Askeriye'ye Cep Telefonu Sokmak
-
Selam dostlar benim usta birliği Ankara Çankaya çıktıda acaba buraya nasıl cep telefonu sokarız bi fikri olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim. Telefonu aliminyum folyo ile sarsam üstüme alsam acaba güvenlikte cihaz ile tarama yaparken ötermi
-
Turk Telefonun ankesörleri işini görmüyor mu ?
-
bende merak ediyorum nasıl sokabiliriz ? xray den ?
-
SerYolcu bunu yazdı
Turk Telefonun ankesörleri işini görmüyor mu ?
Kardeş iş görür ama vodafone sınırsız tarife var birde arkadaşlarla fotoğram felan çekinmek için bi fikri olan varsa söylesin
-
xray olduğuna emin misin. bizim alayda gelenler valizlerine saklıyorlardı arayanlar da asker olduğundan pek önemsemiyorlardı geçiriyorlardı. yada bir iki hafta sonra dışardan alıp içeri girdiriyorlardı.
amma TELEFON KULLANMAK YASAK HOCA yasalarımıza göre, tavsiye etmem.
-
Git önce gittiğin yeri tanı.ondan sonra üst devreler alır elinden telefonu üzülürsün hocam.Devrecilik yoksa zaten sıkıntı olmaz.
-
Aynı yerde abimde askerlik yaptı tüm tv de gördüğün komutanların şöförüydü :D o sokmuştu nası yapmış sorayım unuttum şimdi :D
-
sokoban bunu yazdı
Git önce gittiğin yeri tanı.ondan sonra üst devreler alır elinden telefonu üzülürsün hocam.Devrecilik yoksa zaten sıkıntı olmaz.
hocam bu devrecilik yapanlardan birini dövsek ne olur ? yine üstdevre piçliklere devam edermi ?
srsr_mnyk tarafından 23/Tem/13 14:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Wine bunu yazdısokoban bunu yazdı
hocam bu devrecilik yapanlardan birini dövsek ne olur ? yine üstdevre piçliklere devam edermi ?
hepsi toplanıp seni döver :))
-
baron_27 bunu yazdı
xray olduğuna emin misin. bizim alayda gelenler valizlerine saklıyorlardı arayanlar da asker olduğundan pek önemsemiyorlardı geçiriyorlardı. yada bir iki hafta sonra dışardan alıp içeri girdiriyorlardı.
amma TELEFON KULLANMAK YASAK HOCA yasalarımıza göre, tavsiye etmem.
Hocam emin değilim ama çankaya diye güvenlik tedbirleri sıkıdır diye düşünüyorum riske atmamak için kendimi acaba sen çankayadamı askerlik yaptın malum yakalanırsak 1 ay uzatma cezası yeriz
-
dertli bunu yazdıWine bunu yazdısokoban bunu yazdı
hepsi toplanıp seni döver :))
biraz manyak imakı cizsekte kar etmiyormu ? yani tüfekle felan ateş etsek böyle kafayı yemiş numarası yapsak ?