-
lan kim öyle avatarıma ellemeyin diyoki ben hiç görmedim mesela etrafta var mı öyle terbiyesizler :D
-
bendemi Triumph in avatarını kullansam ney?
:D:D:D:DD
-
lan başlık açıp başımıza bela aldık iyi mi.
duyuru : benim avatar şeytani güçleri temsil ediyor.kullanan dinden çıkar,satanist olur ona göre.
-
Valla hocam bana kalırsa avatarlar gerçekten çok iyiler.
Zaten müridlerin zevkine hayranım ben. Kafana göre seç bi tanesini.
Mesela benim avatar nasıl :| Acaip seksi bence.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------lan başlık açıp başımıza bela aldık iyi mi.
duyuru : benim avatar şeytani güçleri temsil ediyor.kullanan dinden çıkar,satanist olur ona göre.
-----------------------------
hadi ya ölemi hemen kullanıyorum :p -
harbi ama triumph'un avatar çok süpersonik kımıl kımıl renkler canlı mükemmel yeni avatara geçcek olanlar bi düşünsün bencede nihahahaha
-
KArdeş pmden mesja atmışsın ama bu avatarı upload ett,ü,nde herkezın kullanacağını bıloyordun bende hoşuma gittiği için kullanıyorum nezaman TBT herkezin kendı avatarını kullanabileceği bi user profil ayarlarsa ozaman değişirim :) k.bakma
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------
Bide avatarları elinden alınanlar var:| Ben powerpufflar kalır diye upload olayına hiç girmedim çnkü avatarımı sviyodum bi baktım bizim avatarlar uçmuş:(
-----------------------------powerpuff lar konusundaki magduriyetinizi anliyorum size gonulden destek veriyorum ;)
-
Hoca bazen insan avatarıyla bütünleşiyor.İşte o sebebten kullanmayın falan yazıyoruz :D Hatta bu bir hastalık bazen musket i mario falan sanabiliyorum :D
hatta konusu bile var çok eskilerden http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=27952 -
herkes bu avatarı kullansın :)