folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Atatürk Bir Gün Gelecek..."

"Atatürk Bir Gün Gelecek..."

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

1. 7 sülale CHP merak etme! korkma! cem uzancı değilim! sizin gibi vatan ımı satan heriflere oy vermem ben ;)

-------+-+-+--

nie merak etme nie korkma?? deniz bakkal çokmu iyi? tryi omu kurtarcak  7 sülale chp olmak övünülcek bişeymi?? tmm rte kötü ama tutup cem uzanı,bahceliyi harika insanlar gibi gostermeninde anlamı yokh.. 

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ya cidden inanamıyorum Bu kadar şeye rağmen Hala nasıl akp der bu vatandaşlar.. İNANASIM GELMİYOR.. KABUSSS SANKİ..

iptal007 Ben değişceğine inanıyorum demişsin..

Bu adamlar evet değişti önceden aşırı dincilik yapıyorlardı ŞİMDİ KAFİRLİĞİN EN BÜYÜĞÜNÜ YAPIYORLAR...

HIRSIZLIK BUNLARDA..         (BİR DÜNYA ÖRNEĞİYLE İSPATLARIM)

YOLSUZLUK BUNLARDA.        (BİR DÜNYA ÖRNEĞİYLE İSPATLARIM)

NANKÖRLÜK BUNLARDA..         (BİR DÜNYA ÖRNEĞİYLE İSPATLARIM)

YALAN KONUŞMA BUNLARDA..       (BİR DÜNYA ÖRNEĞİYLE İSPATLARIM)

İFİTRA ATMA BUNLARDA..        (BİR DÜNYA ÖRNEĞİYLE İSPATLARIM)

DİNİ İMANI BUNLARIN PARA..        (BİR DÜNYA ÖRNEĞİYLE İSPATLARIM)

İNSAN AYRIMI YAPMAK BUNLARDA..       (BİR DÜNYA ÖRNEĞİYLE İSPATLARIM)

ÜLKEYİ KARIŞ KARIŞ SATMAK BUNLARDA..     (BİR DÜNYA ÖRNEĞİYLE İSPATLARIM)

DÜNYA KATİLİ ABDYE SAKSO ÇEKMEK BUNLARDA...

İSLAM TERÖR ÖRGÜTÜNE KEFİL OLMAK BUNLARDA..

ÖNLERİNDE DİZ ÇÖZMEK BUNLARDA..

İNSANLARA KABA KONUŞMAK,HOR GÖRMEK BUNLARDA...

EEEE ULAN HANGİ BEYİNLE OY VERİYORSUNUZ????

BOŞUNA DEMEMİŞLER DEVEYİ DİKEN... İNSANIDA ... YARANIR DİYE..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    msdead
    msdead's avatar
    Dişi

sipidik demişki ; nie merak etme nie korkma?? deniz bakkal çokmu iyi?

tryi omu kurtarcak  7 sülale chp olmak övünülcek bişeymi??

tmm rte kötü ama tutup cem uzanı,bahceliyi harika insanlar gibi gostermeninde anlamı yokh.. 

-----------------------------------------------------

övünüyorum varmı ötesi,

heeaaa deniz baykal Türkiye yi  kurtaracak diye bişi yazmışmıyım oku bakayım birdaha??cok iyi de dediğim yok :D adam demis cem uzan cımısın nesin bende yazdım :D

""tmm rte kötü ama tutup cem uzanı,bahceliyi harika insanlar gibi gostermeninde anlamı yokh.. """ 

bunu nediye yazdın anlamadım kim bahçeli yi uzanı harika insan gibi gösteriyor :D benmi :D :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    msdead bunu yazdı:
    -----------------------------

iptal007 demişki ;

sen verme oy canım ben veriyorum varmı itirazın :D işte demokrasi budur dediğim elbet halkın iradesi yine üstün gelecektir sen video aramya,gazete karıştırmaya devam et oyunuda cem uzana ver döner ekmek werdi diye yada yerli hitler baykala ver yine yukarda döktürmüşsün bi ton şey.. diktiğin ağaç bile değişirken bi insan değişemezmi?? kendide dedi değiştim diye bende değiştiğine inanıyorum sen inanma tmmı hadi bakalım kolay gelsin selametle...

