Askere Gidecekler - 12 Aralik
-
jawsap67 bunu yazdı
iğne iplik çengelli iğne, arko krem tüp,utalk pudra, ıslak medil, yeterli miktarda blue2, en ucuz ve dandiğinden 1 adet traş köpüğü , thermoform kar maskesi, en önemlisi siyah pilot kalem kesinlikle dolma yada tükenmez değil mutlaka pilot
arkadaşlar bunlardan mutlaka edinin olmazsa olmaz
Bunlara ek olarak, giyecek olarak 1 pantolon 2 kazak yeter mi ?
-
jawsap67 bunu yazdı
iğne iplik çengelli iğne, arko krem tüp,utalk pudra, ıslak medil, yeterli miktarda blue2, en ucuz ve dandiğinden 1 adet traş köpüğü , thermoform kar maskesi, en önemlisi siyah pilot kalem kesinlikle dolma yada tükenmez değil mutlaka pilot
Tşkler kardeş. Simkart götürsek olur mu acaba
-
casio saatide unutmayın ( asker saati olarak geçen varya onu diyorum )
-
free90 bunu yazdıjawsap67 bunu yazdı
Tşkler kardeş. Simkart götürsek olur mu acaba
yu ak. iğne ipliğe gerek yok arko kreme de gerek yok az delikanlı olun. pudra mudra lazım değil. simkart gotur kesin. kredi kartı götür ankesorlu telefonlarda kullanabiliyosun. ben mach 3 goturdum. bide traş köpüğü çok iyi idare etti.
-
hiçbir şey götürmeyin her şey var zaten kantinde dışardan pahalıya alıp kazıklanmayın askeriyede herşey çok ucuz...
kantincilere dikkat edin ilk gelenleri söğüşlüyolar bozuk yok diye parar üstü vermeme şekerle parar üstü verme gibib dururmlarda rütbeliyiy dururmu belirtmekten çekinmeyin -
Var mi ogrenen ?
-
sonuçlar açıklandı tabi doğal olarak siteye giremiyoruz hayırlı f5'ler müridler.
-
Arkadasla facebook da konusuyoruz, aha acildi dedi, direkt f5 e bastim, bi baktim site patladi.
Kibris a cikmis benim arkadasin.
-
Aynen site patladı bekliyoruz
-
Arkadaşlar ben aşağıdaki link ile deniyorum. Doğru değil mi?
http://pertem.kkk.tsk.tr/yedeksubay/AdayNoArama.aspx