folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Askerde Gözlük Kullanmak

Askerde Gözlük Kullanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:
    -----------------------------

Reskam bunu yazdı:

Yazıcıdan vazgeçtim sınır temascısı olayım peki ? Gözlük problem ediyorlarmı ?

haci senin istegine gore gorev vermiyorlarki :) Askeriyeyimi satin aldin amk :) Paşa Akrabanmi Var anlamış degilim :)

Merak Ediyorum şimdi Babam Sınır Temascısıydı makara olur Sınır .Kıbrısta yapmış . rum Kesiminde

Memento Mori
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

sağ sol 2.75 miyopum,silahta verirler atışta yaparsın babalar gibi askerlik yaparsın.Paşa haberciliğinden bulaşıkçılığa kadar yapmadığım iş kalmadı askeriyede yazıcılıkta bunların içinde ve en pis iş..

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

gözlüklü olmak bi kusur değil genç. mavi kimliği olan herkes askerliği yapıyor rahat ol :)

bi anımı paylaşayım. komando alayında rdm'de psikolojik danışman olarak görev yapıyordum. sivilde kokain bağımlısı ve

yarı yoksunluk yarı kaytarma belirtileri gösteren bi askerim vardı. çok uğraştırdı şerefsiz, neyse hastaneye götürdük. rapor
    aldırıp şutlamak istiyoruz alay komutanın talimatıyla :) kaç tane askeri ve sivil hastane gezdirdim sağ.yzb. psikiystrist

vardı dediği lafı hiç unutmuyorum. bunlr da yapacak askerliği yoksa askerde kimse kalmaz dedi :) en nihayetinde

komandoluktan muaf ettikte de yolladık ama sonuçta her türlü adama verilecek görev oluyor ve çok da ayrı tutmsaktan

yana olunmuyor. mesele eşitlikse alası var ama adalet dersen o yok işte :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

hic bi sey olmaz her halukarda yaptirirlar sana askerligi..

mart ayinda ankaraya top atislarina denetlemeye gitmistik,
    bizde bitane cocuk gozluk takiyodu ve topta tetikciydi cocugun gozlugunun caminin biri aksama kalmadi dustu ziplamaktan :)

yazici olayina gelince bi arkadas demis ya "face kullanan profum diye geciniyo" diye.. aynen oyle
    askeriyeye gelince herkes yazici olmaya calisiyor ama yazicilik da bi yere kadar zor...

test etsinler demissin, word excel'in nesini test etcek allah askina ?
    yaptigin hic bi sey yok bunlarin haricinde...

o yuzden fazla heveslenme belki gidecegin yerde yazici olmaktan baska guzel seyler de olacaktir..
    sen gozlugu de kafana fazla takma bi sey olmaz, operasyona bile gidersin gozlukle merak etme ;) 

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lacuradeamore
    lacuradeamore's avatar
    Erkek

Aman Hocam sakın yazıcı olma git paşa paşa nöbetini tut baska birime kaydırt kendini . Ben askerliğimi eğitim birliğinde yaptım acemilerin evraklarından tut yazışmalara,gelen evrak giden evrak bi dünya iş hiç kafanı yorma. gözlük konusuna gelince ilk katılış muayenesinde tabib kontrol eder zaten pek de bişi çıkmaz :)

Ben veremden öldüm Belki ölmezdim Sıkıntım olmasa Paradan yana.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

Bende birşey soracağım, atış talimi ne zamanlar ve ne kadar süreyle oluyor? Poligon vb. varmı? yani boş zamanda talim yapmak istesem ne cevap alırım?

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Hazır konusu geçmişken :D hacılar benim 1.85 boy var şuanda 89kiloyum bady fialn yaptık :D hehe neyse  okul işte 2yıllık bi bölüme gidicem bu sene en kötü ihtimaller söz konusu yani :) bide bende dövme var acep ne olurum ben :D matbaa lisesi okudum ünide onunla ilgili olucak muhakkak :D 

ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

Abi sınır Temascısı olurmuyum ?

Memento Mori
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

kafkafkaf bunu yazdı:

Bende birşey soracağım, atış talimi ne zamanlar ve ne kadar süreyle oluyor? Poligon vb. varmı? yani boş zamanda talim yapmak istesem ne cevap alırım?

Yemin töreninden önce 25m sıfırlama atışına gidersin orda silahına ince ayar çekerler,törenden sonra 100ve 200 m atışları olur ve genelde denetlemeye denk gelir.Usta birliğindede aynı şekil sıfırlama 100-200 atarsın.Poligon yok hocam atış yeri vardır boş arazi orda sallarsın.Boş zamanın pek olmaz ama olursa bile atış yapacam ben gomutanım deme s.ktiri yersin :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

iki gözünün toplamı 7,5 filan olması gerekli

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 13994 Toplam Mesaj: 45