folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Atatürk"Ün Sansürlenen Yazısı

Atatürk"Ün Sansürlenen Yazısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    CyberJihad bunu yazdı:
    -----------------------------

Kürdan kadar tarih bilginiz, mikroorganizma kadar muhakemeniz ve balon kadar boş kafanızla aykırı bulduğunuz her safsatanın arkasından öpücükler yolluyosunuz...

Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur! 

Hoca suan muslıman turkleriz evet ama unutmaki bizler musluman olmadan once de turktuk. Ayrıca bu hakaretler ezilme durumunda verilmis tepkiler gibi gorunuo bana :))

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustang1
    mustang1's avatar
    Erkek
    şimdi arkadaşlar olaya çarpıtanlar var onların A.q birincisi atatürk araplara o şekil ırkçı bi yazı yazmamıştır benim ATAM ikincisi biz osmanlı torunlarıyız ve müslüman-türkleriz islamiyeti karalamaya çalışmayın atam Muhammedin gayesei die bi kelime kullanmamımştır atatürkun arkasına şığınıpta kendini atatürkçü göstermek isteyenler bellidir onların armızda işi yok bunları çarpıtmayın biz türk ve müslümanız eğer bununn aksini isteyen varsa böle konuşmasın din ağızla yaşanmaz içten yaşanır ve bu konuyu kapatın artık la.

UmUt Bu ToPrAkLaRdAn GiDeLi ÇoK OlDu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    devilofhunter
    devilofhunter's avatar
    Erkek

şimdi arkadaşlar olaya çarpıtanlar var onların A.q birincisi atatürk araplara o şekil ırkçı bi yazı yazmamıştır benim ATAM ikincisi biz osmanlı torunlarıyız ve müslüman-türkleriz islamiyeti karalamaya çalışmayın atam Muhammedin gayesei die bi kelime kullanmamımştır atatürkun arkasına şığınıpta kendini atatürkçü göstermek isteyenler bellidir onların armızda işi yok bunları çarpıtmayın biz türk ve müslümanız eğer bununn aksini isteyen varsa böle konuşmasın din ağızla yaşanmaz içten yaşanır ve bu konuyu kapatın artık la...

yürü adamım  yav

şimdi söyleyeceğimin padişah tartışmalarıyla alakası yok sadece genel kültür olsun :)

padişahların hiçbirisi hacca gitmemiş... neden acaba____????

AMK OKULAR AÇILDI_:S
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberJihad
    CyberJihad's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı:
    CyberJihad bunu yazdı:

Kürdan kadar tarih bilginiz, mikroorganizma kadar muhakemeniz ve balon kadar boş kafanızla aykırı bulduğunuz her safsatanın arkasından öpücükler yolluyosunuz...

Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur! 

Hoca suan muslıman turkleriz evet ama unutmaki bizler musluman olmadan once de turktuk. Ayrıca bu hakaretler ezilme durumunda verilmis tepkiler gibi gorunuo bana :))

Konudaki ilk mesajım.. Ezilme gibi bir durum sözkonusu olamaz...

Forumdaki arkadaşlarımın ileri sürülen her türlü marjinal fikri kırk yıllık savunucuları gibi benimsemelerini hayret ve üzüntüyle izliyorum...

Bu yazıyı Ata'mın yazdığını sanmıyorum... İslamiyet'in Türkleri şereflendirmediğini savunmak Etiyopya kualalarına break dans yaptırmaya çalışmaktan farksız gibidir... 

Bana kefendir yatak,sana tabuttur havuz//Sen kıvrıl ben gideyim son Peygamber kılavuz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    devilofhunter bunu yazdı:

şimdi arkadaşlar olaya çarpıtanlar var onların A.q birincisi atatürk araplara o şekil ırkçı bi yazı yazmamıştır benim ATAM ikincisi biz osmanlı torunlarıyız ve müslüman-türkleriz islamiyeti karalamaya çalışmayın atam Muhammedin gayesei die bi kelime kullanmamımştır atatürkun arkasına şığınıpta kendini atatürkçü göstermek isteyenler bellidir onların armızda işi yok bunları çarpıtmayın biz türk ve müslümanız eğer bununn aksini isteyen varsa böle konuşmasın din ağızla yaşanmaz içten yaşanır ve bu konuyu kapatın artık la...

