Atatürk"Ün Tabutunun Açıldığı Gün (9 Kasım 1953)
-
"peygamberlerin vücuduna toprak haram kılınmıştır"
italyan sen bu bilgiyi nerden aldın?
-
:Oldukça Yararlı:
-
mimar bunu yazdı:
-----------------------------"peygamberlerin vücuduna toprak haram kılınmıştır"
-----------------------------Peygamberlerin vücudu toprağa haram kılınmıştır.Toprak bedenlerini çürütmez.Bi kaç yerde okudum nerde okuduğumu bulursam kitap ismi falan yazarım.Tam hatırlamıyorum.Ama zaten mantıken doğrudur.Okült konularla ilgilenenler dediklerimi mantıklı bulurlar.Doğruluk payı yüksektir.
-
Atatürk gurun, şerefin, onurun temsilcisi gibiydi. Eşsiz bir Liderdi. Allah rahmet eylesin
-
italyan bunu yazdı:
-----------------------------
mimar bunu yazdı:
-----------------------------"peygamberlerin vücuduna toprak haram kılınmıştır"
-----------------------------Peygamberlerin vücudu toprağa haram kılınmıştır.Toprak bedenlerini çürütmez.Bi kaç yerde okudum nerde okuduğumu bulursam kitap ismi falan yazarım.Tam hatırlamıyorum.Ama zaten mantıken doğrudur.Okült konularla ilgilenenler dediklerimi mantıklı bulurlar.Doğruluk payı yüksektir.
tmm dai :) sen öyle yazınca bende zannettim ki peygamberler toprağa gömülmez gibi bişe anladım. bedenlerini çürütüp çürütmediği hakkında bişe diyemiyecem ama... -
Atatürk tam bir vatansever amma velakin bir o kadarda dünyevi zevklere düşkün bunlardan bazıları şudur
- Alkolik
- Her yabancı ülkeye gittimi en güzel karılarla beraber olur
- Yaşadığı gibi öldü rakı içerken yatağında öldü.
Son olarak ben şahsi görüşüm atatürkün kötülüğü iyiliklerinden çok olduğu için adını dahi ağzıma almamayı uygun bulurum. Allah rahmet eğlesin
Toprağı bol olsun sözü batıldır.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Deca'dan not: Bu site Atatürk yolunda ilerleyen bir sitedir.Senin gibi ip köpek bu sitede böyle saçma sapan yazılar yazamaz. Tokatı yer oturru selametle.
Ataturk e dil uzatma Sebepsiz;
Sen yine anandan dogardyn Lakin;
Baban kimdi bilemezdin, Serefsiz ...!tahribat.com/bansebep.asp
-
mahir bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk tam bir vatansever amma velakin bir o kadarda dünyevi zevklere düşkün bunlardan bazıları şudur
- Alkolik
Son olarak ben şahsi görüşüm atatürkün kötülüğü iyiliklerinden çok olduğu için adını dahi ağzıma almamayı uygun bulurum. Allah rahmet eğlesin
Sizin kafanızı kimlerin yıkadığını ben biliyorum. Siz insan mısınız? Durup durup beni sinirlendiyorsunuz. Birgün ağzımdan çıkmaması gereken laflar çıkacak ama...... -
mahir bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk tam bir vatansever amma velakin bir o kadarda dünyevi zevklere düşkün bunlardan bazıları şudur
- Alkolik
Birader Atatürk'ün tek bir suçu vardır o da herkese adil davranması...
Adil davranış belki bir iyilik ama bir milletin kurtuluşunu sağlarken senin gibileri yok etmemesi tek suçudur..
İyilikten maraz doğar'ı çok yaşadımda böylesini ne gördüm ne duydum.. -
invisible_1905 bunu yazdı:
mahir bunu yazdı:
- Alkolik
Sizin kafanızı kimlerin yıkadığını ben biliyorum. Siz insan mısınız? Durup durup beni sinirlendiyorsunuz. Birgün ağzımdan çıkmaması gereken laflar çıkacak ama......
-----------------------------ajan bırak ne düşünürse düşünsün kendi kendini avutsun ..invisble harbiden çoq güzel bi yazı çoq teşekkür ederim acaip kötü oldum ...
-
Size inat daha çok yazı ekleyeceğim buraya.