Aşk Hikayesi (Lise + Üni Versiyon)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    orjinal ıssız adam.. mafetti öldürdü lan bu saatte beni bu elemanla tanışıp 2 rekat içmek isterdim ne içilir amk bununla :D

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    yalnız hüznü vardır kalbi olanın.. zkti attı lan beni hala yazıyorum.. bağladım depresif melankoliye.. Empyrium dinliorum amk :S http://www.youtube.com/watch?v=_-AIrKaqw-o alın dinleyin sizde

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiGitalX
    DiGitalX's avatar
    Erkek
    dostum tum hikayeyi okudum we suanda ruhsal bunalimdayim

DiGitalX ( Cyb3r-1sT ) E-mail : digitalch00@gmail.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

uff boynum ağrıdı.Tek solukta okudum.Denecek bişi yok zaten arkadaş son sözle gayet iyi özetlemiş.Tanışmayı isterdim.Sabah kölne gidecem güya erken yatıcaktım..xxx bence tam tbtlik üye olsun ulaşalım:)

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek

expert bunu yazdı:
    -----------------------------

ulan gökten meg ryan yağmış, xxx e er ryan düşmüş onuda kurtarmaya gelmişler amq.. bu nedir ya içim karardı lan walla gece gece

-----------------------------
    qwreqıytfasdgbklvjwheıbs(bkz:şuursuzca gülerken klavyede anyı şuursuzlukta gülme efekti yazmak)

1- Eda'nın adını öğrenince, telefondaki kayıt ismini Eda olarak düzenleyen xxx ondan önce ne diye kaydetmişti?
    2- Bi bira içince uçan adam nasıl bi ruh haliyle gidip bakkaldan 8-10 bira satın alır?
    3- Önceki gün alınan 8-10 biranın üstüne sanki onlar hiç kesmiyomuş gibi neden gidip bir de vodka alınır?

O sondaki " ''xxx'' ne a*k diyorsunuzya, xxx; ankaraya ne zaman kar yağsa kolu sızlayan adam işte." kısmına kadar hikayeyi okurken pek de içine girmeden, sırf meraktan okuyodum. O şekilde okuyunca da üstte sıraladığım 3 soru ve benzerleri okurken kafada beliriyodu haliyle. Ama o son kısımda o cümleyi görünce hikaye bir anda bambaşka oldu. Eğer hikaye kurmacaysa bile, o anda bahsi geçen xxx en azından benim için var oldu.

Metallica Rules
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek
    hocam matrix olayından sonra yine çok iyi noktalara değmişin :D
    zaten hikayenin kilit noktaları

1 - annesinin telefonunu aramışlardı ve kayıt etmemişti kendi telefonuna kayıt etti sonra
    2 - sevmiş be abi :P zaten salaklıkların başlangıcı içki içmesinde ya
    3 - efkar basmış abi :| depresyon var düzeltir falan sanıyordur herhalde o ruh halinde biri
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Ulan akşam uyuyamadım senin yüzüne  insan bir not düşer yanına dkkat felan diye.OLanı züktür edin ben kıza acıdım bana Kızın Msn felan adresini bulun :D

Lem millet bunu face de paylaşalım illakı kıza Ulaşır bu (Tabi gerçek ve kıza birşey olmadıysa.)Belki mutlu sonla biter.Sevaba girmiş oluruz bizde.Gecede zaten bacağımı akrep soktu hala sızlıyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek

özeti nedir bunun tek bi kelimede acıklasın biri

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

ne paylaşım yapmışım :D herkes depresyona girdi :D herkes ağlamış lan xD

Break Dance Bboy MaxeL
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj