folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Atatürk Bir Gün Gelecek..."

"Atatürk Bir Gün Gelecek..."

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dinazor bunu yazdı:
    -----------------------------
    atatürkün siyasetini mesela hulki cevizoğlu yorumlarken batıyı batıya vurdurmak olarak niteliyor bana kalırsa bu batıcılıktır söylediklerimi hiçbir şekilde çarpıtmadan dosdoğru söylüyorum rte ile atatürkün çizgisi aynıdır iyi kötü bunu ayrıca yorumlarsınız ama çizgi aynı... buda siyasi bir doktirindir elbette  özellikler siyasalcılar çok karşılaşmıştır bu tür doktrinel tartışmalarla ama bana göre yanlış bir doktrin bağımsız bir ülkede yaşadığımızı idda edenlere çok ters geleceğinden eminim ama gerçekleri direk söylemeye herkes alışmalı.

HEYYY DİNAZORRR senin neslin fosilleşti,tükendi artık buralarda ne işin var senin.. Zaten Bulunan yumurtalardan da dinazor çıkarılamadı..

Hangi çağ düşüncesiyle yorumda bulunuyorsun..

ULAN ATATÜRKE DİNSİZ,KAFİR BİLMEM NE HERTÜRLÜ HAKARETİ YAPTINIZZ AMA BUNDAN ALASI HAKARET OLAMAZ...

ATATÜRKLE RTE NİN ÇİZGİSİ AYNI?? gkdgjkldhgjksdhgjkfhgkjdfhgjkdfhgjklhfgjklfhdgkjfhsdgjkdfhklshdfkl  Anladın sen...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Biz Türkler, tarih boyunca hürriyet ve istiklal timsali olmuş bir milletiz.
    Tam bağımsızlık denildiği zaman, doğal, siyasal, mali, adli, askeri, kültürel ve her alanda tam bağımsızlık anlaşılır.
    Bağımsızlıktan yoksun bir ulus, uygar insanlık karşısında uşak olmaktan kurtulamaz.
    Bilelim ki, milli benliğini bilmeyen milletler başka milletlerin avıdır.
    Ulusun bağımsızlığını, yine ulusun kesin kararı ve direnişi kurtaracaktır.
    Ben yaşayabilmek için, kesin olarak bağımsız bir ulusun evladı kalmalıyım. Bu yüzden ulusal bağımsızlık bence bir hayat sorunudur.
    Ya istiklal, ya ölüm.

*******Bu yazıyı okuda utan dinazor efendi..*********

Abdye Türkiyenin limanlarını açan

Her taklayı onlar için atan

Oğlunu ne olduğu belirsiz rapolarla askere göndermeyen

Hissesi olduğu ülkerin her yere sponsor olan,Dünyanın en hızlı büyüyen şirketi olan

Oğluna okul harçlıklarıyla gemi alan..

Sayın Öcalan Almış olduğu kellelerin hesabını veriyor diyen..

Sende işsiz kal,Ananıda al git,Askerlik yan gelip yatma yeri değildir diyen..

Vatanı karış karış satan..

Şeyh maktumun kulu köpeği olan..

El kadıya kefil olan...

İslam terör örgütünün ele başı Hikmet Yarın önünde diz çöken..

KAFASINA MUHTIRA YEMİŞ..

Barzaniyle,talabaniyle görüşen..

İnsanlara Cumhurbaşkanına YUHHH çektiren..

BİR ADAMIN ÇİZGİSİ ATATÜRKLE NASIL AYNI DOĞRULTUDA OLURR...

Daha da sayarım ama anlamıcağın içn gerek yok..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

iptal007 bunu yazdı:
    Atatürk o gün orda olsaydı o meydandakilerin hepsini asardı... neden mi? hepiniz bas bas bağırdınız cumhuriyet mitingi diye bence onlar cumhuriyetcilerin mitingi değil "cumhuriyet düşmanları"nın mitingiydi çünkü cumhuriyet halk egemenliğne dayanır ve halk egemenliğinin başa getirdiği güç bellidir bu gücün iktidarı kullanma süresi dolana kadar bu güce karşı yapılan her karşı hareket halk egemenliğne yani cumhuriyete düşmanlık gütmek olacaktır.. Atatürk'ünde cumhuriyet düşmanları için söyledikleri düşündükleri bellidir sen oktay akbala selam söyle... selametle...

Sen bi iktidarı seçtin diye 5 yıl ona katlanmak zorunda degil.ne bu zihniyet? bi iktidarı seçtin, sıçtı batırdı ülkeyi mahvediyo, ben bunu seçtim diyip evinde mi oturacaksın ? vadesi dolmuştur artık halkın çogunlugu onlardan nefret etmektedir ülkeyi mahvettikleri için...Cumhuriyet mitingleride onlara karşı çıkarılan bir sestir, halkın uyandıgını belirten bir ses!

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Eğer u ülke insanı bir Mustafa Kemal daha beklerse bu benim kemiklerimi sızlatır ; çünkü bu benim görevimi iyi yapmadığım anlamına gelir 'Mustafa Kemal Atatürk '

dont think twice its all right
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Atatürk ' ü halkın ne kadarlık kesimi seviyordu ? bunu ne kadarlık kesimi seviyor ? çizgisine sıçtıgım herifi artık bıraksın bu ülkeyi yoksa ciddi ciddi halk asacak bu adamı nefret diz boyu her insan kin kusuyor bunlara yeter !

