibrahimeren demiş ki :
bana bil el atın yaw bu konuda :D am dostça
------------------------------------------------------------------
Emirim şuna bi el at adam yalwarıyo :(
Toplam Hit: 5153 Toplam Mesaj: 45