Askere Gidecekler - 12 Aralik
-
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 3'üncü P. Eğt. Tug. 58'inci P. Eğt. A. K.lığı
BURDURİlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 23'üncü Mot. P. Tüm. 6'ncı Mot. P. A. 3'üncü Mot. P. Tb. 8'inci Mot. P. Bl. K.lığı
HASDAL İSTANBUL -
Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sınıfı PİYADE Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İs. Okl. ve EM K.lığı
NARLIDERE İZMİRİlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 2'nci Kor. 5'inci Komd. A. 2'nci Komd. Tb. K.lığı
GÖKÇEADA ÇANAKKALE -
ahaha gece gece çok güldüm aman böyle triplere girmeyin.
http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=5+ay+askerlik+yap%C4%B1nca+kendisini+mare%C5%9Fal+sanan+mal
hayırlı tezkereler hepinize..
-
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 57'nci Top. Tug. K.lığı
BORNOVA İZMİRİlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.12.2012 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 57'nci Top. Tug. K. Yrd. 5'inci Top. Tb. K.lığı
BORNOVA İZMİR -
redsox bunu yazdı
İL J.K.LIĞI/SAKARYA
bende orada yapmıştım acemiliği kebap yere gidiyon ..oradan kocaali ilçesine düşmüştüm.. bakım yemekler süper.eğitim dönemlere göre değişiyor..
-
Kısa dönem er
İL J.K.LIĞI /Konya
-
vay be zaman ne cabuk geçiyor 325. kısa dönemdik biz
-
HoLyCat bunu yazdıWerterg bunu yazdımurdery bunu yazdıBloom bunu yazdı
iyi mi kotu mu bilemedim.
Jandarma Genel Komutanlığı
Sınıfı Jandarma
Statüsü :Kısa Dönem ErBranşı -
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi YENİFOÇA 7'İNCİ J.KOMD.EĞT.A.K.LIĞI/İZMİR
YENİFOÇA İZMİR
Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri FOÇA J.KOMD.OK.K.LIĞI/İZMİR
FOÇA / İZMİRdaha ne istiyon gardaş
aboooo yandın hacı sen giderken kazak falan al üstüne donarsın orda zatürre olma riskin var haberin olsun benim acemi birliğim orasıydı valla s.kiliyorduk az kaldı 1-2 günle gribi kurtardım valla benden söylemesi
Hiç birsey almasina gerek yok :)
saglam kafa ile donerse dua etsin.
@werteg
Tecrubelerinize dayanarak, ne yapayim ne yapmayayim orada ? Ulan forumakilerden en dandik yer bana geldi herhalde. :D
-
Millet duygularınız ne ? Merak ettim. Heycan, mutluluk, hafif bi tırsma vs. ?
-
izmir'e gideceklere aklıma gelmişken söyleyeyim, az çok izmir görmüş biri olarak derim ki sakın ola "lan ne ballısın sıcacık yere düştün ehehe" diye trolleyen arkadaşlara akrabalara kanmayın. izmir çok soğuk olmasa da kışın havası özellikle rüzgarı serttir. doğuda görev yapan/yapacak arkadaşlar alınmasın onlara zaten sözümüz yok da izmir de soğuktur. ona göre hazırlıklı gidin. sıcak sanıp kanmayın.