Aşk Hikayesi (Lise + Üni Versiyon)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

sikseler okumam bu ne lan :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiSeptiK
    AntiSeptiK's avatar
    Erkek

özet:

bu xxx lisede kızla tanışıyo (eda) çok seviyo sonra kız universiteyi kazanıyo bu kazanamıyo, ertesi sene çocuk bursayı kazanıyo, kız da ankarada kalıyo, ev tutuyo çocuk karşı komşunun kızı (Sedef) var sorunlu biraz, annesi babası bu kızı çocuğa emanet ediyolar güveniyolar, bunlar bi gece içip birlikte oluyolar. sonra olaylar kopuyo komşu kızı çocugun arkadasına anlatıyo, sonra bu ankaradaki kız ziyarete geliyo bunu bursaya arabasıyla, çocugun arkadaşı da evde. olanı bıtenı anlatıyo kıza. kız sinirle ankaraya donerken yolda kaza yapıyo. sonra çocuk çok pısman oluyo geri donmek ıstıyo falan, ankaraya gıdıyo kızın babası bı guzel dövüyo bunu. ayrılıyo bunlar. kız okulu bitiriyo avusturalyaya gidiyo bu hala unutamamış, arıyo avusturalyayı bi erkek açıyo telefonu falan filan.

"Seni hiç tutamadım, ama hissediyorum. Hiç konuşmadın, ama seni duyuyorum. Seni hiç tanıyamadım, ama seni seviyorum."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    real_agabey
    real_agabey's avatar
    Erkek

Karnım aç aç sonuna kadar okudum.Oskarlık bi hikaye....

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eexper
    eexper's avatar
    Erkek

Maşallah Divânu Lügati't-Türk gibi :) oku oku bitmiyo. harikaydı

Benden korkunç cevaplar duymak istemiyorsan, bana korkunç sorular sormaktan vazgeçmelisin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

AntiSeptiK bunu yazdı:
    -----------------------------

özet:

bu xxx lisede kızla tanışıyo (eda) çok seviyo sonra kız universiteyi kazanıyo bu kazanamıyo, ertesi sene çocuk bursayı kazanıyo, kız da ankarada kalıyo, ev tutuyo çocuk karşı komşunun kızı (Sedef) var sorunlu biraz, annesi babası bu kızı çocuğa emanet ediyolar güveniyolar, bunlar bi gece içip birlikte oluyolar. sonra olaylar kopuyo komşu kızı çocugun arkadasına anlatıyo, sonra bu ankaradaki kız ziyarete geliyo bunu bursaya arabasıyla, çocugun arkadaşı da evde. olanı bıtenı anlatıyo kıza. kız sinirle ankaraya donerken yolda kaza yapıyo. sonra çocuk çok pısman oluyo geri donmek ıstıyo falan, ankaraya gıdıyo kızın babası bı guzel dövüyo bunu. ayrılıyo bunlar. kız okulu bitiriyo avusturalyaya gidiyo bu hala unutamamış, arıyo avusturalyayı bi erkek açıyo telefonu falan filan.

-----------------------------

bu özetle abi sana kız olsam ilk sana verirdim :W

Break Dance Bboy MaxeL
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Dostum uzun zamandır bu kadar uzun  bir şeyi okumamıştım ama bu kadar samimi olanınada rastlamamıştım.Bazı şeyler elinde değil malesef hatanın en büyüğü belki ama hatalarda bizim için varlar. Sana telkin etmek amaçlı birşeyler yazmak istiyorum ama bu noktada söylenecek herşeyin ters tepebileceğinden korkuyorum zati sende haklı olarak yorum istememişsin.Malesef şu katlanılası zor dünyada sende yine herşeyi zamanın çözümüne bırkamış insanlar güruhuna katılmışsın pekçoğumuz gibi.Umarım bir başka şans yakalarsın çünkü öğrendiklerin ile aslında en fazla senin bir 2. şansı hakettiğin düşüncesindeyim.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

a oğlum bende cidden sen yaşadın sandım yav. Yazık be adamın yaşamına bile paylaşım yapıyonuz bari not düşün Semih ten ne farkınız kaldı:):):)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

merak ettirdin bi kere hay senin ya :D yarısında bile değilim daha yaptığın işe bak :D

la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek
    sedefin capsini isterik

çocuktum,büyüdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

hikayede xxx ' in iç sesi acayip renk katmış :) hayat hikayesi entrikalarla dolu .. 

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
Toplam Hit: 30331 Toplam Mesaj: 168