folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aslında "Türkler" "Ermenileri" Katletmiştir.

Aslında "Türkler" "Ermenileri" Katletmiştir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:
    -----------------------------

AbdullahAzad bunu yazdı:

sokoban bunu yazdı:

Zaten herhangi bir insan bu tarz programlara güvenip makalelerini yazılarını çeviriyorsa vay o adamın haline.Tabiki herkes ultra hiper düzeyde ingilizce bilemez bilmek zorunda da değildir zannımca fakat çeviri için program kullanmak için daha çok erken bu tarz programlar üzerinde hala çalışmalar sürüyor ve çok çok iyi çeviren program sayısı az ve bu programlarda dahi bazı hatalar var dolayısıyla ciddi bir şey çevrilecekse bunu programa güvenip çevirmemek lazım.Ermeni meselesininde böyle tırt bir çeviri mevzuatından dolayı hala ülkemizin başına bela olmasını düşünmekte ayrı bir saçmalıktır.

bundan sonra anlayamadığım makaleleri sana gönderirim sen çevirirsin hoca artık =)

Seni eleştirmek için söylememiştim :) teknik bir makale çevirirsin çünkü yarım yamalakta çevirse anlayacağın kadarını çevirmiş olur zaten ki bu kadar için bende kullanıyorum :) .Ama ermeni meselesi vb.tarihi veya edebi bir yazıyı çevirmek mantıklı olmaz çünkü makalede geçen deyimleri vs. anlayacak kapasitede değil programlar.

Açıklama için teşekkürler hoca, benimde demek istediğim oydu aslında =)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

kafayı yemişsiniz

Allah, İsa, Buda, Yahova artık hangisine inanıyorsanız size akıl fikir versin...

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

http://img571.imageshack.us/img571/9850/googlet.jpg

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

aga olsada olmasada siz birakinda isi erbablari yapsin yahu. herkes profesor olmus. ermeni sorununu siz mi cozeceksiniz.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

aga olsada olmasada siz birakinda isi erbablari yapsin yahu. herkes profesor olmus. ermeni sorununu siz mi cozeceksiniz.

Aydın geçinenlerimiz sözde soykırımın yalpakçılığını yaparken halkın bilinçlenmesini sağlamak bizlere düşer.. Ufak tefek girdiğimiz ortamlar , sözümüzün dinlenildiği yerler vardır.. Anlatırsın bazı şeyleri.. He evet derler.. O da başkasına anlatır yeri geldiğinde.. Bu ülkenin asıl aydınları Atatürkçü gençlerdir bence.. Erbabda biziz muattapta biziz bu konuda..

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

anladim .. peki biraz bildiklerini anlatirsan bizide aydinlatmis olurdun sayin erbab. nedir neyin nesidir ? ben pek bilmem. olay neymis ki. kac kisi olmus ? oldurulmus katledilmis ? sebep neymis ? ne zaman olmus?  eger muhattap sizseniz televizyonlarda da gormek isteriz sizin gibileri faydamiza olur isin aslini ogrenmis oluruz hani

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

anladim .. peki biraz bildiklerini anlatirsan bizide aydinlatmis olurdun sayin erbab. nedir neyin nesidir ? ben pek bilmem. olay neymis ki. kac kisi olmus ? oldurulmus katledilmis ? sebep neymis ? ne zaman olmus?  eger muhattap sizseniz televizyonlarda da gormek isteriz sizin gibileri faydamiza olur isin aslini ogrenmis oluruz hani

Bilgiyi gerçekten istediğini  düşünmüyorum..

Tarih derslerinde aldığın en küçük bilgi bile , sözde soykırım iddialarını yalan çıkarmaya yeterlidir.. Ülkemizde tarih derslerine girecek kadar okuyamamış bir çok insan vardır.. Eğer o en küçük bilgiyi bile söylesen bir fikir sahibi olacaktır ve Atalarımın maruz kaldığı bu suçlamayı tek cümlede egale edecektir..

Çok merak ediyorsan hınçak ve taşnak cemiyetini , Hocalı katliamını felan araştırırsın..

Bu milletin üzerinde oynanan oyunlar hakkında birşeyler söylemek için oxfordda master yapmaktan çok tek yürek olabilme bilincini kavramış olmamız gerekir..

Zaten okul yıllarını tuvalette geçirdiğine inandığım, ne yaptığı belirsiz sözde aydın geçinenler özür dileyerek gayet birlik ve beraberliği yaraladılar..

