Aşk Hikayesi (Lise + Üni Versiyon)
-
sikseler okumam bu ne lan :D
-
özet:
bu xxx lisede kızla tanışıyo (eda) çok seviyo sonra kız universiteyi kazanıyo bu kazanamıyo, ertesi sene çocuk bursayı kazanıyo, kız da ankarada kalıyo, ev tutuyo çocuk karşı komşunun kızı (Sedef) var sorunlu biraz, annesi babası bu kızı çocuğa emanet ediyolar güveniyolar, bunlar bi gece içip birlikte oluyolar. sonra olaylar kopuyo komşu kızı çocugun arkadasına anlatıyo, sonra bu ankaradaki kız ziyarete geliyo bunu bursaya arabasıyla, çocugun arkadaşı da evde. olanı bıtenı anlatıyo kıza. kız sinirle ankaraya donerken yolda kaza yapıyo. sonra çocuk çok pısman oluyo geri donmek ıstıyo falan, ankaraya gıdıyo kızın babası bı guzel dövüyo bunu. ayrılıyo bunlar. kız okulu bitiriyo avusturalyaya gidiyo bu hala unutamamış, arıyo avusturalyayı bi erkek açıyo telefonu falan filan.
-
Karnım aç aç sonuna kadar okudum.Oskarlık bi hikaye....
-
Maşallah Divânu Lügati't-Türk gibi :) oku oku bitmiyo. harikaydı
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
-----------------------------
özet:
bu xxx lisede kızla tanışıyo (eda) çok seviyo sonra kız universiteyi kazanıyo bu kazanamıyo, ertesi sene çocuk bursayı kazanıyo, kız da ankarada kalıyo, ev tutuyo çocuk karşı komşunun kızı (Sedef) var sorunlu biraz, annesi babası bu kızı çocuğa emanet ediyolar güveniyolar, bunlar bi gece içip birlikte oluyolar. sonra olaylar kopuyo komşu kızı çocugun arkadasına anlatıyo, sonra bu ankaradaki kız ziyarete geliyo bunu bursaya arabasıyla, çocugun arkadaşı da evde. olanı bıtenı anlatıyo kıza. kız sinirle ankaraya donerken yolda kaza yapıyo. sonra çocuk çok pısman oluyo geri donmek ıstıyo falan, ankaraya gıdıyo kızın babası bı guzel dövüyo bunu. ayrılıyo bunlar. kız okulu bitiriyo avusturalyaya gidiyo bu hala unutamamış, arıyo avusturalyayı bi erkek açıyo telefonu falan filan.
-----------------------------bu özetle abi sana kız olsam ilk sana verirdim :W
-
Dostum uzun zamandır bu kadar uzun bir şeyi okumamıştım ama bu kadar samimi olanınada rastlamamıştım.Bazı şeyler elinde değil malesef hatanın en büyüğü belki ama hatalarda bizim için varlar. Sana telkin etmek amaçlı birşeyler yazmak istiyorum ama bu noktada söylenecek herşeyin ters tepebileceğinden korkuyorum zati sende haklı olarak yorum istememişsin.Malesef şu katlanılası zor dünyada sende yine herşeyi zamanın çözümüne bırkamış insanlar güruhuna katılmışsın pekçoğumuz gibi.Umarım bir başka şans yakalarsın çünkü öğrendiklerin ile aslında en fazla senin bir 2. şansı hakettiğin düşüncesindeyim.
-
a oğlum bende cidden sen yaşadın sandım yav. Yazık be adamın yaşamına bile paylaşım yapıyonuz bari not düşün Semih ten ne farkınız kaldı:):):)
-
merak ettirdin bi kere hay senin ya :D yarısında bile değilim daha yaptığın işe bak :D
-
sedefin capsini isterik
-
hikayede xxx ' in iç sesi acayip renk katmış :) hayat hikayesi entrikalarla dolu ..