folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aslında "Türkler" "Ermenileri" Katletmiştir.

Aslında "Türkler" "Ermenileri" Katletmiştir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Bu sefer size farklı gerekçelerle, Ermeni iddialarının yalan olduğunu ispatlamak istiyorum.

“Neden dil önemlidir?” sorusunun cevabını birçok yazımda belirttim; ancak bu sefer sizin karşınıza çok farklı iddialarla geliyorum.

Ermenilerin, nasıl vahşice TÜRK SOYKIRIMI yaptıklarını hepimiz biliyoruz. Nasıl, acımasızca katledildiğimizi, Ermenilerin nasıl insanlıktan çıktıklarını hepimiz, her şekliyle biliyoruz.

Ha siz bilmiyor musunuz? Sizin için, Osmanlı arşivlerinden alıntıladığım yazılarla, ben tarihi gerçekleri ortaya koyan bir video yapmıştım. Buyrun, videoyu izleyin ve tarihi gerçeklere tanık olun. İzledikten sonra buraya notumun devamını okumaya geri gelin lütfen :

http://www.ahmetfaydali.com/ermeni-soykirimi-mi-yoksa-turk-soykirimi-mi/

Bu kadar haklıyken nasıl haksız duruma düşürüldüğümüzü ve uluslararası kamuoyunda neden etkin bir savunma yapamadığımızı biliyoruz. Cevabı : DİL

Uluslararası diplomasimizde etkin bir savunma yapamayışımızın nedeni, etkin ve güçlü bir dile sahip olmayışımızdır. Eğer kendi dilimizi köklüce benimseyip, Avrupa parlementosunda da kullanılan 12 dilin 13.’sü olarak kabul ettirebilseydik, daha etkin bir savunma yapma fırsatı bulurduk. Ya da evrensel dil olarak görülen İngilizceye dış işlerimiz etkin bir şekilde hakim olabilseydi, daha sağlam bir savunma yapabilirdik.

Bu sefer size Ermeni iddialarının nasıl yalan olduğunu farklı gözlemlerimle sunuyorum.  O örnek aldığımız Avrupa (!), Ermeni soykırımınının yalan olduğunu söylememize bile fırsat tanımamaktadır.

Yukarıda izlediğiniz “Ermeni Soykırımı” videosunu “İngilizce” metin olarak hazırlayıp, tekrar kamuoyuna sunmak istedik. Fakat, en güvenilir çeviri olarak görülen google’da bile nasıl bir oyunun olduğuna şahit olduk. Belki de, tüm Avrupa’da yayılacak olan bu videoyu  google, yaptığı oyunla, nasıl lehimize değil aleyhimize kullanabileceğine şahit olduk. İşte o çevirilerden bir kaç örnek :

RESİM 1 =

Videoda, Osmanlı arşivlerinden alıntıladığımız kanıtları, en uygun haliyle İngilizce’ye çevirmek istedim. Gördüğünüz gibi “oysaki, Ermenistan katliam yapmıştır” yazdığım yazının çevirisi olarak bize “Whereas, the Armenian massacre was done.” cümlesinin sunulduğunu görüyoruz. Aslında bu sözün gerçek anlamının ne olduğuna şahit olun =

Gördüğünüz gibi aslında “Whereas, the Armenian massacre was done.” cümlesi “Oysaki, Ermenistan katliam yapmıştır” anlamına değil, “Oysa, Ermeni katliamı yapılmıştır” anlamına gelmektedir. Yani, google sayesinde tüm Avrupa’da aptal yerine konulacaktık. Tarihi gerçeklerimiz de, zaten böyle küçük ama önemli oyunlarla ört bas edilmemiş midir?

Başka bir resim =

Buyrun, yorumu size bırakıyorum.

Hazırlayan : Ahmet FAYDALI

26.05.2010

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

resimler gözümüyor hemen editle düzelt konuyu

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

Translate Güvenerek Konu Açıyor Hey Allahım.

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam yanlıs yada uydurma bi bilgi görmüyorum zaten translate nin haksız duruma düşürülme yollarından biri oldugunu vurgulamıs. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

şimdi diplomatlarımız gugıl transleytten çevirip savunma yaptıkları için mi biz yenik sayıldık?

bence biraz saçmalamışsın

güzel bi araştırma yapıp çok güzel konular açabilirsin

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Prometheus bunu yazdı:

şimdi diplomatlarımız gugıl transleytten çevirip savunma yaptıkları için mi biz yenik sayıldık?

bence biraz saçmalamışsın

güzel bi araştırma yapıp çok güzel konular açabilirsin

hacı hemen kestirip atıyorsunuz. adam sadece diplomasideki ve yabancıların gözünde haksız duruma düşmemizin sebeblerinden sadece "1" ini söylemiş.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

adam haklı beyler

le le le sakine
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

güzel araştırma bence

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

valla çok ısrar ettiler katledesim geldi , asalım keselim eşiktekini beşiktekini tohumuna para mı verdik mk ermenilerinin 

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Güzel araştırma ilginç buldum ben :/

Ben bu insanları anlamıyorum.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kady
    kady's avatar
    Erkek

HeyQirs bunu yazdı:

bence millet olarak

kücük ayrıntıları önemsemediğimiz için şimdi büyükleri ile ugrasıyoruz

ve kendimce artık ziklememeye başladım cünkü

ermeni soykırımı yalanını kendi içindeki haysiyetsizlere anlatamıyorken nasıl olurda uluslar arası arenada anlatabılırsın.. bu bir

ikincisi adamlar dogrunun peşinde degilki bir amaca hizmet eden bütünün bir parçası da ermeni soykırımı hikayesi...

sen istediğin kadar debelen :D adamlar bunu sana kabul ettirme peşinde ki bu bitik siyasi anlayış ve siyasiler de dünden kabul ediceklerde halkın atarına denk gelir korkusu var zannım ca

ve son on yılın büyük maddi kayıplarının yanında cok buyuk manavi kayıplar oldu. su ab ayagına

buda onlardan bırıdır..

http://profil.gittigidiyor.com/kady
Toplam Hit: 4855 Toplam Mesaj: 39