folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aslında "Türkler" "Ermenileri" Katletmiştir.

Aslında "Türkler" "Ermenileri" Katletmiştir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

Paragrafi bunu yazdı:
    -----------------------------

Konuya yazılmış her türlü olumlu ya da olumsuz eleştiriler için teşekkür ediyorum.

Eleştiriye açık birisiyimdir. o yüzden yazılanlara üzülmüyorum.

Fakat, saçmaladığımı söyleyen arkadaşlara iki çift sözüm var.

Daha ne yazdığımı ne demek istediğimi anlamadan yorum yapmışınız.

Ben 3. kademe ingilizce bilmek zorunda değilim. Ben dilci ya da tercüman da değilim. Ben yazarım. Ben çizerim.

Hazırladığım videolar bir çok kesime ulaştı ve beğeniyle karşılandı. Sürekli mail alıyorum bunun ingilizcesini de yapın, Avrupa'da yayılsın nolur diye.

Ben de isteklere daha fazla boyun eğemedim ve böyle bir hizmete koyuldum.

Büyük bir sanal gücüm oluşmuş vaziyette. Videolarım Türkiye'nin her köşesine nasıl ulaşmışsa, Avrupa'nın da her köşesine yaya bileceğime eminim.

Ama gördüğün gibi anlatmak istediklerimi google'da çevirmek istedim ve belki de Türkçelerini kontrol etmeseydim nasıl küçük düşeceğimi tahmin bile edemezdiniz.

Hatta sağda solda benim Avrupa'da yayılmakta olan videomda TÜRKLER ERMENİLERİ KATLETMİŞTİR sözü yayılsa ben bu yükün altından nasıl kalkarım?

Demezler mi sen nasıl bir vatan hainisin diye? Ben Türklük düşüncelerimle ön plana çıkmaya çalışan bir insanım.

Bu olayı çok basit olarak nitelendiriyor; ama bu kadar basit olayları bu yönden düşünmeyi akıl edemiyorsunuz.

Yazman , yazılarını başkalarına ulaştırmaya çalışman güzel bir şey fakat diyorsun ki ben yazarım ben çizerim ve yazdıklarımı Avrupa'da yaşayan insanlarla da paylaşmak istedim.Buraya kadar herşey normal anormal olan şey bir yazar olarak yazılarını google translate veya başka herhangi bir programla çevirmek.Bu tür programlar zaten mükemmel çeviri vaad etmiyor yani eğer çevirip te rezil olsaydın bu google'ın kabahati değil senin kabahatin olurdu.Eğer yazılarının gerçekten okunmasını istiyorsan kitap çeviren insanlara çevirttirip yayınlarsın olur biter.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

Yazman , yazılarını başkalarına ulaştırmaya çalışman güzel bir şey fakat diyorsun ki ben yazarım ben çizerim ve yazdıklarımı Avrupa'da yaşayan insanlarla da paylaşmak istedim.Buraya kadar herşey normal anormal olan şey bir yazar olarak yazılarını google translate veya başka herhangi bir programla çevirmek.Bu tür programlar zaten mükemmel çeviri vaad etmiyor yani eğer çevirip te rezil olsaydın bu google'ın kabahati değil senin kabahatin olurdu.Eğer yazılarının gerçekten okunmasını istiyorsan kitap çeviren insanlara çevirttirip yayınlarsın olur biter.

Tabii, bu da farklı bir bakış açısı. Zaten yazılanlardan dolayı ben kimseye kızmıyorum, herkese teşekkür ediyorum.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

AHMET yazılarını takip eden birisiyim biliyorsun.. Ben ingilizce öğrenmeyi reddetmiş birisiyim fakat yapacağın ingilizce çalışmaların FAYDALI olacağına inanıyorum..

Ulaşabileceğin kesim büyür.. belki ermenilere kadar gider yazıların.. Belki onlarda bizim Anadolu'yu nasılda sevdiğimizi görürler.. Bir an için göz kırpılmaz mı , ölümden korkulmaz mı ne yiğittir Türk ırkı derler.. diyecek kadar bardağı dolu görmüyorum fakat bizim hakkkımızda hiç birşey bilmedikleri halde Çanakkale'de bir canavarla savaşacağını zannedip, Türk'ün merhametini görenlerdeki oluşan şaşkınlığın oluşabileceği kanaatindeyim.. Bilimsel araştırmalar herzaman için değer görür. Biz senin arkandayız..

