Askere Gidiyorum Tavsiyeleriniz
-
mkyb bunu yazdı
Çok göze batma, salak rolü yap yoksa angarya kitlerler. Birde Facebook'ta ve Telegram'da grupları kurcala seninle aynı yere gidenlerle şimdiden kanka olursun. Ben öyle yapmıştım İstanbul'dan taa Kütahya'ya hayatımda daha önce hiç tanımadığım adamlarla gittim. Benzine ortak olmuştuk hatta yorulunca direksiyona ben geçtim. Geçince malı Arap Faik'ten mi alıyoruz deyince herkes yarılmıştı. Komik ve gırgır diyaloglar oluyor. 😂 Askerlikte küfür edersin ama terhis olunca o günleri ararsın. Tıpkı lise gibi.
Ha birde akıllı telefon sokacaksan komutanın buranın üyesi olmasın. O zamanlar üsteğmendi şimdi yüzbaşı denk gelirse öper. 😂
hahaha :D benim konumdu, çok gülmüştük be hala hatırladıkca açar okurum :D
-
Antikky bunu yazdı
hayırlı teskereler hocam, yolun acik olsun.
88/3 gitmiş biri olaraktan, başkasından duymuşundur ama söylemezsem olmaz; "ben mi gideyim :DDD"
tavsiyem üst devrelerle aranı iyi tutmaya bak. sonuçta onlar senden önce gelmişler yol yordam bilirler illaki faydaları olur.
-
Shephard bunu yazdımkyb bunu yazdı
Çok göze batma, salak rolü yap yoksa angarya kitlerler. Birde Facebook'ta ve Telegram'da grupları kurcala seninle aynı yere gidenlerle şimdiden kanka olursun. Ben öyle yapmıştım İstanbul'dan taa Kütahya'ya hayatımda daha önce hiç tanımadığım adamlarla gittim. Benzine ortak olmuştuk hatta yorulunca direksiyona ben geçtim. Geçince malı Arap Faik'ten mi alıyoruz deyince herkes yarılmıştı. Komik ve gırgır diyaloglar oluyor. 😂 Askerlikte küfür edersin ama terhis olunca o günleri ararsın. Tıpkı lise gibi.
Ha birde akıllı telefon sokacaksan komutanın buranın üyesi olmasın. O zamanlar üsteğmendi şimdi yüzbaşı denk gelirse öper. 😂
2011'den beri buraya üyeyim bir senin konu birde 900 dolara Whatsapp banlama konusu bence forumun efsanelerinden. :D
-
mkyb bunu yazdıShephard bunu yazdımkyb bunu yazdı
2011'den beri buraya üyeyim bir senin konu birde 900 dolara Whatsapp banlama konusu bence forumun efsanelerinden. :D
Kesinlikle efsane konuydu arada askerlik konusu geçince halen aklıma gelir ne heyecanla takip ediyorduk :)
-
beyni kapat, emirlere tam itaat et ve 6 ayını hayatında yakın zamanda belki de yaşamayacağın tatil modu gibi düşün. rahat edersin, günlük hayattan kopar deşarj olursun. kasar çok düşünürsen zulüm gibi gelir. hani yeni tabirlerle "overthinkleme". senin yerinde olsam akıllı telefon bile almam. zaten günlük yaşantıda her an teknolojiyle iç içeyiz orda en azından uzak kal. sana çok şey katar mental olarak rahatlarsın.
hayırlı teskereler hocam.
-
Karamsarlık yaratmak istemem ama beynini evde bırak öyle git.
Hiçbir şeyi sorgulama sadece yap ve geç.
Kimseyi kaale alma, aynen kanki de devam et. Zaten 3-5 kafa dengi insan yakalarsın onlar da yeter heskesle iyi olamazsın.
Bence bir görev edin yoksa ortalık malı olursun. Yerin yurdun belli olsun sorumluluğun olsun. Hem diğer arkadaşlarının hem komutanlarının gözünde ağırlığın olur.
Telefonunda kesinlikle radyo olsun.
6 ay konuşurkan kısa yaşarken uzun geliyor. (Önceden 15-18 ay nasıl yapmışlar.) Piskolojini zevk almak için ayarla yoksa ızdırap olur. Şimdi dışarda olsam şunu yapardım düşüncesi geldiğinde ordan koşarak uzaklaş.
Bu yazdıklarım usta birliği için. Acemide zaten herkes ana kuzusu.
Dipnot: Yersiz atar göte batar.
-
Askerler nöbet tutuyor mu, yoksa o işlerede uzman erbaşlarmı bakıyor,
-
Nizamiyeden içeri girerken mantığını dışarıda bırak, Çıkarken alırsın.
Hayırlı teskereler..
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Askerler nöbet tutuyor mu, yoksa o işlerede uzman erbaşlarmı bakıyor,
Kütahya hava tugayında görev yaptım orayı anlatayım. MİT'ten sürekli tugaya istihbarat geliyor ona göre korumalar artıyor veya azaltılıyor. Kapıları keleşli ve çelik yelekli uzman çavuşlar yanlarında Alman kurtlarıyla bekliyordu.
-
teşekkürler herkese