folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder "Atatürk Bir Gün Gelecek..."

"Atatürk Bir Gün Gelecek..."

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

KONUŞAN TÜRKİYE 

SUSAN TÜRKİYE

Bakalım kim seçimlerde öne  geçecek

kalmış şurda 18 gün..

matematik24.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

iptal007 bunu yazdı:
    -----------------------------
    yüzlerce sayfa yorum yazsam bile anlatamıyacam bu parti %40 oy aldımı? aldı... millet bu partiyi seçtimi? seçti... elbet 22 temmuzda herşey ortaya çıkacaktır.. selametle uşaklar... :D

halkımız kurtuluş savaşını yaşamadığı için o milliyetçilik duygusu ne bilmiyoruz bilsekte o zamanki gibi değil :)

kutsal dini alet ederek biyerlere gelmeye çalıştılar diyorum yine aynısını yapacaklar :)

akp ye vermezsem oyumu çok büyük günaha gircem diyen adamla karşılaştım ben

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    fmk bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:

Barzaniyle ilgili konu açsam herkes küfreder,
    Talabaniyle açsam herkes bi ton küfreder;
    ABD ile ilgili konu açsam amerikada ne ana kalır ne baba söve söve bitirirsiniz,
    Masonlar desem yine aynı tepkiyi verirsiniz;

Ama bunların seçimi kazanmasını istiyoruz dedikleri adama  ses çıkarmazsınız.ne diyim...

barzaniyi ve talibanları destekleyen ve bir zamanlar eğitim ve silah sağlayan bizlerdik benim birçok devrem taliban karakollarında irtibat subaylığı yapmıştır ama plan ters döndü ihanet etiler şerefsizler. bu dönemde iktidarda DYP vardı.

zamanında cumhurbaşkalığı ve başbakanlık yapmış bir çok devlet büyüğü ustalık derecesinde masondu

ABD bağımlılık yıllar öncesine dayanmakta

yenimi aklınıza geldi

Barzani ve Talabani kullanıldı PKKya karşı.bunda bir sorun yok.eğer bir sorun varsa o da bunların şıımartılması.bu adamlar bu hükümet dışında bi kere olsun seslerini çıkartamadılar.astsubayların önünde  ses çıkaramazlardı.ama ne yazık ki AKP hükümeti döneminde ülkenini ç işlerine karışma teşebbüsünde bile bulunuyorlar.Şımartan AKP.bu adamlar başka ne zaman şu,bu iktidara gelsin dedi.komik olmayın ya yazık gerçekten yazık akp ne bk yese bi mazeretiniz var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

az bir zaman kaldı beyninize sabrettirin şu sözleri.

vallahepinsizduymuşsunuzdur erbakan dene şahıs: akp ye oy verirsen cehenneme gidersin bu kadar cahillik olmaz

anlıycağınız seçimleride bk ettiler içine sıctılar yineliyorum 5 gün kala meydanlardan 100 kilo et veriyorum filan diye bağırırlarsa şaşırmayın:))

siyasetin alasının a.k 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iptal007
    iptal007's avatar
    Erkek

Barzani ve Talabani kullanıldı PKKya karşı.bunda bir sorun yok.eğer bir sorun varsa o da bunların şıımartılması.bu adamlar bu hükümet dışında bi kere olsun seslerini çıkartamadılar.astsubayların önünde  ses çıkaramazlardı.ama ne yazık ki AKP hükümeti döneminde ülkenini ç işlerine karışma teşebbüsünde bile bulunuyorlar.Şımartan AKP.bu adamlar başka ne zaman şu,bu iktidara gelsin dedi.komik olmayın ya yazık gerçekten yazık akp ne bk yese bi mazeretiniz var.

yav susayım diyorum ama o kadar saçmalıyorsunki elimde değil susmak hangi iç işimize karışıldı söylesene :D daha 2 gün önce barzani talabaniyi senin babanın oy verdiği parti destekledi kalkmış hala konşuoyorsun yok artık ya :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı:

Atam o meydan da olsaydı emin ol meclistekilerin kafatasılarını oraya serer işte olması yaplması gereken yapılmıştır der.

Nasıl ki zamanında dini istismar eden hacı hoca takımını kılıçtan geçirdiyse şimdi de anını yapardı... 

--------------------------

1-Senin bahsettiğin o dini istismar eden hacı hoca takımı  bu vatana hizmet eden 10 bin kişilik TÜRK OĞLU TÜRKTÜR.

2- onları kılıçtan geçiren ise Atatürkün, paralardaki resmine tahammül edemeyen İSMET İNÖNÜN marifetidir.

3-deşdikte deşerim bu konuyu sonra işte o zaman kendini ATATÜRKÇÜ zannedenler ezilirler  bu cevaplar altında.

4- Türkiyede ATATÜRKÜ gerçekten anlayan biri varsa o da ancak ve ancak FETHULLAH GÜLENdir. BUNU NASIL SÖYLEDİM ?

BUNU ANCAK GÜLENnin okullarında ve ÖZELLİLLE yurtdışındaki okullarında ATATÜKün  dünyaya nasıl haykırıldığını görürsünüz! Laf yapmaya ve sırf CEVAP VERDİM  hissiyatına kapılmak için cevap yazmayın  GİDİN , GÖRÜN!!!

