"Atatürk Bir Gün Gelecek..."
-
KONUŞAN TÜRKİYE
SUSAN TÜRKİYE
Bakalım kim seçimlerde öne geçecek
kalmış şurda 18 gün..
-
iptal007 bunu yazdı:
-----------------------------
yüzlerce sayfa yorum yazsam bile anlatamıyacam bu parti %40 oy aldımı? aldı... millet bu partiyi seçtimi? seçti... elbet 22 temmuzda herşey ortaya çıkacaktır.. selametle uşaklar... :D
-----------------------------halkımız kurtuluş savaşını yaşamadığı için o milliyetçilik duygusu ne bilmiyoruz bilsekte o zamanki gibi değil :)
kutsal dini alet ederek biyerlere gelmeye çalıştılar diyorum yine aynısını yapacaklar :)
akp ye vermezsem oyumu çok büyük günaha gircem diyen adamla karşılaştım ben
-
fmk bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------Barzaniyle ilgili konu açsam herkes küfreder,
Talabaniyle açsam herkes bi ton küfreder;
ABD ile ilgili konu açsam amerikada ne ana kalır ne baba söve söve bitirirsiniz,
Masonlar desem yine aynı tepkiyi verirsiniz;Ama bunların seçimi kazanmasını istiyoruz dedikleri adama ses çıkarmazsınız.ne diyim...
barzaniyi ve talibanları destekleyen ve bir zamanlar eğitim ve silah sağlayan bizlerdik benim birçok devrem taliban karakollarında irtibat subaylığı yapmıştır ama plan ters döndü ihanet etiler şerefsizler. bu dönemde iktidarda DYP vardı.zamanında cumhurbaşkalığı ve başbakanlık yapmış bir çok devlet büyüğü ustalık derecesinde masondu
ABD bağımlılık yıllar öncesine dayanmakta
yenimi aklınıza geldi
-----------------------------Barzani ve Talabani kullanıldı PKKya karşı.bunda bir sorun yok.eğer bir sorun varsa o da bunların şıımartılması.bu adamlar bu hükümet dışında bi kere olsun seslerini çıkartamadılar.astsubayların önünde ses çıkaramazlardı.ama ne yazık ki AKP hükümeti döneminde ülkenini ç işlerine karışma teşebbüsünde bile bulunuyorlar.Şımartan AKP.bu adamlar başka ne zaman şu,bu iktidara gelsin dedi.komik olmayın ya yazık gerçekten yazık akp ne bk yese bi mazeretiniz var.
-
az bir zaman kaldı beyninize sabrettirin şu sözleri.
vallahepinsizduymuşsunuzdur erbakan dene şahıs: akp ye oy verirsen cehenneme gidersin bu kadar cahillik olmaz
anlıycağınız seçimleride bk ettiler içine sıctılar yineliyorum 5 gün kala meydanlardan 100 kilo et veriyorum filan diye bağırırlarsa şaşırmayın:))
siyasetin alasının a.k
-
Barzani ve Talabani kullanıldı PKKya karşı.bunda bir sorun yok.eğer bir sorun varsa o da bunların şıımartılması.bu adamlar bu hükümet dışında bi kere olsun seslerini çıkartamadılar.astsubayların önünde ses çıkaramazlardı.ama ne yazık ki AKP hükümeti döneminde ülkenini ç işlerine karışma teşebbüsünde bile bulunuyorlar.Şımartan AKP.bu adamlar başka ne zaman şu,bu iktidara gelsin dedi.komik olmayın ya yazık gerçekten yazık akp ne bk yese bi mazeretiniz var.
-----------------------------yav susayım diyorum ama o kadar saçmalıyorsunki elimde değil susmak hangi iç işimize karışıldı söylesene :D daha 2 gün önce barzani talabaniyi senin babanın oy verdiği parti destekledi kalkmış hala konşuoyorsun yok artık ya :D
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Atam o meydan da olsaydı emin ol meclistekilerin kafatasılarını oraya serer işte olması yaplması gereken yapılmıştır der.
Nasıl ki zamanında dini istismar eden hacı hoca takımını kılıçtan geçirdiyse şimdi de anını yapardı...
--------------------------
1-Senin bahsettiğin o dini istismar eden hacı hoca takımı bu vatana hizmet eden 10 bin kişilik TÜRK OĞLU TÜRKTÜR.
2- onları kılıçtan geçiren ise Atatürkün, paralardaki resmine tahammül edemeyen İSMET İNÖNÜN marifetidir.
3-deşdikte deşerim bu konuyu sonra işte o zaman kendini ATATÜRKÇÜ zannedenler ezilirler bu cevaplar altında.
4- Türkiyede ATATÜRKÜ gerçekten anlayan biri varsa o da ancak ve ancak FETHULLAH GÜLENdir. BUNU NASIL SÖYLEDİM ?
BUNU ANCAK GÜLENnin okullarında ve ÖZELLİLLE yurtdışındaki okullarında ATATÜKün dünyaya nasıl haykırıldığını görürsünüz! Laf yapmaya ve sırf CEVAP VERDİM hissiyatına kapılmak için cevap yazmayın GİDİN , GÖRÜN!!!
-
iptal007 bunu yazdı:
-----------------------------Barzani ve Talabani kullanıldı PKKya karşı.bunda bir sorun yok.eğer bir sorun varsa o da bunların şıımartılması.bu adamlar bu hükümet dışında bi kere olsun seslerini çıkartamadılar.astsubayların önünde ses çıkaramazlardı.ama ne yazık ki AKP hükümeti döneminde ülkenini ç işlerine karışma teşebbüsünde bile bulunuyorlar.Şımartan AKP.bu adamlar başka ne zaman şu,bu iktidara gelsin dedi.komik olmayın ya yazık gerçekten yazık akp ne bk yese bi mazeretiniz var.
