Askerde Gözlük Kullanmak
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------Reskam bunu yazdı:
-----------------------------HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------Sağ 1.75 Sol 2.0 silah vermeme Ben Askerde Tahminen yazıcı olucam ama ? Merak Ettim .
Merak Etme üzerine silah zimmeti yaparlar :) Hiç olmassa Sacma Sapan Nobetlere yazarlar seni .
Yazici olucam diye umutlanma sikini sallasan bilgisayar uzmanina carpiyor askerde..
Face msn takılan bilgisayarciyim diyor :)
-----------------------------Yok Benim 2 tane Dükkan var biri internet Cafe biri teknik servis Boş Adam Değilik .
-----------------------------Yok haci Yanlış anladın :)
Askerde Face msn kullanan bilgisayarciyim diyor:))
Gittiginde Görürsün Bilgisayardan anlayanlar one ciksin diye bir komut gelir..
içtimanin %80 i Bilgisayarciyim der :)
-----------------------------
yıllarca butun abılerımız babalarımız rahat dıye yazıcılık anlatıldı o yuzden herkez yazıcı olmak ıster :) -
bu arada gözlük kullanların çoğunluğu ama çoğunluğu büro işlerinde görev alırlar bilgine
-
abi Versinler Silahı çıkıyım Dağa amq . Allayına Yat Kalk İştimaya Girmek isterim hEa Kaçmam
-
Reskam bunu yazdı:
-----------------------------bilgi testi Yapsınlar Bilgimi Esirgemem Yada sınırda bir yerdeysem Temascı olmak isterdim ama Gözlükten dolayı problem cıkartırlar die düşünüyorum .Ahh bilgisayar Gözlerime Tecavüz Ettin Ah .
-----------------------------Bilgi testine kendimden örnek vereyim, 82/4 gitmiştim, bilgisayar bilenler diye ayrıldı. Bir asker pc ye çağırdı oturdum word açmış, ismini yaz dedi, yazdım. Şimdi onu kalın (bold) yap dedi, yaptım. Hepsini tek tuşla seç dedi, seçtim. Döndü komutana, komutanım bu arkadaş pc biliyor dedi.
Benim zamanında test böyleydi. :)
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------bilgi testi Yapsınlar Bilgimi Esirgemem Yada sınırda bir yerdeysem Temascı olmak isterdim ama Gözlükten dolayı problem cıkartırlar die düşünüyorum .Ahh bilgisayar Gözlerime Tecavüz Ettin Ah .
-----------------------------Bilgi testine kendimden örnek vereyim, 82/4 gitmiştim, bilgisayar bilenler diye ayrıldı. Bir asker pc ye çağırdı oturdum word açmış, ismini yaz dedi, yazdım. Şimdi onu kalın (bold) yap dedi, yaptım. Hepsini tek tuşla seç dedi, seçtim. Döndü komutana, komutanım bu arkadaş pc biliyor dedi.
-----------------------------bilgime güveniyorum
İstediği kadar Gelsin .
-
coLin bunu yazdı:
bizim arkadaşın başına gelenide anlatim komutan sormuş bölüğe ilk geldikleri hafta E sınıfı olan ehliyeti olan varmı diye 3 - 5 kişi çıkıyor bizde zannediyoruz kamyon tır filan sürces herhalde diye sonra elime el arabalarını verip moloz taşıttırdı ibneler dedi bide oda agır vasıta araç buda diye taşak geçiyorlar diyo :) -
gözlüklüler Sınır Temascısı olabiliyolarmı peki usta birliğini kendim secebiliyormuyum .?
-
BeYaZZZ bunu yazdı:
-----------------------------Sağ 1.75 Sol 2.0 silah vermeme Ben Askerde Tahminen yazıcı olucam ama ? Merak Ettim .
Merak Etme üzerine silah zimmeti yaparlar :) Hiç olmassa Sacma Sapan Nobetlere yazarlar seni .
Yazici olucam diye umutlanma sikini sallasan bilgisayar uzmanina carpiyor askerde..
Face msn takılan bilgisayarciyim diyor :)
-----------------------------Yok Benim 2 tane Dükkan var biri internet Cafe biri teknik servis Boş Adam Değilik .
-----------------------------Yok haci Yanlış anladın :)
Askerde Face msn kullanan bilgisayarciyim diyor:))
Gittiginde Görürsün Bilgisayardan anlayanlar one ciksin diye bir komut gelir..
içtimanin %80 i Bilgisayarciyim der :)
yıllarca butun abılerımız babalarımız rahat dıye yazıcılık anlatıldı o yuzden herkez yazıcı olmak ıster :)
-----------------------------O anlatanlari ben :)) Nah Rahat..
Tertiplerin Aksam Gazinoda eglenirken eglendikten sonra yataginda uyurken sen gece 12 1 olmus amele gibi çalışıyorsun...
Kim Demiş Yazıcılık kebab diye.. onun aklına sıcayim..
Hiç Bir işin olmassa bile Bir komutanin Veledi gelir.. 200 300 sayfalik Kitabi önlü arkali fotokopi cektirir..
Kagit Biter Bölük assubayi gelir kagidi ne yaptin der ( icimden Gotume Soktum diyesim cok oldu )..
Gunah keçisi olursun paso onun bunun tutanagini tutarsin.. Tertiplerin yada arkadaşlarin sana düsman olur.. ( Bir kaç Çarşı Hastasi Yalakalar Hariç )
Kisaca Yazıcı olmaktansa tuvaletci olarak Askerlik Yapmayi Tercih ederim ( Tabi Birdaha gidersem )
-
Yazıcıdan vazgeçtim sınır temascısı olayım peki ? Gözlük problem ediyorlarmı ?
-
Reskam bunu yazdı:
-----------------------------Yazıcıdan vazgeçtim sınır temascısı olayım peki ? Gözlük problem ediyorlarmı ?
-----------------------------haci senin istegine gore gorev vermiyorlarki :) Askeriyeyimi satin aldin amk :) Paşa Akrabanmi Var anlamış degilim :)