Atatürk"Ün Sansürlenen Yazısı
-
Bu kadar tartışmadan sonra olabilecek dört ihtimal var:
!) Belgelerden bazıları sahte
2) Atatürk çelişiyor
3) Atatürk'ün fikirleri zamanla değişiyor
4) Atatürk'ün fikirleri aslında hep aynı ama duruma göre tepki çekmemek için pozisyon alıyor.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------Bu kadar tartışmadan sonra olabilecek dört ihtimal var:
!) Belgelerden bazıları sahte
2) Atatürk çelişiyor
3) Atatürk'ün fikirleri zamanla değişiyor
4) Atatürk'ün fikirleri aslında hep aynı ama duruma göre tepki çekmemek için pozisyon alıyor.
-----------------------------bence 3. ihtimal çünkü
"Bütün dünyanın müslümanları Allah'ın son peygamberi Hz. Muhammed'in gösterdiği yolu takip etmeli ve verdiği talimatları tam olarak tatbik etmeli. Tüm müslümanlar Muhammed'i örnek almalı ve kendisi gibi hareket etmeli; İslamiyet'in hükümlerini olduğu gibi yerine getirmeli. Zira ancak bu şekilde insanlar kurtulabilir ve kalkınabilirler. Mustafa Kemal ATATÜRK
bunu ölmeden kısa zaman önce tüm dünyaya mesaj olarak geçmiş yani diğerlerini önceden söylemişte olabilir bilemiom
-
kardeş kusura bakma ben o yazıyı başka arkadaştan aldım bende sordum ögrenmek istedim sen yanlış anlamışın aramızada sorun yok...
-
Blackplus bunu yazdı:
-----------------------------
TorNaVida bunu yazdı:
Blackplus bunu yazdı:
-----------------------------cold-m4 bunu yazdı:
zıçan olm nerde bi dinsizlik var sen çıkıon içinden m.k :) burada atatürkün hafif aşırıya kaçan milliyetçiliği ortaya çıkmış hepsi bu, araplara duyduğu nefret dine de sıçramış..
-----------------------------Sencede araplardan nefret etmesi doğru değilmi ? Kurtuluş savaşında bizleri arkamızdan vuran onurunu şerefini ingilzilere satanlar arapalr değil mi ?
Timurda osmanlı devletine darbe vurdu türktü :)
Safevilerde osmanlı devletine çok cektirdi onlarda türkyü :)
Altınorda devletiydi sanırım onlarda rumlarla iş yaparak osmanlı devletine saldırdı :)
Nasıl bi çelişkidir bu :P
-----------------------------Osmanlıyı bilmem kardeşim ATATÜRKE karşı olanla yada olanlara BENDE KARŞIYIM!!! Bu kadar basit bir izahatı var...
Tornavida Bunu Yazdı.Atatürk'ün kurdugu Türkiye Cumhuriyeti senin devletinde Osman Beyin kurdugu Osmanlı Devleti senin devletin değilmi?
Tarihin Cumhuriyet dönemimi ilemi başlıyo?Black Osmanlıyı Bilmiyon Demek Atasını Tanımayan İt Peşinde Gezer. Sen Türklüğünden Şüphe Duy Bence.. Avrupalıya Sorsan Neden Korktuğunu Osmanlıdan Aldıkları Kuyruk Acısı İçindir Elin Avrupalısı Senin O Bilmediğin OSMANLIDAN Korkarken Sen Tanımıyosun Ne Diyim.. Kendi Tarihini Bilmeyenlerin Coğrafyasında Başka Devletler Hüküm Sürer.. Şimdi Olduğu Gibi..
Tornavida Kesinlikle Katılıyorum Türk Tarihi Cumhuriyet Dönemiyle Başlamıyor.