folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk"Ün Sansürlenen Yazısı

Atatürk"Ün Sansürlenen Yazısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    Yazıyı Atatürk ün yazdığını sanmıyorum.Yazan kişide milliyetciliği fazla abartmış bence..

The king is bleeding.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Sayın muridler padisahlar turk muydu, gavur muydu die onlar icin tartısmadan sunu dusunun. Onlar kendilerini turk olarak mı goruyorlardı yoksa osmanlı olarak mı?? Konustukları dil turkce midi yoksa cogunlukla arap emperyalizmine dayanmıs karısık olan osmanlıca mıydı??

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek

gokhan suan kullandıgımız turkce saf turkcemi zannediyon aq ne kadar kafatascı olmusssunnuz onemlı olan kardesliktir kardeslik istemem dersen yarın koseye sıkıstıgında kardes kabul etmediğin taraflar seni nasıl parcalasakda kendımıze yarar sağlasak die dusunecekler sevmeye bilirsin arapları ama ii gecınmek zorundasın

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackplus
    Blackplus's avatar
    Erkek

TorNaVida bunu yazdı:
    -----------------------------
    Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

Mustafa  Kemal ATATÜRK

Bunuda Atatürk demiş demekki Atatürk seninle aynı şeyleri düşünmöüyo zaten sen bu sözleri söledikten sonra ben sana bişeyde demem senin küçük beynin Atatürk gibi birisinide kaldırmaz ama nasıl olmuşsa olmuş işte.

Benim beynim çok küçük ama içi boş koca kafalardan daha iyidir Atatürk ile osmanlı padişahını kıyaslayacak kadar SALAK değilim hiç yoktan onlar arapalrdan gördüğüm gibi kendilerini haremner kurup günü gün yapıyorlar Türk Tarihi imiş atatürk olmasa bugün konuştuğumuz dili bile konuşamayacaktık osmanlı ARAPÇA kullanmöıyormuydu ha işte burada bir arap kendini belli ediyor işte türk tarihi Hun imparatorluğu anadolu selçuklu vs... Yani arap götü yalayan adamlar gelmez!!!

Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

Mustafa  Kemal ATATÜRK

Bizim Ejdadımız araplar Değiş TÜRKOĞLU TÜRKLERDİR!!!Dikkat Ettiysen Atamız Arap çocuğu değil Türk çocuğu diyor...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackplus
    Blackplus's avatar
    Erkek

black halk cefamı çekiyor senin tarih okudugundan supelenemeye baslaıdm ozmanlarda insanlar yardım yapacak fakir bulamayınca parayı agaca baglıyorlarmıs 3 yıl agacta kalan paralar oluyormus ayrıca atatürkün soledii gibi ben turkum dien herkes turkdur yani adam savasmak ıcın bizle gelıyor yok efendim sen turk deilsin gelemessin mantıgı ozamanda alırsın dunyayı karsına yersın ya..gı

ibrahim_c işte senin tarih bilgin iyi düşün bakıyım odediğini bize din hocası anlatırdı :D Yani anlacağın sıçtın hatta 4 halife döneminde idi hatta Hz.Ömer(s.a.v) yada Hz.Osman(s.a.v) dönemide idi yani hangimizin tarih i ne kadar bildiği belli.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bandit
    Bandit's avatar
    Erkek
    Blackplus bunu yazdı:

TorNaVida bunu yazdı:

Mustafa Kemal ATATÜRK

Bunuda Atatürk demiş demekki Atatürk seninle aynı şeyleri düşünmöüyo zaten sen bu sözleri söledikten sonra ben sana bişeyde demem senin küçük beynin Atatürk gibi birisinide kaldırmaz ama nasıl olmuşsa olmuş işte.

