Aşk Hikayesi (Lise + Üni Versiyon)
-
hani ''xxx'' ne a*k diyorsunuzya, xxx; vodka içince s*ki sızlayan adam işte...
:D
-
AasakLie bunu yazdı:
-----------------------------
abi valla gözlerim yaşardı ya. ne denirki süper ötesi bişey. cidden tanımak isterdim kim yazdıysa.. incideki nikini bilenler özelden atabilirlermi zahmet olmazsa.. hala vay a*k diyorum.. inanılmaz ya.
-----------------------------"acik kapi"
http://inci.sozlukspot.com/w/bu-da-benim-a%C5%9Fk-hikayemvalla yazcak çok şey geçiyo içimden ama hepsi muhtemelen yazılmış şeyler. sanki kendi başımdan geçmiş gibi üzüldüm.
-
gözlerm ağrıdı ama guzeldi nediim ulan xxx
-
Mükemmel.
Sonunu nasıl bağlayacak diye düşünürken...
-
Güzel hikaye, okumak uzun zaman aldı ama değdi.
-
yazı içten, akıcı yazılmış o yüzden baya sürükleyici olmuş.yazan kişiye üzüldüm.ancak olaydaki karakterlerin resmi koyulmuş onlar bende açılmadı.merakk ettim açıkçası
-
oha :|
çok etkileyici yazmış okumadım sanki, yaşadım olanları :|
bu arada bi mürit demiş, sarhoştuk ayagını gecicen sarhoşken farkındasın herşeyin
şuraya geri dönersek,
"...sedef bana iyice sokuldu öp beni dedi. bende hazır kıta bu lafı bekliyordum sanki amk, yapıştım dudaklarına ama nasıl öpüyorum.o da karşılık veriyor tabi, benim kafamda onunki kadar iyi zaten. o ara eda aklıma gelmiyor ama sedefin bakire olmadığı aklımdaydı amk."
eleman farkındaymış yaptıklarının. yazık olmuş. aldatmış edayı :|
yazılanlar kurmaca ise acık kapıya tavsiyem, kendini harcamasın incide, roman yazmaya başlasın
-
babayla bursa ziyaretinde kaldım.gözlerim mikildi amk.roman yazar gibi yazmış adam la
-
hocam way be bütün hikayeni yazmısın ama cok uzun gozume dağ gibi gozuktu baslarını anca okudum gerisinide okurum bi ara :D hocam en iyisi sen kitap yaz daha gzl olur :D
-
güzel hikaye de hikayenin kahramanlarını merak ettim resimler açılmıyo, yanlşlıkla kaydetmiş olanlar fln vardr mutlaka :p atsalar ya şu resimleri bi daa :d