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    iptal007 bunu yazdı:
    Atatürk o gün orda olsaydı o meydandakilerin hepsini asardı... neden mi? hepiniz bas bas bağırdınız cumhuriyet mitingi diye bence onlar cumhuriyetcilerin mitingi değil "cumhuriyet düşmanları"nın mitingiydi çünkü cumhuriyet halk egemenliğne dayanır ve halk egemenliğinin başa getirdiği güç bellidir bu gücün iktidarı kullanma süresi dolana kadar bu güce karşı yapılan her karşı hareket halk egemenliğne yani cumhuriyete düşmanlık gütmek olacaktır.. Atatürk'ünde cumhuriyet düşmanları için söyledikleri düşündükleri bellidir sen oktay akbala selam söyle... selametle...

vakit, yeni şafak filan okuduğunu çok belli ediyorsun :)

Atatürk'ün bursa nutkunu, ey türk gençliğini oku bakayım orda neler diyor :)

insanların nasıl bu kadar beyni yıkanmış, nasıl bu kadar mantıksız olabildiklerine inanamıyorum..

Nietzche "tanrı öldü" derken bişeyi eksik söylemiş.. "insanlık öldü"...

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arahman
    arahman's avatar
    Erkek

Fistandantilus bunu yazdı:
    iptal007 bunu yazdı:

insanların nasıl bu kadar beyni yıkanmış, nasıl bu kadar mantıksız olabildiklerine inanamıyorum..

Fistandantilus  orda demiyo hadi başınızı açın.

Atatürk zaten hep kalbimizdeydiki.Öldü diyenler utansın

okumaya engel koyun

İmam hatip lislerimizi önünü keselim

Hadi başımızı açalım demiyo 

bunu hep beraber yapalım demiyo demi iyi okuyun sonra atatürkçülüğü nasıl yorumladığınıza bakın.

Biz kendimize zarar veren bi milletiz a.q kendinize bi bakın

Biz kendi Başbakanımızı asmış bi milletiz,Darbelerle hükümet yıkmış bi milletiz,Kardeşlermizi vurmuş bi milletiz.

adamlar diye hadi cumhurbaşkanlığı seçimini halk yapsın sonda hadi mahkemeye varmı böle bişi. 

tabi bu persian olsun felan ileriyi göremeyişinden.Ecevit hükümetinin yaptıklarından.solcuların devleti s*****nden.

Türk tarih boyunca gördük zaten sizi.

Siz şimdi bize solumu şey ettiriyonuz anlamıyom ya adamlar türkiyeyi mahvediyolar.

bide duygu sömürüsüyle sölesem size hadi gazlasam dersin ben gaza gelmem adam iki şey ettiriyo gazlıyo sizi m.q :D komedi

ben 3 sene pc üzerine okuyum pc mühendisliğine gidemeyim.Adam bişi bilmiyo.Bu sistemi sağ mı yaptık sol mu?

Seçimlerden sonra başka bişi diyeceğiniz belli gazla çalışıyonuz Duygu sömürüsü.Bişi değil adam laikliğin anlamını bilmiyo geliyo iki şey ettiriyo

allah tmm :D 

ben meslek lisesi mağduru biriyim. :DP 

Life's been getting harder, but I'm hanging in there
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek

Fistandantilus bunu yazdı:
    iptal007 bunu yazdı:

1. si o tür gazeteleri okumam 2. si dediklerimin arkasındayım sonuna kadar hepinize cevap verebilirim ama inan vaktim yok şu an. "tayyip bakasa kaç kişiyiz saysana dediniz" oy verenlerin yüzde kaçıydı ordakiler hadi bi söyle yada laiklik naraları attınız söylesene atatürkün kaç ilkesi var bu ilkeler neler ve neyi içerirler ordaki adamların çoğu laikliğin anlamının bile bilmiyordu sadece benim oturduğm muhitten 0-16 yaş grubu yığınla adam gitti geyiğne :D sadece tayyipe muhalefet olan elit solcu kesimin toplandığı bi mitingdi o kadar milletin idaresine yapılan bi saldırıdan ibaretti yukarda  cumhuriyetle yönetilen bi ülkede cumhuriyete karşı cumhuriyet mitingi yapmak ne kadar mantıklıdır alnamış değilim ha seninde koyu bi cuhmuriyet gazetesi okuru olduğun yazdıklarından belli çok merak ettiysen söyleyim zaman gazetesi okuyorum

selametle...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

elit kesim=TÜSİAD; AKP nin seçimleri kazanmasını istiyor . elit kesim bu.ama ordakilere elit diyosan da haklısın.ordakiler cahil ve koyun değiller ; )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    msdead bunu yazdı:

her defasinda sna cvp yazmim diye kendimi zor turuyorum valla :) dayanamadım bu sefer..

hooooooopss  kim kimi asiyor sen kim adina düsünuyorsun oyle :X  astin bizi 2 dak. eefferrim :D

bu saldirganlik nerden geliyor !! ne bu dusmanlik yaaa anlamadim gitti  :S

Atatürk er geç gelecekti? İşte Tandoğan, Çağlayan, Manisa, Çanakkale, Marmaris'te, Türkiye'nin her yerinde... Yetmiş iki milyon yurttaşın yüreğinde, kafasında...

Bir gün gelecekti. Geldi...  ;)

kimseye saldırdığm sadldırganlık güttüğüm yok arkadaşım ben sadece varsayım yürütüyorum siz değilmisinz her seferinde "atatürk olsa ne yapardı" "atatürk olsa böyle yapardı" diyen bende atatürkün izinden giden her genç gibi bence böyle yapardı diyorum kimseye saldırganlık güttüğüm yok ayrıca protesto hakkı her demokraside vardır ve olmaldır ama laikliğin arkasına sığınıp ülkeyi cumhuriyet rejimine göre yöneten iktidara saldırmak ne kadar mantıklıdır onu tartışıyorum

selametle...

Toplam Hit: 11321 Toplam Mesaj: 91