-
başlığa ithafen :)
avatarı kim kullanıyo zuko mu? yoksa seksi katara mı :)
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------
Bide avatarları elinden alınanlar var:| Ben powerpufflar kalır diye upload olayına hiç girmedim çnkü avatarımı sviyodum bi baktım bizim avatarlar uçmuş:(
-----------------------------powerpuff lar konusundaki magduriyetinizi anliyorum size gonulden destek veriyorum ;)
-----------------------------bende destek veriyorum powerpuffları geri çağırıyoruz :|
-
oldu gozlerim doldu..
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Hoca bazen insan avatarıyla bütünleşiyor.İşte o sebebten kullanmayın falan yazıyoruz :D Hatta bu bir hastalık bazen musket i mario falan sanabiliyorum :D
hatta konusu bile var çok eskilerden http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=27952
Ben zaten Mario yum ki : | -
Swool bunu yazdı:
Bu konuda en şanslı kişi benim sanırım :)
-----------------------------sanki bende öleyim :) avatarımla bütünleşeceğim :)
-
Valira bunu yazdı:
-----------------------------nakamura2 bunu yazdı:
Bide avatarları elinden alınanlar var:| Ben powerpufflar kalır diye upload olayına hiç girmedim çnkü avatarımı sviyodum bi baktım bizim avatarlar uçmuş:(
-----------------------------powerpuff lar konusundaki magduriyetinizi anliyorum size gonulden destek veriyorum ;)
Beni destekleyen arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum:| Yahu tbt ye mesaj yazamaz oldum,her mesaj yazışımda aha şimdi Blossom(Kırmızı powerpuff,hayatımın aşkı:|) çıkıcak diyorum ama çıkmıyo:( Yalnız ciddi ciddi bütünleşmiştim avatarla:C Keşke geri gelse:( -
benimkinide kullanmayın la :/
-
Avatarları senede 1-2 kere dğeiştiriyoruz bu adettir her seferinde böle tartışma yaşıosunuz...
değişiklik her zaman için iyidir gelecek sefere kendi istediklerini koyun seçilirse bu sefer onları ekleriz...
Avatar rezerve sadece adminlere özeldir, şu anda sisteminde bi sıkıntı var sanırım en kısa zamanda kafam rahat ettiğinde
1. Avatar Seçilmemişi kullanamayacaksınız...
2. Şehri 20 karakterden büyük olan herkezin imzasını silecem...
-
ya bilmemkaçbin üye var sanki o kdr avatar var hea bnm kullandıım avatarda silindi mecburen şimdikine kaldım
ne güzel dil uzatan bi karikatür vardı böle kıvırcık saçlı gözlüklü bi abinin resmi öf özledim : )
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Avatarları senede 1-2 kere dğeiştiriyoruz bu adettir her seferinde böle tartışma yaşıosunuz...
değişiklik her zaman için iyidir gelecek sefere kendi istediklerini koyun seçilirse bu sefer onları ekleriz...
Avatar rezerve sadece adminlere özeldir, şu anda sisteminde bi sıkıntı var sanırım en kısa zamanda kafam rahat ettiğinde
1. Avatar Seçilmemişi kullanamayacaksınız...
2. Şehri 20 karakterden büyük olan herkezin imzasını silecem...
galeriden secmek yerine, imageshack.us'dan link olarak avatar eklesek olmaz mi?