folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Askere Gidecekler - 12 Aralik

Askere Gidecekler - 12 Aralik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    Bloom bunu yazdı

Bugun sinava girdim, hayatimda bu kadar sacma sinav sorulari gormedim.

yanınıza gelen komutan size de demedi mi 

''Ordunun asteğmen ihtiyacı varsa cevap kağıdına halı kilim deseni çizseniz de girersiniz'' diye

bundan tam 2 sene önce 1 Aralık 2010'da Gaziemirde girmiştim bende sözde sınava,Saçma salak 50 soru için bütün bir günümü işkence halinde geçirmiştim,

Hepiniz güle güle gidin güle güle gelin merak etmeyin topu topu 155 günlük askerlik yapıcaksınız,o kadar çabuk geçicek ki nasıl geçtiğini farkına varamıyacaksınız,Öyle ki evin önüne giderken tükürün kuruyana kadar gelirsiniz :) Bu arada şimdi kaçıncı dönemler gidiyor ben 337 Kd. gitmiştim

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burakayser
    burakayser's avatar
    Erkek

Ben dün mamakdaki mebs te girdim sınava. Valla geçenki alese girenlere sınav soruları kolay gelebilir aynı ales ti zaten. Ben yaptım soruları doğru işaretlediğime inanıyorum. Fark etmez kısa veya uzun dönem. Uzun olursa maaşlı maaşlı yaparız artık. Bu arada 349. dönem oluyo şimdiki.

Ha bide ben gece kayseriden 12 de bindim sabah 4.30 gibi ordaydım. Mamak köprüde indim taksiyle 5 dk oraya gittik. 258. sırayı verdiler oha dedim. Heralde ankaralılar gece gelip aldı sırayı kahvaltıyı yapıp gelecekler dedim içimden. Cep telefonu filan sokmuyolar içeriye. Ama sokan arkadaşlarda  var berenin içinde filan. Yine de sabah dükkanlar açılınca orada emanet alan yerler var. Verin emanete kafanız rahat olsun. Ben sorunsuz emanet verdim çıkınca aldım geri çantayı teli filan. Sıra 9 gibi geldi. 12.30 da bitti tüm işlemler. Şimdide izindeyiz işte 12 sine kadar :). Neyse slmlar tüm tertiplere.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLsanCaK
    aLsanCaK's avatar
    Erkek

dun sınava girdim sabah 8.30 da ordaydım aksam 6:30 da dısarı cıktım bu kadar zaman oldurmedım daha hayatımda askere gıdıncede boyle olursa bı bok yapamadan gerı gelcez :D anlasılan

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snooper
    snooper's avatar
    Erkek

sınav çıkışı hiç bir belge falan verilmedi.(sarı özlük zarfını verdiler bide içerde 3 nüsha olarak düzenlettirdikleri tebellüğ belgesini) içerde komutanlar izin kağıdı vercez diyodu. sabah yedi de girip akşam 7:30 gibi dışarı zor attım kendimi.

sana çirkin dediler düşmanı oldum güzelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek

etimesgut zırhlı birlikte girdim bende. 10 unda belli olacak bakalım hayırlısı kime nerler cıkacak acaba :)

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek

Benimde bugün ömrümü yediler.. :S Hadi hayırlısı... :))

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

yarın giriyorum bende müridler şans dileyinde kısa yoldan bitirelim işi.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

1 aralık 2012 de Balıkesir'de girdim  sınava, ilk 200 lük gruptaydım , sabah 7.30 da girdiğim nizamiye kapısından öğleden sonra 1 de çıktım.

Cupofcoffee tarafından 03/Ara/12 01:11 tarihinde düzenlenmiştir

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bloom
    Bloom's avatar
    Erkek

Ben de Polatli topcu ve fuze okulunda girdim, sabah 5.30 da 203.siradaydim. 9.30 gibi binaya girdik,sinav falan olduk, 11.15 gibi binadan ciktik, sanirim en kisa bizimki surmus. :)

Bortubocek sever
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    redsox
    redsox's avatar
    Erkek

Narlıdere'de 753 sıra numarasıyla 10:15'de girdiğim sınavdan 16:00'da cıktım. Bi ton yar.k kürek işler afedersin. Askerlikte hiç mantık yokmuş harbiden. Ayrıca içeri telefon alıyolardı sıkıntı yapmadılar. Komutanlar bi güleryüzlü bi güleryüzlü anlatamam.

Toplam Hit: 16633 Toplam Mesaj: 112