Askerlik Ve Tecil
-
ses yokmu yardımcı olabilcek..
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
lan 91 lilerde askere gidiyo iyice yaklaştı şemsiye :|
Rabbime şükürler olsun ki benimkine daha var... -
ya bir soru daha peki ben bu zarfı orduya göndercem zarfa direk adres yazıp mı göndericem yoksa bişler karalamam gerekecek mi ;?
-
rene bende 85 liyim 1 ay oldu askerden geleli :) darısı senin başına kısa dönem yapıcn saten yap kurtul kardeşim ben 88' lilerle gittim amk :( şu an 90 doğumlular gidio askere 90/1 ler başladı 91 ler seneye!!!
edit : kardeş bulunduğun yerdeki askerlik şubesine gidiosun elindeki kağıdı veriosun YAbancı şubeden onlar faks aracılığıyla hallediolar! artık teknoloji gelişti tabi köyde faks varsa :) yoksada posta yoluyla gider.
-
yasin kardeşim sizin okulun sistemi nasılki.
yaşın 20ye ermesine yakın kala askerlik kağıdın memlekete gider.ama sen memlekette değilsin diyelim.
okula gideceksin.ve 2 tane pul falan vereceksin. okul kendisi askerlik şubesiyle irtibata geçip senin okul okuduğunu bildirip öğrenci olduğunu gösterir.
-
kaygusuz bunu yazdı:
yasin kardeşim sizin okulun sistemi nasılki.
yaşın 20ye ermesine yakın kala askerlik kağıdın memlekete gider.ama sen memlekette değilsin diyelim.
okula gideceksin.ve 2 tane pul falan vereceksin. okul kendisi askerlik şubesiyle irtibata geçip senin okul okuduğunu bildirip öğrenci olduğunu gösterir.
-----------------------------ben okulun öğrenci işlerine dedim benim yoklama kağıdım gelmiş ne yapabilrim dedim geldi bana zarf verdi içinde öğrenci belgem var sanırım.. bunu şubeye ver dedi o kadar yane burdaki şub ede almadı memleketine göndercen dedi..