Askerlik Ve Tecil
-
karakutu bunu yazdı:
atmasyonda değil ben kendim bu şekilde yaptım okumadığım halde tecil ettiler 2 sene sonra kapıya geldiler sonra yabancı şubeye alın beni dedim :D
----------------------------aha benmde aradıgım cevap buydu sanırım. kendi şuben derken kayıtlı oldugun yer mi oluyor yani :? 2 yıl tecil ettirme oluyorsa okumayanlara şu an :) süper şte bu ya. o zaman ben sivasa gidiyim
-
Aynı şey benimde başıma gelmişti babam götürdü şubeye o kağıdı. Varsa tanıdık birileri gönder Ordu'ya onlar götürsünler.
-
geberlanxD bunu yazdı:
-----------------------------
karakutu bunu yazdı:
atmasyonda değil ben kendim bu şekilde yaptım okumadığım halde tecil ettiler 2 sene sonra kapıya geldiler sonra yabancı şubeye alın beni dedim :D
----------------------------aha benmde aradıgım cevap buydu sanırım. kendi şuben derken kayıtlı oldugun yer mi oluyor yani :? 2 yıl tecil ettirme oluyorsa okumayanlara şu an :) süper şte bu ya. o zaman ben sivasa gidiyim
-----------------------------Aynen kütüğün nereye bağlıysa oranın askerlik şubesine gidiyorsun. Aslında oranın muhtarı tanıdıksa ( köyse eğer ) o bile yapar gitmenede gerek yok :P
bu konuda ordunun toleransları vardır.
örnek : Evin tek çalışanısındır eve sen bakıyorsundur bu yüzden tecil hakkı veriyorlar. ( örneklerden biri )
-
Hacı bana elli defa gelmiş olması gerekiyordu ama hala gelmedi. Bunu netten takip edebildiğimiz bi yer yok mu yaw? Bazen devlet beni adamdan saymıyor mu diye düşünüyorum :/
-
dün gittim şubeye bana dediler kütüğündeki şubeye göndercen :) peki orduda nerde var ya ordulu yok mu :| adres lazımda :D ptt ile gönderem ben
-
hazır konu açılmışsın sorayım bende ya.
bende 91 şubat doğumluyum , hala lise okumaya devam ediyorum.
birşey yapmama gerek var mı ? :|
tecil vs. ? -
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
lan 91 lilerde askere gidiyo iyice yaklaştı şemsiye :|
-----------------------------ah o şemsiye :|
-
oha lan ben 92 liyim ne askerliği gerçi benim daa üniversite var :D
-
Arkadaşlar ben 91 temmuz doğumluyum öss sınavına gireceğim dersane vs. gitmiyorum şimdi benim askerlik işlemleri başlarmı nasıl oluyor anlamadım ben daha 20 yaşına bile girmedim.
-
muyane kaçagıyım...tecillimi değilmi ondan haberım yok şemşiye girdimi girmedimi ondan hiç haberım yok :D okugum unideki mal öğrenci işleri kadrosu benım evrakları 3 tl lik ucret yuzunden şubeye gondermemişler...okul bitimine yakın farkettım durumu gonderdım ama fayda edermı onuda bılmuıyorum offf off
edit : okul biteli 6-7 ayı geçti sanırım bu aradaki jandarma çevirmelerinde sorun çıkmadı :|