folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askere Gidiyorum Tavsiyeleriniz

Askere Gidiyorum Tavsiyeleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IvC
    IvC's avatar
    Erkek

353 kd kütahyadaydım 2. bölük sonra eskişehire gittim. keyifliydi 

20 yaşında komünist olmayanın kalbi, 40 yaşında komünist olanın aklı yoktur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Çok göze batma, salak rolü yap yoksa angarya kitlerler. Birde Facebook'ta ve Telegram'da grupları kurcala seninle aynı yere gidenlerle şimdiden kanka olursun. Ben öyle yapmıştım İstanbul'dan taa Kütahya'ya hayatımda daha önce hiç tanımadığım adamlarla gittim. Benzine ortak olmuştuk hatta yorulunca direksiyona ben geçtim. Geçince malı Arap Faik'ten mi alıyoruz deyince herkes yarılmıştı. Komik ve gırgır diyaloglar oluyor. 😂 Askerlikte küfür edersin ama terhis olunca o günleri ararsın. Tıpkı lise gibi. 

Ha birde akıllı telefon sokacaksan komutanın buranın üyesi olmasın. O zamanlar üsteğmendi şimdi yüzbaşı denk gelirse öper. 😂

hahaha :D benim konumdu, çok gülmüştük be hala hatırladıkca açar okurum :D

2011'den beri buraya üyeyim bir senin konu birde 900 dolara Whatsapp banlama konusu bence forumun efsanelerinden. :D

Kesinlikle efsane konuydu arada askerlik konusu geçince halen aklıma gelir ne heyecanla takip ediyorduk :)

Binbaşılığa 1 sene kaldı üstünden en az 6 sene geçmiş :)

qoqo tarafından 06/May/25 16:48 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Çok göze batma, salak rolü yap yoksa angarya kitlerler. Birde Facebook'ta ve Telegram'da grupları kurcala seninle aynı yere gidenlerle şimdiden kanka olursun. Ben öyle yapmıştım İstanbul'dan taa Kütahya'ya hayatımda daha önce hiç tanımadığım adamlarla gittim. Benzine ortak olmuştuk hatta yorulunca direksiyona ben geçtim. Geçince malı Arap Faik'ten mi alıyoruz deyince herkes yarılmıştı. Komik ve gırgır diyaloglar oluyor. 😂 Askerlikte küfür edersin ama terhis olunca o günleri ararsın. Tıpkı lise gibi. 

Ha birde akıllı telefon sokacaksan komutanın buranın üyesi olmasın. O zamanlar üsteğmendi şimdi yüzbaşı denk gelirse öper. 😂

2011'den beri buraya üyeyim bir senin konu birde 900 dolara Whatsapp banlama konusu bence forumun efsanelerinden. :D

Kesinlikle efsane konuydu arada askerlik konusu geçince halen aklıma gelir ne heyecanla takip ediyorduk :)

Adamın omzunda galaksi varken ucuna çelenkte güzel yakışır. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Ayrıca her cümlenin sonunda nokta niyetine amına koyim demeye şimdiden alış. Yalnız askerden sonra çok pis ağzına yapışıyor olur olmadık ortamlarda deyince tüm başlar sana dönüyor. :D

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

dışardan çorap morap atlet şampuan cart curt hiçbir şey alma askeriye içinde çok daha ucuz  sonra keşke buradan alsaydım diyeceksin emin ol 

bol<çorap al çok yırtılıyor ve leş gibi oluyor yıkamayla uğraşma at yenisini giy 

kirlilerini temiz çamaşır torbasına temizleri ise kirli çamaşır torbasına koymanı tavsiye ederim çalıyorlar bari kirliler çalınsın  traş bıraklarını az az al bittikçe satın al onuda çalıyorlar  

terliklerini yatağın altına doğru iyice it çalıyor o.ç ları  cündanını boynuna as mümkün olduğunca boyna asılan cüzdanlarda satılıyor 

eski tip casio saati al tak çok güzeldir. işini görür  şafak sayar saat bilmemne boşa masraf yapma 

bot alırken bir numara büyük al mutlaka kalın çorapla rahat olur  bot bağcığı bağlama videoları var youtubede izle öğren işine yarayarak 

ilk günden arkadaş edinmeye bak  git konuş muhabbet et çekinme ama tart tabi insanları kimseyle konuşmazsan pskolojini olumsuz etkiler bu 

kepini filan iyi sakla çalarlar  özellikle usta askerler çalıyor kendilerininki eskidiği için sıfırını çalıyor bazıları. 

içtima zamanlarına dikkat et yemek zamanlarına dikkat et serbest zaman dönüşlerinde sıraya tam zamanında geçmeye bak  geç kalma kesinlikle 

mıymıy çekingen  konuşma tok sesle yüksek sesle konuş özellikle komutanlarla özellikle 

en önemlisi herşeyi hızlı yapmaya alış  herşeyini hızlı yap giyinme soyunma bir yere gitme hız dostun olacak 

SeRDaR tarafından 06/May/25 20:41 tarihinde düzenlenmiştir

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Herkesin askerlik anıları canlanı vermiş.  

Benim 3 tavsiyem olacak.

1-sürekli tıraş olan biri değilsen tıraş olurken sakal yönüne göre ol cildini tahriş etme.

2-sağlık herşeyden önemli bol bol elini yıka vs, ve yıkaldıgın eşyalarını iyice durula.

3-başlarda biraz garip geliyor ama hızlı geciyor genel olarak kafana takma.

AmoR tarafından 06/May/25 20:51 tarihinde düzenlenmiştir

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    TheAvenqer bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    Shephard bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

ooo gelir bir tabur komutanlığı :)

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inspectoor
    Inspectoor's avatar
    Erkek

Hayırlı teskereler hocam, döndükten sonra önerin olursa beklerim. Bende seneye gidecem büyük ihtimalle 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Inspectoor
    Inspectoor's avatar
    Erkek

Hayırlı teskereler hocam, döndükten sonra önerin olursa beklerim. Bende seneye gidecem büyük ihtimalle 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

abim e hatay/serinyol gidiyorum yanıma ne alım dedigimde krem al demişti

güneş içinmi dedigimde    sen al demişti :) bu gün hala gülerim

acemi birliginde  ne en önde ol ne en arkada  ol demişti      bunun ekmegini çok yedim

ama durumlar hala öylemi hala gecerlimi bilmiyorum

http://profil.gittigidiyor.com/kady
Toplam Hit: 1419 Toplam Mesaj: 39
askerlik