--------------------------------------------------------------------------------

1.  7 sülale CHP merak etme! korkma! cem uzancı değilim! sizin gibi vatan ımı satan heriflere oy vermem ben ;)

2.  heeaa canım, sen tayyibim ossur ossur donun olayım demeye devam et sana liste değil kitap çıkartırım ama işim var anlasan inan uğraşırdım ama anlamıyorsun...

3.  sağolasın sana da kolay gelsin... :)

bende bana muhalefet olunca altından işe yarar bişey çıkacak sandım çıka çıka chp,baykal çıktı :D neyse oda senin seçimin tabi ne diyelim iyi olan kazansın :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

övünüyorum varmı ötesi,

--------------------------

bunu diyen bi insanla neyin tartışması yapılabilirki evet canım sen haqlısın deam et..

-------------------------

""tmm rte kötü ama tutup cem uzanı,bahceliyi harika insanlar gibi gostermeninde anlamı yokh.. """

bunu nediye yazdın anlamadım kim bahçeli yi uzanı harika insan gibi gösteriyor :D benmi :D :D

----------------------------

yazdıgım cümleyi bidaha oku aynı seyi anlarsan bidaha bidaha.. farklı bişey anlıyana kadar oku.. birinde mutlaka soylemek istediğimi anlaman lazım.. 

NesTo | same shit diffirent asshole
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iptal007 demişki ;

bende bana muhalefet olunca altından işe yarar bişey çıkacak sandım çıka çıka chp,baykal çıktı :D neyse oda senin seçimin tabi ne diyelim iyi olan kazansın :D

Abi bişi sorucam ince bıyıklımısın???

Dur ben söliyim  100 DE 100 Evet...

Bak kafanı kaldır yukarda yazdığımı oku..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:

iptal007 demişki ;

Abi bişi sorucam ince bıyıklımısın???

Dur ben söliyim  100 DE 100 Evet...

Bak kafanı kaldır yukarda yazdığımı oku..

sen fos bıyıkmısın kardeş?

daha sen bi insanın bi insana kafir diyemiyeceğini b bilmiosun baykal amca gibi bi üslubun var  o yüzden fazla önemsemiyorum yazdıklarını sana göre vatan satmak bana göre ekonimiyi geliştirmek sana göre kadrolaşma bana göre iş bilen adamı iş başına getimek o yüzden boşwer zorlama hiç laf anlatacak halim yok inan

una
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yooo sen bilemedin beni... İnsan gibi bıyığıda,sakalıda bırakan tipik bir Türk çocuğuyum.. Allaha sonuna kadar inanan.. Ama Atatürkünde değerlerini sonuna kadar koruyan.. Hem laik hemde müslüman biriyim...

Tamam sölediğin o iki maddeyi anladık.. Peki diğer yazdıklarım.. Neyse ben söliyim sana göre onlarda normal ;) Eyvallah..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
    Akpartinin sayesinde adamlar Atatürkçü ve T.C. bayrağı altına girdiler...nasılmı?  En büyük tescilli Atatürk düşmanı CHP dir.onlar değilmiydi İnönü zamanında Paranın üzerindeki Atatürk resimlerini kaldıran,onlar değilmiydi Adı Atatürk olan okulların adını İnönü diye değiştiren.  Bu konudada iadei itibar yapan Adnan Menderes değilmiydi? sorun dedelerinize babalarınıza.  Akparti dışardan ithal adam getirmez mitinglere o yörenin insanlarını davet ederler.Chp ne yapıyor ?  Tek Kelimeyle Şov-men-lik.......

You set up her pickle which you loved
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:

Yooo sen bilemedin beni... İnsan gibi bıyığıda,sakalıda bırakan tipik bir Türk çocuğuyum.. Allaha sonuna kadar inanan.. Ama Atatürkünde değerlerini sonuna kadar koruyan.. Hem laik hemde müslüman biriyim...

Tamam sölediğin o iki maddeyi anladık.. Peki diğer yazdıklarım.. Neyse ben söliyim sana göre onlarda normal ;) Eyvallah..

ben atatürkçü değilmiyim peki? ya da müslüman? ben savunmuyormuyum yada laikliği? hangi sanki bunlar bende yokmuş gibi bi yazı yazmışsında o yüzden soruyorum ayrıca o maddeler eskidendi kardeş daha öncede dediğim gibi diktiğin ağaç bile değişiyor büyüorken insan değişmesin tayyip değiştim dedi ben değiştiğine inanıyorum o yüzden cewap wermek gibi bi derdimde yok
Toplam Hit: 11317 Toplam Mesaj: 91