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

abi bıktım şu katliam olayından katliam ne demek bi ülkenin meclisinde konuşup başka bi ırkın tamamı için ölüm fermanını imzalamak we uygulamaktır anasını satiim bizim askerimizde onları gözetmek için gönderildi mi ewet napalım hawa şartlarını mı düzeltmeye çalışalım kışı yaza mı çewirelim ölmesinler die hayır böle bi yetenek warda biz mi yapmıoruz ayrıca bizim askerlerimizde öldü ay yeter artık bu konu yüzünden bizim tarihçiler 1 kaynak yazmış adamlar 50 kaynak tabi ispatlayamayız aman be yapmamıştık ama keşke yapsaydık..!!!

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

abi bıktım şu katliam olayından katliam ne demek bi ülkenin meclisinde konuşup başka bi ırkın tamamı için ölüm fermanını imzalamak we uygulamaktır anasını satiim bizim askerimizde onları gözetmek için gönderildi mi ewet napalım hawa şartlarını mı düzeltmeye çalışalım kışı yaza mı çewirelim ölmesinler die hayır böle bi yetenek warda biz mi yapmıoruz ayrıca bizim askerlerimizde öldü ay yeter artık bu konu yüzünden bizim tarihçiler 1 kaynak yazmış adamlar 50 kaynak tabi ispatlayamayız aman be yapmamıştık ama keşke yapsaydık..!!!

Siyasetçilerimizde iş yokki. adamlar tutturmus biz belgelerimizi açtık sizde açın... biz belgelerimizi actık sizde açın... biz belgelerimizi açtık sizde açın...

A.q malları belge belge diye tutturmussun kimseye ne gösterdiğin var nede çalışmaların. adamlar elin arjantininde perusunda propaganda yapıyor sokaklarda bildiriler dağıtıyor.. bi kısmı gercek çoğu kısmı sahte belgeler resimler videolar dağıtıyor... sen Dış ülkelerde bu yalanı çürütmek için bırak çalışma yapmayı bu yalanı kabul etmiş ülkelere ziyarette bulunuyosun.

Fransa Ermeniler soykırıma uğramadı lafını söyleyenleri tutukluyor sen onlara ziyarette bulunuyosun. a.q  al belgeni eline çık fransız cumhurbaşkanının yanına al arkadas bak bu belge varsa ermenilerin belgesi getirsinler yoksa incele eğer hala bu yalanı kabul ediyorsan siktir git ilişkilerimizi azaltalım koparalım de.. çok mu zor. sen resti çek bakalım ne olacak bi gözlemle... eger bi bok oldugu yoksa zaten bundan sonra avrupadan hayır gelmez doğuya yönel... 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Konuya yazılmış her türlü olumlu ya da olumsuz eleştiriler için teşekkür ediyorum.

Eleştiriye açık birisiyimdir. o yüzden yazılanlara üzülmüyorum.

Fakat, saçmaladığımı söyleyen arkadaşlara iki çift sözüm var.

Daha ne yazdığımı ne demek istediğimi anlamadan yorum yapmışınız.

Ben 3. kademe ingilizce bilmek zorunda değilim. Ben dilci ya da tercüman da değilim. Ben yazarım. Ben çizerim.

Hazırladığım videolar bir çok kesime ulaştı ve beğeniyle karşılandı. Sürekli mail alıyorum bunun ingilizcesini de yapın, Avrupa'da yayılsın nolur diye.

Ben de isteklere daha fazla boyun eğemedim ve böyle bir hizmete koyuldum.

Büyük bir sanal gücüm oluşmuş vaziyette. Videolarım Türkiye'nin her köşesine nasıl ulaşmışsa, Avrupa'nın da her köşesine yaya bileceğime eminim.

Ama gördüğün gibi anlatmak istediklerimi google'da çevirmek istedim ve belki de Türkçelerini kontrol etmeseydim nasıl küçük düşeceğimi tahmin bile edemezdiniz.

Hatta sağda solda benim Avrupa'da yayılmakta olan videomda TÜRKLER ERMENİLERİ KATLETMİŞTİR sözü yayılsa ben bu yükün altından nasıl kalkarım?

Demezler mi sen nasıl bir vatan hainisin diye? Ben Türklük düşüncelerimle ön plana çıkmaya çalışan bir insanım.

Bu olayı çok basit olarak nitelendiriyor; ama bu kadar basit olayları bu yönden düşünmeyi akıl edemiyorsunuz.

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
Toplam Hit: 4857 Toplam Mesaj: 39