yürü adamım  yav

şimdi söyleyeceğimin padişah tartışmalarıyla alakası yok sadece genel kültür olsun :)

padişahların hiçbirisi hacca gitmemiş... neden acaba____????
    bikere osmanlı padişahları hacca gitmezlerdi ama vekaleten kafile kafile insan gönderirlerdi  masraflarıda padişahın cebinden çıkardı ve ayrıca zamanında Genç Osman Hacca gitmek istediğinde şeyhülislam padişahlara Hac lazım değildir, oturup adl eylemek evlâdır fetvasını vermiştir.Diğer taraftan Eğer padişahın hacca giderse devletin başsız kalacağını , güvenliğininde aşırı derecede tehlikeye gireceğini akıl edebilirsin.Ayrıca peygamber efendimizin "Bir saat adaletle hükmetmek, bir sene ibadet etmekten daha hayırlıdır. " sözünede uymuşlardır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustang1
    mustang1's avatar
    Erkek

kardeş bizim padişahın hacca gidip gidmemesiyle bi sorunumuz yok.peygamberimiz (s.a.v) söylemişti zaten devlet başsız olmaz bizim ona sözümüz yok sen yanlış anladın...

sedece ATATÜRK'ÜM böyle bişi söleyeceğini zannetmem bu konuda anlaşalım.

ben çok bilmişlik yapmıyom sedece biz OSMANLININ devamıyız ve MÜSLÜMAN_TÜRKÜZ olay bundan ibarettir.

UmUt Bu ToPrAkLaRdAn GiDeLi ÇoK OlDu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    mustang1 bunu yazdı:

kardeş bizim padişahın hacca gidip gidmemesiyle bi sorunumuz yok.peygamberimiz (s.a.v) söylemişti zaten devlet başsız olmaz bizim ona sözümüz yok sen yanlış anladın...

sedece ATATÜRK'ÜM böyle bişi söleyeceğini zannetmem bu konuda anlaşalım.

ben çok bilmişlik yapmıyom sedece biz OSMANLININ devamıyız ve MÜSLÜMAN_TÜRKÜZ olay bundan ibarettir.

ben onu senin altındakine yazmıştım niye alındınki üstüne :S he zaten yazıdaki o ifadeleri kaldırdım o arkadaş gerçekten öğrenmek için sormuş galiba üslubunu tam çözemediğim için ilk başta biraz ters yazdım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek
    tek sevmediğim husus atatürk ile islamı çarpıştırmaktır. atatürke uzanan diller kırılsın. atatürk türkiyeyi kurtarmaya çalıştı. mükafatı da bu işte bu yazı bir kenara biz türküz. arabı ürdünlüyü bilmem ne boksa artık diğerlerini benimsememeliyiz. araplardan kuranı aldık üstü kalsın pis arap gelenekleri tarzları bilmemneleri kalsın. kuran dinlerin en büyüğü türk dünyanın en büyüğü
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sil_Bastan
    Sil_Bastan's avatar
    Erkek
    z-chan herkesin kafasını karıştırmaktan başka bi boka yaramıyosun bu sitede. amacın d ao zaman belli. tamam ateistsin amk ne olursan ol da bu kadar da uğraşma milletin kafasını kaıştırmaya

para yok pul yok iş yok karı yok kız yok gol yok hep hüsran amk...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

"Ey millet, Allah birdir, şanı büyüktür. Allah'ın selameti, sevgisi üzerinize olsun. Peygamberimiz Efendimiz Hazretleri Allah tarafından insanlara dini gerçekleri duyurmaya memur ve elçi seçilmiştir. Bunun temel esası, hepimizce bilinmektedir ki, Yüce Kuran'daki anlamı açık olan ayetlerdir. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz son dindir. En mükemmel dindir. Çünkü dinimiz akla, mantığa, gerçeğe tamamen uyuyor ve uygun düşüyor." Mustafa kemal ATATÜRK

(Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, cilt 2, S.93)

"Bütün dünyanın müslümanları Allah'ın son peygamberi Hz. Muhammed'in gösterdiği yolu takip etmeli ve verdiği talimatları tam olarak tatbik etmeli. Tüm müslümanlar Muhammed'i örnek almalı ve kendisi gibi hareket etmeli; İslamiyet'in hükümlerini olduğu gibi yerine getirmeli. Zira ancak bu şekilde insanlar kurtulabilir ve kalkınabilirler. Mustafa Kemal ATATÜRK

(Nedim Senbai, Atatürk, A.Ü. Dil, Tarih, Coğrafya Yay., sf. 102, 1979)

"Milletimiz, din ve dil gibi kuvvetli iki fazilete sahiptir. Bu faziletleri hiçbir kuvvet milletimizin kalp ve vicdanından çekip alamamıştır ve alamaz."

(Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, cilt 2, sf. 66)

“Türk milleti daha dindar olmalıdır... Dinime bizzat gerçeğe
    nasıl inanıyorsam, öyle inanıyorum.” Mustafa Kemal Atatürk

Unutmayalım ki TBMM dualarla açılmıştır. Bu sözlerden başka diyecek bişi yok sanırım.

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
Toplam Hit: 8968 Toplam Mesaj: 65