Askere Gidiyorum Tavsiyeleriniz
-
353 kd kütahyadaydım 2. bölük sonra eskişehire gittim. keyifliydi
-
TheAvenqer bunu yazdımkyb bunu yazdıShephard bunu yazdımkyb bunu yazdı
Çok göze batma, salak rolü yap yoksa angarya kitlerler. Birde Facebook'ta ve Telegram'da grupları kurcala seninle aynı yere gidenlerle şimdiden kanka olursun. Ben öyle yapmıştım İstanbul'dan taa Kütahya'ya hayatımda daha önce hiç tanımadığım adamlarla gittim. Benzine ortak olmuştuk hatta yorulunca direksiyona ben geçtim. Geçince malı Arap Faik'ten mi alıyoruz deyince herkes yarılmıştı. Komik ve gırgır diyaloglar oluyor. 😂 Askerlikte küfür edersin ama terhis olunca o günleri ararsın. Tıpkı lise gibi.
Ha birde akıllı telefon sokacaksan komutanın buranın üyesi olmasın. O zamanlar üsteğmendi şimdi yüzbaşı denk gelirse öper. 😂
hahaha :D benim konumdu, çok gülmüştük be hala hatırladıkca açar okurum :D
2011'den beri buraya üyeyim bir senin konu birde 900 dolara Whatsapp banlama konusu bence forumun efsanelerinden. :D
Kesinlikle efsane konuydu arada askerlik konusu geçince halen aklıma gelir ne heyecanla takip ediyorduk :)
Binbaşılığa 1 sene kaldı üstünden en az 6 sene geçmiş :)
-
qoqo bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdımkyb bunu yazdıShephard bunu yazdımkyb bunu yazdı
Çok göze batma, salak rolü yap yoksa angarya kitlerler. Birde Facebook'ta ve Telegram'da grupları kurcala seninle aynı yere gidenlerle şimdiden kanka olursun. Ben öyle yapmıştım İstanbul'dan taa Kütahya'ya hayatımda daha önce hiç tanımadığım adamlarla gittim. Benzine ortak olmuştuk hatta yorulunca direksiyona ben geçtim. Geçince malı Arap Faik'ten mi alıyoruz deyince herkes yarılmıştı. Komik ve gırgır diyaloglar oluyor. 😂 Askerlikte küfür edersin ama terhis olunca o günleri ararsın. Tıpkı lise gibi.
Ha birde akıllı telefon sokacaksan komutanın buranın üyesi olmasın. O zamanlar üsteğmendi şimdi yüzbaşı denk gelirse öper. 😂
2011'den beri buraya üyeyim bir senin konu birde 900 dolara Whatsapp banlama konusu bence forumun efsanelerinden. :D
Kesinlikle efsane konuydu arada askerlik konusu geçince halen aklıma gelir ne heyecanla takip ediyorduk :)
Adamın omzunda galaksi varken ucuna çelenkte güzel yakışır.
-
Ayrıca her cümlenin sonunda nokta niyetine amına koyim demeye şimdiden alış. Yalnız askerden sonra çok pis ağzına yapışıyor olur olmadık ortamlarda deyince tüm başlar sana dönüyor. :D
-
dışardan çorap morap atlet şampuan cart curt hiçbir şey alma askeriye içinde çok daha ucuz sonra keşke buradan alsaydım diyeceksin emin ol
bol<çorap al çok yırtılıyor ve leş gibi oluyor yıkamayla uğraşma at yenisini giy
kirlilerini temiz çamaşır torbasına temizleri ise kirli çamaşır torbasına koymanı tavsiye ederim çalıyorlar bari kirliler çalınsın traş bıraklarını az az al bittikçe satın al onuda çalıyorlar
terliklerini yatağın altına doğru iyice it çalıyor o.ç ları cündanını boynuna as mümkün olduğunca boyna asılan cüzdanlarda satılıyor
eski tip casio saati al tak çok güzeldir. işini görür şafak sayar saat bilmemne boşa masraf yapma
bot alırken bir numara büyük al mutlaka kalın çorapla rahat olur bot bağcığı bağlama videoları var youtubede izle öğren işine yarayarak
ilk günden arkadaş edinmeye bak git konuş muhabbet et çekinme ama tart tabi insanları kimseyle konuşmazsan pskolojini olumsuz etkiler bu
kepini filan iyi sakla çalarlar özellikle usta askerler çalıyor kendilerininki eskidiği için sıfırını çalıyor bazıları.
içtima zamanlarına dikkat et yemek zamanlarına dikkat et serbest zaman dönüşlerinde sıraya tam zamanında geçmeye bak geç kalma kesinlikle
mıymıy çekingen konuşma tok sesle yüksek sesle konuş özellikle komutanlarla özellikle
en önemlisi herşeyi hızlı yapmaya alış herşeyini hızlı yap giyinme soyunma bir yere gitme hız dostun olacak -
Herkesin askerlik anıları canlanı vermiş.
Benim 3 tavsiyem olacak.
1-sürekli tıraş olan biri değilsen tıraş olurken sakal yönüne göre ol cildini tahriş etme.
2-sağlık herşeyden önemli bol bol elini yıka vs, ve yıkaldıgın eşyalarını iyice durula.
3-başlarda biraz garip geliyor ama hızlı geciyor genel olarak kafana takma.
-
qoqo bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdımkyb bunu yazdıShephard bunu yazdımkyb bunu yazdı
ooo gelir bir tabur komutanlığı :)
-
Hayırlı teskereler hocam, döndükten sonra önerin olursa beklerim. Bende seneye gidecem büyük ihtimalle
-
Hayırlı teskereler hocam, döndükten sonra önerin olursa beklerim. Bende seneye gidecem büyük ihtimalle
-
abim e hatay/serinyol gidiyorum yanıma ne alım dedigimde krem al demişti
güneş içinmi dedigimde sen al demişti :) bu gün hala gülerim
acemi birliginde ne en önde ol ne en arkada ol demişti bunun ekmegini çok yedim
ama durumlar hala öylemi hala gecerlimi bilmiyorum