-
avatar paneline bakın. benim avatar rezerveli zaten :)
-
evet güzel demişsin.şu an avatarımı 4 kişi kullanıyor.kimseye kızmıyorum ama bu avatarın yıllardır dinlediğim, türkiyede adı sanı pek duyulmamış bir grubun albüm kapağı olduğu gerçeğinide kullananların bilmesini istiyorum.sevilen şeyler kıymet ister.fakat bazı arkadaşlar başlıktan dolayı bencil,kendini beğenmiş yorumları yapmışlar.
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Herkez istediği avatarı kullanabilir ama arkadaşın haklı olduğu noktalarda var. Mesela benim avatarın anlamını kimse bilmez. Peki nedir, ne değildir anlamını bile bilmiyorsan neden kullanıyorsun ? Herkez upload ederken kendi avatarını kullansa daha hoş olurdu, saçma sapan avatar yükleyince seçilmeyip başkasının avatarını kullanmakda hoş bir şey değil...
----------------------------- -
o galeride benim 22 avatar :| herkes kullansın istediğini istediği gibi :)
-
ArmadA bunu yazdı:
o galeride benim 22 avatar :| herkes kullansın istediğini istediği gibi :)
ama yine az avatar var -
EmiRReiS bunu yazdı:
Herkez istediği avatarı kullanabilir ama arkadaşın haklı olduğu noktalarda var. Mesela benim avatarın anlamını kimse bilmez. Peki nedir, ne değildir anlamını bile bilmiyorsan neden kullanıyorsun ? Herkez upload ederken kendi avatarını kullansa daha hoş olurdu, saçma sapan avatar yükleyince seçilmeyip başkasının avatarını kullanmakda hoş bir şey değil...
-----------------------------rezerve edilenler haric hicbir avatar ki$iye ozel deildir. herkes istedigini kullanir. bir muridin bi avatari upload etmi$ olmasi onun sahibi oldugu anlamina gelmez.
avatarlarin cogunun bi anlami olmadigi gibi kimsenin bi avatari secmek icin anlamini bilme gibi bi zorunlulugu da yoktur.
-
nu_metal bunu yazdı:
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------lan başlık açıp başımıza bela aldık iyi mi.
duyuru : benim avatar şeytani güçleri temsil ediyor.kullanan dinden çıkar,satanist olur ona göre.
hadi ya ölemi hemen kullanıyorum :p
:D:DD:D:hocam duyurun pek yararına olmayacak galiba
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Avatarları senede 1-2 kere dğeiştiriyoruz bu adettir her seferinde böle tartışma yaşıosunuz...
değişiklik her zaman için iyidir gelecek sefere kendi istediklerini koyun seçilirse bu sefer onları ekleriz...
Avatar rezerve sadece adminlere özeldir, şu anda sisteminde bi sıkıntı var sanırım en kısa zamanda kafam rahat ettiğinde
1. Avatar Seçilmemişi kullanamayacaksınız...
2. Şehri 20 karakterden büyük olan herkezin imzasını silecem...
abü insaf et benim madalyonlarım silinmiş, onları kazanana kadar neler çektim. şu şehir karakterini biraz uzat. keşke forumda yazmasaydım ne güzel duruyodu şehir bilgimiz değiştiremiyoduk ama silinmiyodu da :D -
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
sen ekle hocam buraya powerppuff mudur nedir ben eklicem steiye
http://www.littlestuffedbull.com/images/comics/blossom.jpg:| Edit: Tam bu msjı atarken sistem mesajı gelmiş dedim aha banlandı rene beni:C Yorum yapılmış:|
-----------------------------hocam bi iki tane değil şöle 3-4 tane ekleyin
-
baron_27 bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Avatarları senede 1-2 kere dğeiştiriyoruz bu adettir her seferinde böle tartışma yaşıosunuz...
değişiklik her zaman için iyidir gelecek sefere kendi istediklerini koyun seçilirse bu sefer onları ekleriz...
Avatar rezerve sadece adminlere özeldir, şu anda sisteminde bi sıkıntı var sanırım en kısa zamanda kafam rahat ettiğinde
1. Avatar Seçilmemişi kullanamayacaksınız...
2. Şehri 20 karakterden büyük olan herkezin imzasını silecem...
abü insaf et benim madalyonlarım silinmiş, onları kazanana kadar neler çektim. şu şehir karakterini biraz uzat. keşke forumda yazmasaydım ne güzel duruyodu şehir bilgimiz değiştiremiyoduk ama silinmiyodu da :D
-----------------------------onlar seve sece kısaltılacak hocam :)
sen sadece süreyi kısalttın :)
-
kader utansın :(