folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Askerlik Ve Tecil

Askerlik Ve Tecil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ses yokmu yardımcı olabilcek..

Boş İşler Uzmanı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

lan 91 lilerde askere gidiyo iyice yaklaştı şemsiye :|

Rabbime şükürler olsun ki benimkine daha var...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

ya bir soru daha peki ben bu zarfı orduya göndercem zarfa direk adres yazıp mı göndericem yoksa bişler karalamam gerekecek mi ;?

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

rene bende 85 liyim 1 ay oldu askerden geleli :) darısı senin başına kısa dönem yapıcn saten yap kurtul kardeşim ben 88' lilerle gittim amk :( şu an 90 doğumlular gidio askere 90/1 ler başladı 91 ler seneye!!!

edit : kardeş bulunduğun yerdeki askerlik şubesine gidiosun elindeki kağıdı veriosun YAbancı şubeden onlar faks aracılığıyla hallediolar! artık teknoloji gelişti tabi köyde faks varsa :) yoksada posta yoluyla gider.

Living Death
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

yasin kardeşim sizin okulun sistemi nasılki.

yaşın 20ye ermesine yakın kala askerlik kağıdın memlekete gider.ama sen memlekette değilsin diyelim.

okula gideceksin.ve 2 tane pul falan vereceksin. okul kendisi askerlik şubesiyle irtibata geçip senin okul okuduğunu bildirip öğrenci olduğunu gösterir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

yasin kardeşim sizin okulun sistemi nasılki.

yaşın 20ye ermesine yakın kala askerlik kağıdın memlekete gider.ama sen memlekette değilsin diyelim.

okula gideceksin.ve 2 tane pul falan vereceksin. okul kendisi askerlik şubesiyle irtibata geçip senin okul okuduğunu bildirip öğrenci olduğunu gösterir.

ben okulun öğrenci işlerine dedim benim yoklama kağıdım gelmiş ne yapabilrim dedim geldi bana zarf verdi içinde öğrenci belgem var sanırım.. bunu şubeye ver dedi o kadar yane burdaki şub ede almadı memleketine göndercen dedi..

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 6575 Toplam Mesaj: 47