Benim beynim çok küçük ama içi boş koca kafalardan daha iyidir Atatürk ile osmanlı padişahını kıyaslayacak kadar SALAK değilim hiç yoktan onlar arapalrdan gördüğüm gibi kendilerini haremner kurup günü gün yapıyorlar Türk Tarihi imiş atatürk olmasa bugün konuştuğumuz dili bile konuşamayacaktık osmanlı ARAPÇA kullanmöıyormuydu ha işte burada bir arap kendini belli ediyor işte türk tarihi Hun imparatorluğu anadolu selçuklu vs... Yani arap götü yalayan adamlar gelmez!!!

Mustafa Kemal ATATÜRK

Bizim Ejdadımız araplar Değiş TÜRKOĞLU TÜRKLERDİR!!!Dikkat Ettiysen Atamız Arap çocuğu değil Türk çocuğu diyor...

sana burda çok güzel bi laf ederdimde banlanırım :D((anladınız siz onu))

* Bugün Türk-Kürt yarın ÖzTürk-Arap Türkü- sonra İşçi-Memur en son Ali-Veli-Mehmet... Ahmet Kaya
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibrahim_c
    ibrahim_c's avatar
    Erkek
    black bahsettigim zaman dilim osmanlının son 3 yüzytılının haricindeki donem ayrıca madem arap mısız biz neden 100 yıllardır avrupalılar turkler gelıyor turkler gelıro die bagırmıslarda araplar gelıyor die bagırmamıslar Biz araptıkda neden mısırı ısgal etmek halifeligi almak ıcın onca muslumanı savas sırasında oldurduk madem biz arap asıgıydıkda neden baskantımız mekke-medine deildide istanbuldu

Yukarıda yazan medeni durum seceneklerinde neden DUL yok !!! ben belkı dulum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    hacı sen ne emmeye geliyon ne gömmeye ejdadımız türk oğlu türkler diyon ben sana dddiyorumki Osmanlıyı sayende Gavur ettik çıkardık tarihten Sana Atilla , Bumin Kğan , Kursat diyoruz sen hala yok diyosun yaptıgın yanlısın sende farkıdasın ama  forumda bunca yazıd an sonra kabullen emiyosun :)

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

Bahsedildiği gibi savaşlarda ölenler şehitlik mertebesine ulaşabilmek için büyük bir şevkle ölmüştür... Lâkin bilmediğimiz bir dile ezberlememiz de yanlış. Önemli olan bilinçli olmaktır..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NighT-7
    NighT-7's avatar
    Erkek
    Sufi bunu yazdı:
    blackplus sen uygurlardan direk buraya ucuptamı geldin senin soyun selcukludan osmanlıdan geçmedimi? senin arap dediğin şeyler osmanlının sünnet olarak kabul ettiği giysiler ve yaşamdı..! osmanlıyı arapcı olarak görenler cok büyük bi yanılgıdadır..! osmanlı giyimde kuşamda yaşamda ve her yönünde uyduğu adab edeb peygamber efendimizin edebidir!! çünkü peygamber efendimiz veda hutbesinde diyorki " Mü'minler! Size iki emânet bırakıyorum. Onlara sımsıkı sarıldıkça yolunuzu hiç şaşırmazsınız. Bu emânetler, Allah'ın kitabı Kur'ân ve O'nun Peygamberinin sünnetidir. " Siz osmanlıya arap diyorsunuz ama onların yaşamları tamamen sahabe devrindeki gibiydi !! bu yüzden osmanlıya 2. asr-ı saadet denir.. artı olarak sen Fatihi,Yavuz Selimi,Kanuniyi,Yıldırım Beyazidi,Murat han'ı hiç duymadın sanırım ? Sen İstanbulun Fethini hiç duymadın sanırım ? Ne kadar tarih bilgin olduğu belli çok cahilsin koçum!!

bidaha yazıp da uğraştırmadığın için saol, kapak olmuş. blackplus sen gerçekten tip bişesin

sanılanın aksine...
Toplam Hit: 8966 Toplam Mesaj: 65