Askerde Gözlük Kullanmak
-
Selamın Aleküm Ben gözlük kullanıyorum Askerde Gözlükten dolayı problem çıkarmı
Sağ 1.75 Sol 2.0 silah vermeme Ben Askerde Tahminen yazıcı olucam ama ? Merak Ettim .
Konu Yanlış Yere Açtıysam Özür Dilerim ....
-
5,50 derece miyopum
Paşa paşa yaptım askerliği
(kavga filan etmesen ve dayakta yemesin sorun yoktur) -
aliyk bunu yazdı:
-----------------------------5,50 derece miyopum
Paşa paşa yaptım askerliği
(kavga filan etmesen ve dayakta yemesin sorun yoktur)
-----------------------------Kolay Kolay Dayak Yicek Adam Değilim hocam dişe diş kana Kan Şekere Tuz. +
-
Sağ 1.75 Sol 2.0 silah vermeme Ben Askerde Tahminen yazıcı olucam ama ? Merak Ettim .
Merak Etme üzerine silah zimmeti yaparlar :) Hiç olmassa Sacma Sapan Nobetlere yazarlar seni .
Yazici olucam diye umutlanma sikini sallasan bilgisayar uzmanina carpiyor askerde..
Face msn takılan bilgisayarciyim diyor :)
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------Sağ 1.75 Sol 2.0 silah vermeme Ben Askerde Tahminen yazıcı olucam ama ? Merak Ettim .
Merak Etme üzerine silah zimmeti yaparlar :) Hiç olmassa Sacma Sapan Nobetlere yazarlar seni .
Yazici olucam diye umutlanma sikini sallasan bilgisayar uzmanina carpiyor askerde..
-----------------------------Yok Benim 2 tane Dükkan var biri internet Cafe biri teknik servis Boş Adam Değilik .
-
agustosun kaçı gibi askere alıyorlar bu arada agustosta bende gidiyorum anasını satim yaş oldu 26 cok zor olucak :)
-
Benim daha 7 Sene Falan war .
-
Reskam bunu yazdı:
-----------------------------HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------Sağ 1.75 Sol 2.0 silah vermeme Ben Askerde Tahminen yazıcı olucam ama ? Merak Ettim .
-----------------------------Yok Benim 2 tane Dükkan var biri internet Cafe biri teknik servis Boş Adam Değilik .
-----------------------------Yok haci Yanlış anladın :)
Askerde Face msn kullanan bilgisayarciyim diyor:))
Gittiginde Görürsün Bilgisayardan anlayanlar one ciksin diye bir komut gelir..
içtimanin %80 i Bilgisayarciyim der :)
-
İnsanların kendini ispat çabalarına gülüyorum. Geçen adamın hasısın dedik ban yedik. Şimdi öyle bir şey demeyeceğimde kulağımı tırmalıyor. Biri dayak yeme diyor diğeri kana kan dişe diş diyor. Neden bu ispat çabası yada neden birbirimizi eziyoruz. En yakın dediğim adamla telefonda konuşuyorum. Ben bu ingilizceyi seri seri konuşacağım dedim. Yapamazsın! Yurt dışına çıkmadan asla olmaz dedi. Böyle tutuldum. E kanki dedinde ne oldu şimdi bu öğüt vermekmiydi ben seni hiç yadırgadım mı allasen ? eline geçen ne demek istedim ama demedim. Çünkü,
Başkasının Sizin Hakkında Ne Düşündüğünü Önemsemeyin O Onların Sorunu deyip Geçiyorum.
Bu arada konuya dönersek geçmiş olsun yapılabiliyor diye biliyorum bende.
-
askerde yazıcı olmada ne olursan ol.. üst yazılar gizli belgeler onlar bunlar.. devrem yazıcıydı gece saat 3 e kadar yazışmaları tamamlamaya gayret gösterirken bi yandanda nöbetine hazırlanırdı..
Aklın varsa şimdiden bi eczane tanıdığın varsa kırtasiyede satılan uyduruk bonservisler var onu doldurt kaşelet ben eczacıyım de at kendini revire.. Ne nöbet ne bişi.. Acemi birliği samsun sonrası ver elini yatış..
-
bilgi testi Yapsınlar Bilgimi Esirgemem Yada sınırda bir yerdeysem Temascı olmak isterdim ama Gözlükten dolayı problem cıkartırlar die düşünüyorum .Ahh bilgisayar Gözlerime Tecavüz Ettin Ah .