Aşk Hikayesi (Lise + Üni Versiyon)
-
orjinal ıssız adam.. mafetti öldürdü lan bu saatte beni bu elemanla tanışıp 2 rekat içmek isterdim ne içilir amk bununla :D
-
yalnız hüznü vardır kalbi olanın.. zkti attı lan beni hala yazıyorum.. bağladım depresif melankoliye.. Empyrium dinliorum amk :S http://www.youtube.com/watch?v=_-AIrKaqw-o alın dinleyin sizde
-
dostum tum hikayeyi okudum we suanda ruhsal bunalimdayim
-
uff boynum ağrıdı.Tek solukta okudum.Denecek bişi yok zaten arkadaş son sözle gayet iyi özetlemiş.Tanışmayı isterdim.Sabah kölne gidecem güya erken yatıcaktım..xxx bence tam tbtlik üye olsun ulaşalım:)
-
expert bunu yazdı:
-----------------------------
ulan gökten meg ryan yağmış, xxx e er ryan düşmüş onuda kurtarmaya gelmişler amq.. bu nedir ya içim karardı lan walla gece gece
qwreqıytfasdgbklvjwheıbs(bkz:şuursuzca gülerken klavyede anyı şuursuzlukta gülme efekti yazmak)1- Eda'nın adını öğrenince, telefondaki kayıt ismini Eda olarak düzenleyen xxx ondan önce ne diye kaydetmişti?
2- Bi bira içince uçan adam nasıl bi ruh haliyle gidip bakkaldan 8-10 bira satın alır?
3- Önceki gün alınan 8-10 biranın üstüne sanki onlar hiç kesmiyomuş gibi neden gidip bir de vodka alınır?O sondaki " ''xxx'' ne a*k diyorsunuzya, xxx; ankaraya ne zaman kar yağsa kolu sızlayan adam işte." kısmına kadar hikayeyi okurken pek de içine girmeden, sırf meraktan okuyodum. O şekilde okuyunca da üstte sıraladığım 3 soru ve benzerleri okurken kafada beliriyodu haliyle. Ama o son kısımda o cümleyi görünce hikaye bir anda bambaşka oldu. Eğer hikaye kurmacaysa bile, o anda bahsi geçen xxx en azından benim için var oldu.
-
hocam matrix olayından sonra yine çok iyi noktalara değmişin :D
zaten hikayenin kilit noktaları
1 - annesinin telefonunu aramışlardı ve kayıt etmemişti kendi telefonuna kayıt etti sonra
2 - sevmiş be abi :P zaten salaklıkların başlangıcı içki içmesinde ya
3 - efkar basmış abi :| depresyon var düzeltir falan sanıyordur herhalde o ruh halinde biri
-
Ulan akşam uyuyamadım senin yüzüne insan bir not düşer yanına dkkat felan diye.OLanı züktür edin ben kıza acıdım bana Kızın Msn felan adresini bulun :D
Lem millet bunu face de paylaşalım illakı kıza Ulaşır bu (Tabi gerçek ve kıza birşey olmadıysa.)Belki mutlu sonla biter.Sevaba girmiş oluruz bizde.Gecede zaten bacağımı akrep soktu hala sızlıyor.
-
özeti nedir bunun tek bi kelimede acıklasın biri
-
ne paylaşım yapmışım :D herkes depresyona girdi :D herkes ağlamış lan xD
-
cLust3R bunu yazdı:
özeti nedir bunun tek bi kelimede acıklasın biri
-----------------------------Götünle içmicen hacı.