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    iptal007 bunu yazdı:

yav susayım diyorum ama o kadar saçmalıyorsunki elimde değil susmak hangi iç işimize karışıldı söylesene :D daha 2 gün önce barzani talabaniyi senin babanın oy verdiği parti destekledi kalkmış hala konşuoyorsun yok artık ya :D

ne konuştuğunu bil.sen nerden bilceksin benim babamın oy verdiği patiyi?

-Türkiye kürt sronunu diplomasiyle çözmeli
    -Türkiye kerküğe karışırsa bizde diyarbakıra karışırız

bunlar ne?
    -Türk askerine kerküğü meza yaparız

saçmalayn  birisi varsa o da sensin.söylemeden geçemicem harbiden kıtsın.o zamanlar talabani ve barzani pkkya karşı kullanıldı faydaları da oldu.bunu desteklemek olarak agılayan nasıl bir beyindir hala anlamış değilim.ama bunlar sizin hükümetiniz döneminde  şımartıldı.TSK,cumhurbaşkanı konuşmam dedi sizin başbakanınız "onları boşverin bize bakın" dedi.talabani neyi ister ya da barzani?pkknın güçlenmesini,Türkiyenin tepkisiz olmasını.e bu adamlar sence pkkyı bitirmeye niyetli bi partiyi destekler mi.yazıklar olsun ne diyim bu ülkede sizin gibi tipler yaşadığı sürece milliyetçilik mantıklı gelmemeye başladı.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkblood
    darkblood's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı:

Atam o meydan da olsaydı emin ol meclistekilerin kafatasılarını oraya serer işte olması yaplması gereken yapılmıştır der.

Nasıl ki zamanında dini istismar eden hacı hoca takımını kılıçtan geçirdiyse şimdi de anını yapardı... 

--------------------------

1-Senin bahsettiğin o dini istismar eden hacı hoca takımı  bu vatana hizmet eden 10 bin kişilik TÜRK OĞLU TÜRKTÜR.

2- onları kılıçtan geçiren ise Atatürkün, paralardaki resmine tahammül edemeyen İSMET İNÖNÜN marifetidir.

3-deşdikte deşerim bu konuyu sonra işte o zaman kendini ATATÜRKÇÜ zannedenler ezilirler  bu cevaplar altında.

4- Türkiyede ATATÜRKÜ gerçekten anlayan biri varsa o da ancak ve ancak FETHULLAH GÜLENdir. BUNU NASIL SÖYLEDİM ?

BUNU ANCAK GÜLENnin okullarında ve ÖZELLİLLE yurtdışındaki okullarında ATATÜKün  dünyaya nasıl haykırıldığını görürsünüz! Laf yapmaya ve sırf CEVAP VERDİM  hissiyatına kapılmak için cevap yazmayın  GİDİN , GÖRÜN!!!

bilenle bilmeyen bir olur mu?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    fmk bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:

Barzaniyle ilgili konu açsam herkes küfreder,
    Talabaniyle açsam herkes bi ton küfreder;
    ABD ile ilgili konu açsam amerikada ne ana kalır ne baba söve söve bitirirsiniz,
    Masonlar desem yine aynı tepkiyi verirsiniz;

Ama bunların seçimi kazanmasını istiyoruz dedikleri adama  ses çıkarmazsınız.ne diyim...

barzaniyi ve talibanları destekleyen ve bir zamanlar eğitim ve silah sağlayan bizlerdik benim birçok devrem taliban karakollarında irtibat subaylığı yapmıştır ama plan ters döndü ihanet etiler şerefsizler. bu dönemde iktidarda DYP vardı.

zamanında cumhurbaşkalığı ve başbakanlık yapmış bir çok devlet büyüğü ustalık derecesinde masondu

ABD bağımlılık yıllar öncesine dayanmakta

yenimi aklınıza geldi

birde bişeyler bilsen gam yemeyeceğim ama neyse bilmemek değil öğrenmemek ayıp ama yanlış bildiklerinlede hüküm sürmek dahada ayıp bak canım kardeşim türkiye o şerefsizleri PKK ya karşı kulanmadı. Türkiyenin tek amacı tıpkı amerikanın başka örneklerde yaptığı gibi bu itleri kullanarak ırakı zayıflatmaktı bunlar derin diye tabirlendiğniz meseleler siz sadece yabancı ülkelerin türkiye üzerinde oyunmu oynadığını sanıyorsunuz türkiyede bir çok ülkenin üzerinde oyunlar oynuyor devletin derin yönünü küçümsemeyin ve derin devlet siyasetinde türkiye ak kaşık değildir neyse konu dağılmasın. cevap vermişken masonluk ve ABD bağımlılığı hakkındada konuşsaydın

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Masonlar hakkında ne dediğimi az önce yazdım.ABD bağımlılığı konusunda size sözüm yok.bakkala borcun var diyelim.bakkal borcun var diye "anneni yollasana bana" diyebilir mi?eğer siz amerikan köpeği olarak yaşamaya razıysanız benim için sorun yok.biglin olsa gam yemicem demişsin : ))) sadece gülüyorum.bunu dediğinde sen ,benim bilgim falan az göründü değil  mi : ) . Ailesinde asker olan,önemli görevlerde bulunmuş  birileri olan  biriyim merak etme kimin ne için kullandıldığı açık ..
Toplam Hit: 11353 Toplam Mesaj: 91