folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Askerde Gözlük Kullanmak

Askerde Gözlük Kullanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

nevorapat bunu yazdı:
    -----------------------------

Hazır konusu geçmişken :D hacılar benim 1.85 boy var şuanda 89kiloyum bady fialn yaptık :D hehe neyse  okul işte 2yıllık bi bölüme gidicem bu sene en kötü ihtimaller söz konusu yani :) bide bende dövme var acep ne olurum ben :D matbaa lisesi okudum ünide onunla ilgili olucak muhakkak :D 

dövme varsa komando yapmazlar ama bahtına komando eğitim bölüğüne düşersen ordan piyade bölüğüne refize ederler dövme yüzünden.. Eğer yapılı bi vucudun varsa kesin ani müdehale mangası (amm) görevin olur.. paso eğitim hoplama zıplama sürünme yapar güneşin altında nöbet tutarsın.. 

Vucut şekilliyse tip yerindeyse boy yeterince var inzibat olabilitende çok yüksek.. ama ondada dövme sıkıntı olur diye düşünüyorum bu konuda tam bildim yok.. 

Tabi bu yazdıklarım uyduruk bi bölükte olacaklar.. Alay tugay felan olursa kimin eli kimin götünde belli olmadığı için çok değişkenlik gösterebilir :D 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

nevorapat bunu yazdı:

Hazır konusu geçmişken :D hacılar benim 1.85 boy var şuanda 89kiloyum bady fialn yaptık :D hehe neyse  okul işte 2yıllık bi bölüme gidicem bu sene en kötü ihtimaller söz konusu yani :) bide bende dövme var acep ne olurum ben :D matbaa lisesi okudum ünide onunla ilgili olucak muhakkak :D 

2 yıllık okuman bir şeye faydası yok belki acemi birliğinde onbaşı çavuş seçmlerinde sporun filan iyiy olursa işine yarar  boy pos önemli askerde bir çok yer için seçmeler oluyor dövme olayı sakat bir kere kafadan RDM yaparlar seni (Rehberlik ve danışma merkezi) askerler arasında Rahatına düşkün memet :) nin kısaltmasıdır pskolojisi bozuk asker damgası yersin bölüğün değişir nerde it kopuk atarlar içine tabi bu senin durumuna bağlı bir şey alıp konuşuyorlar karşına hatta silah dahi vermeyebilirler yerine göre tabi değişir RDM olmandan dolayı bir çok yerde piç gibi kalacaksın ne meslekçi seçileceksin nede diğer güzel yerlere seçilebileceksin Askerde o dövme yaptıranlar köpek gibi pişman oluyorlar bilgin olsun...

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

yazıcı olacağına o kadar emin olma çünkü neyin ne olacağı belli olmaz, askeriyede istihdam işleri çok karışık  ben ne muhabereciler gördüm iç temizlikçiydi bende şöför gittim nizamiyede buldum kendimi :D berber, terzi, garson,çiftçi,sağlıkla ilgili şeyler, kepçe operatörü gibi meslekleri olanlar anca kendi işini büyük ihtimalle yapıyolar

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

benimgibi yap gönüllü komando dogu ben komandoydum gözlük takmaya başladım gece görüşten dolayı gözlüklü komando

sınır temsascısı ne bilmiyomda en garantı bir komando alayında jig timine kesin gire bilirsin genlede sınıra yakın gökgeye  giderelr yerine göre bıkacagınkadar göreve operasyona baskına her tehlikeli boka gider jöhlerle o persyonlara gide bilir pusular atarsın :d 

tabi temascı sayılırsın bir nevi :D

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

benim arkadas müzisyendi. gaziyona gitmesi gerekiyordu. kaloriferci yaptılar :) demekki gazinoda ihtiyac yokdu..

Yani illa mesleğini yapacan diye birse yok :)

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek

Reskam bunu yazdı:

Benim daha 7  Sene Falan war .

?? Profilde de yaş 12 yazıyor.

Bu işte bir terslik var ama :D

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

Reskam bunu yazdı:

abi Versinler Silahı çıkıyım Dağa amq . Allayına Yat Kalk İştimaya Girmek isterim hEa Kaçmam

seni kandile gönderceklermiş tek başına pkk yı çökertmen için

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

örn;

gözlüklü gel buraya :D

gözlüklünün arkasındaki :D

şiştt gözlüklünün yanındaki :D

sen uzağı göremiyodun dimi :D

böyle diyaloglarla karşılaşabilirsin.

ama askerde gözlük takmak hiç bi problem yaratmaz sadece ilk gün sana sorulan sağlık sorularını eksiksiz cevaplaman lazım

gerisini düşünmene gerek yok :D

edit: daha 7 senen mi war ?

Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 13:01'da Bico tarafından düzenlendi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    BeYaZZZ bunu yazdı:

agustosun kaçı gibi askere alıyorlar bu arada agustosta bende gidiyorum anasını satim yaş oldu 26 cok zor olucak :)

Senin işin zor hacım,yaş konusunda benzer zamanda gittim,oradan biliyorum :-)

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ben lens kullanıyordum askerde , bir çok askerin lens nedir bilmediğine şahit oldum 

hatta dolap aramalarında lens ilacını başka birşey sanıp el koymuşlardı uzmanlar , sonra gidip karakol komutanından aldım 

gözlük takan birine atış yaptırmazlar genelde , istisnalar olabilir , bunun dışında normal askerden herhangi bir farkın olmayacak

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 13985 Toplam Mesaj: 45