folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Askerlik Anılarınız

Askerlik Anılarınız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    Askerlik yapanlar ne tür ilginç anılarınız vardı paylaşabilir misiniz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Adminlerden rica bi kaç sene silmeyin bu konuyu 1-2 sene sonra bende yazıcam inşallah :))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

HolyDemon bunu yazdı:
    -----------------------------
    Adminlerden rica bi kaç sene silmeyin bu konuyu 1-2 sene sonra bende yazıcam inşallah :))

ahahah :D yaşım 18 üniversteyi kazanamazsam uzun dönemde çıkarsa 3-4 sene sonra şehit olmaz yaşarsam burda anılarımı anlatırım. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı:

HolyDemon bunu yazdı:

ahahah :D yaşım 18 üniversteyi kazanamazsam uzun dönemde çıkarsa 3-4 sene sonra şehit olmaz yaşarsam burda anılarımı anlatırım. 

:DD:D ulan ne adamlarsınız beee :D zumsuk sen ne die başlık açmışsın bole allah canını almasın ulan daha askere gitmemişsin sana noluyo bende diorum adam askere gitti herhal anılarından bahsetçek :D

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

yaw http://www.youtube.com/watch?v=pp9lkf_yalI burda izledim hocam bordo berelileri ne bilim tüylerim tiken tiken oldu.MErak ettim.Kimse askere gitmemiş :D.Alın hadi ben veirm altta.

Ayrıca nereden indircem parçayı bulamadım düzgün bişeyi.

http://komandotheleooo.blogcu.com/2604818

olayları oku hocam.Ayrıca şunu ekliyim bordo bereliler 1.700 metreden nokta atışı yapıyorlar (yanlış hatırlamıyorsam) .Bir çok kez özel kuvvetler yarışmasına katıldılar amerikanın delte force ekibi 4. olurken bizim bordo bereliler 4-5 kez birincilik aldı.Nerdeyse her alanda birincilerdi.

kardeşim yokmu anılı biri karşılıklı mı konuçcaz böyle 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

edit...

niye yazmışsamm:/

evet askerler bekliyoruz anılarınızı

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek

1700 metre degil o 200metre. mp5 in9mm lik mermisi ile 200metreden nokta atısı yapmak imkansız gibi birseydir ancak bordo berelilerimiz icin alısılmıs bir durum. leblebi atar gibi atıyolar. dedigin yarısmalarda 1sefer haric hepsinde birinci olduk. 2005 para-kros da butun nato ulkelerinin katıldıgı toplamda 90kusur takımın oldugu yarısmaya sadece 2takım ile katıldık bir takımımız 1. olurken diger takımımız 4. olmustu. resmini şeedim;

buda geçenseneki yarısmada 2takımımızdan birisi 1. olurken digeri 2. oldu 

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    valla hll olsun abi sağlam adamlarmış işte türk askeri abi

Living Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

2.5 ay yaptım..

Etimesgut zırhlı birliklerin, fiberoptik bina içi ve binadışı network tesisatı ile wan networkunun kurulumunu yaptım...

Bi daha kimse sokamaz beni oraya...

Önümüzdeki 10 senede gitmeyi düşünmüom...

bi okul bitti birisini okuom bu bitsin bi daha okuyacam.. Hatta onda kalacam... sonra yüksek lisansıma başlıcam. uzattıkca uzatacam a.k.

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    seneye büyük bi ihtimal gidiyoruym okulu felna bvırakacam a.q gidip yapcam askerligimi sora gelipişlerime bkacam önümde engel oldu a.q rene abüs ende evlenirsin sora askere gidersin :) daha ii olurr
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı:
    seneye büyük bi ihtimal gidiyoruym okulu felna bvırakacam a.q gidip yapcam askerligimi sora gelipişlerime bkacam önümde engel oldu a.q rene abüs ende evlenirsin sora askere gidersin :) daha ii olurr
    Ne evlenmesi olm daha cocuum :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 7211 Toplam Mesaj: 34