-----------------------------yav susayım diyorum ama o kadar saçmalıyorsunki elimde değil susmak hangi iç işimize karışıldı söylesene :D daha 2 gün önce barzani talabaniyi senin babanın oy verdiği parti destekledi kalkmış hala konşuoyorsun yok artık ya :D
ne konuştuğunu bil.sen nerden bilceksin benim babamın oy verdiği patiyi?-Türkiye kürt sronunu diplomasiyle çözmeli
-Türkiye kerküğe karışırsa bizde diyarbakıra karışırız
bunlar ne?
-Türk askerine kerküğü meza yaparızsaçmalayn birisi varsa o da sensin.söylemeden geçemicem harbiden kıtsın.o zamanlar talabani ve barzani pkkya karşı kullanıldı faydaları da oldu.bunu desteklemek olarak agılayan nasıl bir beyindir hala anlamış değilim.ama bunlar sizin hükümetiniz döneminde şımartıldı.TSK,cumhurbaşkanı konuşmam dedi sizin başbakanınız "onları boşverin bize bakın" dedi.talabani neyi ister ya da barzani?pkknın güçlenmesini,Türkiyenin tepkisiz olmasını.e bu adamlar sence pkkyı bitirmeye niyetli bi partiyi destekler mi.yazıklar olsun ne diyim bu ülkede sizin gibi tipler yaşadığı sürece milliyetçilik mantıklı gelmemeye başladı.
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Atam o meydan da olsaydı emin ol meclistekilerin kafatasılarını oraya serer işte olması yaplması gereken yapılmıştır der.
Nasıl ki zamanında dini istismar eden hacı hoca takımını kılıçtan geçirdiyse şimdi de anını yapardı...
--------------------------
1-Senin bahsettiğin o dini istismar eden hacı hoca takımı bu vatana hizmet eden 10 bin kişilik TÜRK OĞLU TÜRKTÜR.
2- onları kılıçtan geçiren ise Atatürkün, paralardaki resmine tahammül edemeyen İSMET İNÖNÜN marifetidir.
3-deşdikte deşerim bu konuyu sonra işte o zaman kendini ATATÜRKÇÜ zannedenler ezilirler bu cevaplar altında.
4- Türkiyede ATATÜRKÜ gerçekten anlayan biri varsa o da ancak ve ancak FETHULLAH GÜLENdir. BUNU NASIL SÖYLEDİM ?
BUNU ANCAK GÜLENnin okullarında ve ÖZELLİLLE yurtdışındaki okullarında ATATÜKün dünyaya nasıl haykırıldığını görürsünüz! Laf yapmaya ve sırf CEVAP VERDİM hissiyatına kapılmak için cevap yazmayın GİDİN , GÖRÜN!!!
-
AntiOksidan bunu yazdı:
fmk bunu yazdı:
AntiOksidan bunu yazdı:
-----------------------------Barzaniyle ilgili konu açsam herkes küfreder,
Talabaniyle açsam herkes bi ton küfreder;
ABD ile ilgili konu açsam amerikada ne ana kalır ne baba söve söve bitirirsiniz,
Masonlar desem yine aynı tepkiyi verirsiniz;Ama bunların seçimi kazanmasını istiyoruz dedikleri adama ses çıkarmazsınız.ne diyim...
barzaniyi ve talibanları destekleyen ve bir zamanlar eğitim ve silah sağlayan bizlerdik benim birçok devrem taliban karakollarında irtibat subaylığı yapmıştır ama plan ters döndü ihanet etiler şerefsizler. bu dönemde iktidarda DYP vardı.zamanında cumhurbaşkalığı ve başbakanlık yapmış bir çok devlet büyüğü ustalık derecesinde masondu
ABD bağımlılık yıllar öncesine dayanmakta
yenimi aklınıza geldi
birde bişeyler bilsen gam yemeyeceğim ama neyse bilmemek değil öğrenmemek ayıp ama yanlış bildiklerinlede hüküm sürmek dahada ayıp bak canım kardeşim türkiye o şerefsizleri PKK ya karşı kulanmadı. Türkiyenin tek amacı tıpkı amerikanın başka örneklerde yaptığı gibi bu itleri kullanarak ırakı zayıflatmaktı bunlar derin diye tabirlendiğniz meseleler siz sadece yabancı ülkelerin türkiye üzerinde oyunmu oynadığını sanıyorsunuz türkiyede bir çok ülkenin üzerinde oyunlar oynuyor devletin derin yönünü küçümsemeyin ve derin devlet siyasetinde türkiye ak kaşık değildir neyse konu dağılmasın. cevap vermişken masonluk ve ABD bağımlılığı hakkındada konuşsaydın -
Masonlar hakkında ne dediğimi az önce yazdım.ABD bağımlılığı konusunda size sözüm yok.bakkala borcun var diyelim.bakkal borcun var diye "anneni yollasana bana" diyebilir mi?eğer siz amerikan köpeği olarak yaşamaya razıysanız benim için sorun yok.biglin olsa gam yemicem demişsin : ))) sadece gülüyorum.bunu dediğinde sen ,benim bilgim falan az göründü değil mi : ) . Ailesinde asker olan,önemli görevlerde bulunmuş birileri olan biriyim merak etme kimin ne için kullandıldığı açık ..