Atatürk"Ün Tabutunun Açıldığı Gün (9 Kasım 1953)
-
mahir bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk tam bir vatansever amma velakin bir o kadarda dünyevi zevklere düşkün bunlardan bazıları şudur
- Alkolik
- Her yabancı ülkeye gittimi en güzel karılarla beraber olur
- Yaşadığı gibi öldü rakı içerken yatağında öldü.
Son olarak ben şahsi görüşüm atatürkün kötülüğü iyiliklerinden çok olduğu için adını dahi ağzıma almamayı uygun bulurum. Allah rahmet eğlesin
Toprağı bol olsun sözü batıldır.
-----------------------------
kotuluk dedigin bunlar mi? sana ne bana ne adamin ozel hayatindan.yaptiklari iyilikleri yazmaya kalksak gunumuz yetmez.senin beynin eksimis.kafan hurafelerle dolmus.kisisel sayfandan da belli olacagi gibi, az sonra banlanirsin nasil olsa fazlada yazmaya gerek yok -
invisible_1905 bunu yazdı:
Size inat daha çok yazı ekleyeceğim buraya.
it urur kervan yurur demis atalarimiz :) bagirsin dursunlar -
hocalar sagolun. tüyleir ürper,yor insanın. ona hakaret edenler utansın. tekrar sagolun
-
Atatürk'ün tek suçu ne mahir biliomusun.geldi anadoluyu kurtuluş savaşında yunanlılardan kurtardı.senin annenin babaannenin üstünden yunanlılar geçemedi.tek suçu bu !
-
"mahir" gibi Mustafa Kemal Atatürk e laf atacak olan varsa şimdiden atsın lafını zaman kaybettirmesin , bu sitede kimse Atatürk'e laf atamaz. Atacaksa şimdi atsın elim hazır bansebep.asp de , bekliyorum hadi
-
mahir bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk tam bir vatansever amma velakin bir o kadarda dünyevi zevklere düşkün bunlardan bazıları şudur
- Alkolik
- Her yabancı ülkeye gittimi en güzel karılarla beraber olur
- Yaşadığı gibi öldü rakı içerken yatağında öldü.
Son olarak ben şahsi görüşüm atatürkün kötülüğü iyiliklerinden çok olduğu için adını dahi ağzıma almamayı uygun bulurum. Allah rahmet eğlesin
Toprağı bol olsun sözü batıldır.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
beyni yıkanmıs,düşünme yeteneğinden yoksun insan!
vatanı kurtarsın,bir ülkeyi yok olusun eşiğinden kurtarsın,dünyayı önünde dizçöktürsün sen kalk 2 kadehine laf at...
babanın yunan olmamasınamı üzülüosun?
yolda yürürken tepende baska bi ecnebi milletin bayragının dalgalanmadıgınamı üzülüyosun?
yolda sokakta özgürce dolasabilmekmi koyuyor?
Diğer milletlerin iti,köpeği olamamakmı derdin?
derdin ne senin?nedir seni rahatsız eden?
bugün savaşarak özgürlüğümüzü kazandığımız ülkeler bu adama saygı duyarken senin derdin ne?
-
mahir gibi köpekleri bu ülkeden kovmalı ki akılları baslarına gelsin ... dingil herif:@
-
aslinda boylelerine hic cevap vermeyeceksiniz. direk siteden ban kasipta kendi kendinizi sinir etmenize ne gerek varki ? bu tur insanlar turkiyede mevcut. boyle o findik kadar beyinleri yikaniyor. sonrada uc bes sacma kelime kullanip kendi populerligini arttiriyor. birakin uzatmayin banlandi zaten. onun tek sorunu koca kafasinin koca kicindan buyuk olmasi ve o koca kafasindaki beyinin tirnagindan kucuk olmasi.
-
duygulandım haa ..
-
Sahin bunu yazdı:
duygulandım haa ..
abi duygulanmak ne kelime ya her okuyuşumda sanki yaşıyorum gibi oluyor..!!