Askere Gidiyorum Tavsiyeleriniz
-
Askerlik yerim
BKM. MÜHT. OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI KH./BALIKESİR BALIKESİR MERKEZ/BALIKESİR
çıktı.
Bu cumartesi teslim olacağım.
6 ay gidiyorum.
Tavsiyelerinizi beklerim.
-
hayırlı teskereler şöförüm vs deme meslekçi olma bol bol çavuşu tokatla strese iyi gelir
-
EcHoLL bunu yazdı
hayırlı teskereler şöförüm vs deme meslekçi olma bol bol çavuşu tokatla strese iyi gelir
Gerçek çavuş sandım bir an aklımda canı sıkıldığında gidip çavuşa tokat atan adam canlandı. İyi güldüm gece gece :D
-
seni zorla tutuyolarmış fikrine kapılma , şamata gırgır, sporunu yap gel 6 ayda saten başka da birşey yapılmaz. silah kullanmayı iyi ögren.
-
Başkan yaş gerçekten 37 mi ?
-
Çok göze batma, salak rolü yap yoksa angarya kitlerler. Birde Facebook'ta ve Telegram'da grupları kurcala seninle aynı yere gidenlerle şimdiden kanka olursun. Ben öyle yapmıştım İstanbul'dan taa Kütahya'ya hayatımda daha önce hiç tanımadığım adamlarla gittim. Benzine ortak olmuştuk hatta yorulunca direksiyona ben geçtim. Geçince malı Arap Faik'ten mi alıyoruz deyince herkes yarılmıştı. Komik ve gırgır diyaloglar oluyor. 😂 Askerlikte küfür edersin ama terhis olunca o günleri ararsın. Tıpkı lise gibi.
Ha birde akıllı telefon sokacaksan komutanın buranın üyesi olmasın. O zamanlar üsteğmendi şimdi yüzbaşı denk gelirse öper. 😂
mkyb tarafından 06/May/25 00:42 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam fırsatın olursa adliyede yanıma uğra, merkezde gidilecek, gezilecek, yemek yenilecek yerler vs hakkında bilgi verebilirim.
-
hayırlı teskereler hocam, yolun acik olsun.
-
Antikky bunu yazdı
-
Pikacu bunu yazdıAntikky bunu yazdı
-
hergüne bi iç çamaşırı al acemi birliğini atlatınca gerisi angarya işler ama acemi birliği var ya kaç günlük aylık yıllık yaparsan yap o acemi birliği yorar. ne bayılmalar ne hastalıklar. gözünün önünde koca koca adamlar tak diye yığılıp kalıyor