folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Askerlik Anılarınız



Askerlik Anılarınız

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek
    Bazı Babayiğitlerde vardır Tekmeyi koyar kapı açar, Kimseciklerde çıt diyemez, Tuğrul baba sende az değilmişsin he, olabilir arkadaşlar Askerde Çok Subay Er Tarafından Dövülmüştür, örnekleri çoktur, Dayak Dövüş ise Konum değişiyor, ama tabiki emri altı tekme yemişsin koşmuşsun tekmelenmişsin sürünmüşsün felan bunlar dayaktan sayılmıyor.

    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ekim/2005
    Erkek
    TugrulBaba bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ne olm ne dion sen vurdum tekmeyi bölükçünün kapısına daldım içeri, tankla çıkıyordum çarşıya :P
    -----------------------------
    ehueheuheuehu baba harikasın yaff kim tutar seni :D ulan ahrbiden askerlik deyince millet şole bi duruo bide devrecilik yokmu aq subayları yan gel yat osman

    Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 19/Nisan/2003
    Erkek

    Yok hacı abi psikopatlık yapmadımmı yaptım.

    Ohalde artık burnumdan getirdilerdi. Devrecilik bi yandan subay astsb bi yandan, bi gün salak bi astsb var salak bi laf etti benim sigortalar attı. Esasında lafıda bana değil gibiydi ama alındım işte. Akşam elime jilet çektim taburda dolanıyom nöbetçi arkadaşlar farketti zaptettiler felan avucumdan jileti aldılar 15 gün akeneton yuttum bide hap dokundu bünyeye alışık değiliz sarhoş gibi oluyordum konuşmam felan değiştiydi :)

    Ama öteki anlamda gidiyim astsb döveyim gibi şeyim olmadı efendi huylu askerdim, pek sallamazdım sağı solu onun için bölükçüden çok dayak yedim zaten.


    tahribat.com/murid/tugrulbaba
Toplam Hit: 7210 Toplam Mesaj: 34