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

AsilKan bunu yazdı:

AHMET yazılarını takip eden birisiyim biliyorsun.. Ben ingilizce öğrenmeyi reddetmiş birisiyim fakat yapacağın ingilizce çalışmaların FAYDALI olacağına inanıyorum..

Ulaşabileceğin kesim büyür.. belki ermenilere kadar gider yazıların.. Belki onlarda bizim Anadolu'yu nasılda sevdiğimizi görürler.. Bir an için göz kırpılmaz mı , ölümden korkulmaz mı ne yiğittir Türk ırkı derler.. diyecek kadar bardağı dolu görmüyorum fakat bizim hakkkımızda hiç birşey bilmedikleri halde Çanakkale'de bir canavarla savaşacağını zannedip, Türk'ün merhametini görenlerdeki oluşan şaşkınlığın oluşabileceği kanaatindeyim.. Bilimsel araştırmalar herzaman için değer görür. Biz senin arkandayız..

Allah razı olsun kardeşim. Zaten arkamda desteğini hissettiğim kişilerden bir tanesisin. Allah razı olsun.

İnşallah dediğin gibi olur, bir umut...

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

İyi Tespit. Ama Tüm sorunu Sadece Dile Bağlamak Da Pek Mantıklı Olmaz. Geniş Araştırmalar Ve İyi Bir Savunma( Yapmadığın Şey İçin Kendini Savunmakta Trajikomik açıkçası ) Yapılması Lazım ...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

güzel bir noktaya deyinilmiş.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

Paragrafi bunu yazdı:

Konuya yazılmış her türlü olumlu ya da olumsuz eleştiriler için teşekkür ediyorum.

Eleştiriye açık birisiyimdir. o yüzden yazılanlara üzülmüyorum.

Fakat, saçmaladığımı söyleyen arkadaşlara iki çift sözüm var.

Daha ne yazdığımı ne demek istediğimi anlamadan yorum yapmışınız.

Ben 3. kademe ingilizce bilmek zorunda değilim. Ben dilci ya da tercüman da değilim. Ben yazarım. Ben çizerim.

Hazırladığım videolar bir çok kesime ulaştı ve beğeniyle karşılandı. Sürekli mail alıyorum bunun ingilizcesini de yapın, Avrupa'da yayılsın nolur diye.

Ben de isteklere daha fazla boyun eğemedim ve böyle bir hizmete koyuldum.

Büyük bir sanal gücüm oluşmuş vaziyette. Videolarım Türkiye'nin her köşesine nasıl ulaşmışsa, Avrupa'nın da her köşesine yaya bileceğime eminim.

Ama gördüğün gibi anlatmak istediklerimi google'da çevirmek istedim ve belki de Türkçelerini kontrol etmeseydim nasıl küçük düşeceğimi tahmin bile edemezdiniz.

Hatta sağda solda benim Avrupa'da yayılmakta olan videomda TÜRKLER ERMENİLERİ KATLETMİŞTİR sözü yayılsa ben bu yükün altından nasıl kalkarım?

Demezler mi sen nasıl bir vatan hainisin diye? Ben Türklük düşüncelerimle ön plana çıkmaya çalışan bir insanım.

Bu olayı çok basit olarak nitelendiriyor; ama bu kadar basit olayları bu yönden düşünmeyi akıl edemiyorsunuz.

fena gaza getirmişler seni

seni anlamamakla suçladığın kişileri anlamaya çalışmalısın önce

bu kafayla da senden yazar değil okuyucu bile olmaz

eğer "çok takipçim aevenim var, yaz diye bskı yapıyolar" havalarındaysan hâlâ

şunu unutma mi orhan pamukun bile senden daha fazla hayranı ve yaz diyeni var

laf yetiştireceğine otur düşün bu adam ne demek istiyo diye

kalkıp ingilizce yazı yazacaksan da git bir dil kursuna

öyle gaza gelmekle gugıl transleytle olmaz yazarlık ya da araştırmacılık

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    satrekarte
    satrekarte's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

almanyada geçiriyor tasarıyı ve kabuledilecek oçları

havada durdum,şahitlerim var
Toplam Hit: 4856 Toplam Mesaj: 39