folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Atatürk’Ün Sansürlenen Yazısı

Atatürk’Ün Sansürlenen Yazısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mostwanted
    mostwanted's avatar
    Erkek
    kaynak ateist dine laf atması doğal.atatürkü kullanarak kendilerine yandaş çekmeye çalışıyolar.allaha şükür müslümanız ve de türküz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Evet arkadaşlar bizi bu iş için CİYA/MOSSAD özel olarak eğitti, tek amacımız da sizin beyninizi yıkamak. Milyonlarca dolar para teklif ettiler zaten sizi sırf dinden soğutalım diye. Evet evet Atatürk'ü de islamı da çarpıtıyoruz zaten düzmece belgeler ortaya sürüp milletin kafasını allak bullak edip bulandırıyoruz. Amacımıza ulaşmak için g*tmüzü bile veririz.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

pompaci bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca ben bi tek şey söliyim sana oda " Elhamdulillah Türküm "

senin gösterdiğin bu kaynak Atatürk'ün fenerlimi yoksa cimbomlumu tartışmasından öte gidemez.

-----------------------------

Bravo kardes. noktayi koymussun.

Ataturk'un biraktigi mirasi bu sekilde ite kopege, baskalarinin usaklarina yedireceksek lanet olsun bize.

Adam size Turklugu miras birakti islamiyeti degil.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

Atatürk ün dinindn öte..uzun uzadıya islamın oğuzu pasifize ettiğini yazmış.

ama o sizin dediğiniz uygurlar.budist olunca et yemediklri için avlanmamış antremansız kalıp savaşı unutmuşlar.pasifize olmuşlar fln.

islama giren oğuzlar ise tam tesine cihad ateşiyle ortalığı kasıp kavurmuşlar.

farklı şekilde tatarlarda hedonist nasyonalist fikirleriyle yakıp yıkmışlar.

asıl düşünülmesi gereken din yada felsefe her neye inanıyorsan.senin için araç mı? amaç mı? 

bu yazıyıda yazsa yazsa turan dursun yazmıştır bence. 

Ayrıca çok şekersin :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Director
    Director's avatar
    Erkek

Yazıların tamamını okudum ve vardığım kanaat her tarih konuşmasında vardığım kanaat ile aynı.Atatürk Müslümanmış gibi gösteriliyor.

İlk önce direk bu yazıyı görür görmez bana sallayacak arkadaşlara söylüyorum ; arkadaşlar Türkiye halkı müslüman diye Atatürk'ün de müslüman olması gerekmiyor.Tamam cumhuriyetin kurucusudur büyük komutandır dünyanın kabul ettiği büyük bir liderdir bizim liderimizdir ama lütfen onun inancını bilmeden konuşmayalım.Sırf " bizim liderimiz kesinlikle müslüman olmalı, olmazsa olmaz "  mantığıyla ilerlemeyelim.

Bir üniversite öğrencisyim ve bir Prof. la ( Tarih profösörüdür ve kemalist görüşlüdür ) konuşmamda da vardığımız kanı aynı.Atatürk kesinlikle müslüman değildi.Müslümanlık düşmanı bir insan da değildi tabiki.Ama müslüman da değildi.Hatta islama olan düşüncelerini de çok seviyeli bir biçimde belirtmiş, islama hakaret etmemişti.

Hala inanmak istemeyen düz mantık bazı kişiler var tabiki.Onlarıda belgelerin kaynaklarını vererek susturmak düşüyor.Unutmayın Atatürk herhangi bir tarafa çekilecek bir şahıs değil!

atatürkün elyazısıyla hz muhammed ve islamiyetin doğuşu hakkında lise tarih kitabi için yazdıkları 1930 . s. 4-16 özgün belge anıtkabir kütüphanesinde  fotokopileri ttk de ; genelkurmay başkanlığı askeri tarih ve stratejik etüdler başkanlığında ve aydınlık gazetesi arşivlerindedir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

hoca bu Atatürk'ün kaleminden çıkamaz.içinde bilinmeyen bir kelime bile yok ki Atatürk dili bütün kelimeleriyle kullanıyordu.bu basit bir yazı.ayrıca Atatürk'ün nutuğunu en sade diliyle değiştirilmemiş şekilde okursan bunun Atatürk'ün kaleminden çıkmadığını anlarsın.

not:hepsini okumadım, yarısına kadar geldim bıraktım.devamını getirmem için bir sebep yok.aptalca bir yazı...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Müslüman veya değil ne farkederki ?

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ibo123
    ibo123's avatar
    Erkek
    bu kaynak bu yazı sahte olsa bile gerçekleri kimse gizleyemez.ç..

"evlatlarım adı gülen kendisi ağlayandan sakının"SHT "Vallahi evlatlarım kainatın en bahtiyar insanları sizlersiniz."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek
    la saçmalama a.q kaynağa bak ben sana resmi kaynak gösteririm atatürkün islamı sevdiğiyle ilgili gitmişin ateist sitesinden yazı almışın ben sana atatürk şeriatçıydı desem kaynak olarakta şeriatcıyız.biz i  göstersem gülmezmisin

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
Toplam Hit: 9825 Toplam Mesaj: 50