-
egalix bunu yazdı:
-----------------------------
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Avatarları senede 1-2 kere dğeiştiriyoruz bu adettir her seferinde böle tartışma yaşıosunuz...
değişiklik her zaman için iyidir gelecek sefere kendi istediklerini koyun seçilirse bu sefer onları ekleriz...
Avatar rezerve sadece adminlere özeldir, şu anda sisteminde bi sıkıntı var sanırım en kısa zamanda kafam rahat ettiğinde
1. Avatar Seçilmemişi kullanamayacaksınız...
2. Şehri 20 karakterden büyük olan herkezin imzasını silecem...
galeriden secmek yerine, imageshack.us'dan link olarak avatar eklesek olmaz mi?
-----------------------------o zaman site kerhaneye dönüo hocam, tahribat 2000 yılındada böleydi 2008 dede böle 2038 dede böle olacak inşallah :)
-
egalix bunu yazdı:
-----------------------------Avatarları senede 1-2 kere dğeiştiriyoruz bu adettir her seferinde böle tartışma yaşıosunuz...
değişiklik her zaman için iyidir gelecek sefere kendi istediklerini koyun seçilirse bu sefer onları ekleriz...
Avatar rezerve sadece adminlere özeldir, şu anda sisteminde bi sıkıntı var sanırım en kısa zamanda kafam rahat ettiğinde
1. Avatar Seçilmemişi kullanamayacaksınız...
2. Şehri 20 karakterden büyük olan herkezin imzasını silecem...
galeriden secmek yerine, imageshack.us'dan link olarak avatar eklesek olmaz mi?
-----------------------------o zaman site kerhaneye dönüo hocam, tahribat 2000 yılındada böleydi 2008 dede böle 2038 dede böle olacak inşallah :)
Bencede o şekilde olması bayaa sorun yaaratır ve hoş olmaz,ben çok da eski olmasamda beim takılmaya başladığım tarihten beri,eski avatarlar hep kalıcıydı eğer istenirse yenileri ekleniyodu..Artık yeni avatar ekleme tarihine kadar bekliycez:) -
sen ekle hocam buraya powerppuff mudur nedir ben eklicem steiye
-
http://www.littlestuffedbull.com/images/comics/blossom.jpg:| Edit: Tam bu msjı atarken sistem mesajı gelmiş dedim aha banlandı rene beni:C Yorum yapılmış:|
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------renegadealien bunu yazdı:
http://www.littlestuffedbull.com/images/comics/blossom.jpg:| Edit: Tam bu msjı atarken sistem mesajı gelmiş dedim aha banlandı rene beni:C Yorum yapılmış:|
-----------------------------hayırlı olsun hacı, iyiler mutlaka kazanır :P
-
benim kendi fotom vardı o gitmiş bi tanede ben koysam eklermisiniz acaba die sormak istiyorum...
-
Spacheata bunu yazdı:
TAHRİBAT bir amme hizmetidir.bırak herkes faydalansın
-----------------------------höyyyyttt dayının avatarı nı kullanıyon bilgine :D
-
aslında Avatar Sayısı Biraz kısıtlı. çok az avatar var bence 20 bin kişilik bi sitede oetalama avatarı 5 kişi kullanıyoor. benim avatarı 4 kişi kullanıyor mesela. hepsine mail attım avatarı ben kullanıyom siz deiştirin diye. kimse deiştirmedi ;)
avatar Sayısı biraz daha artmalı. rene sistemi açsın upload edelim yine.
-
Herkez istediği avatarı kullanabilir ama arkadaşın haklı olduğu noktalarda var. Mesela benim avatarın anlamını kimse bilmez. Peki nedir, ne değildir anlamını bile bilmiyorsan neden kullanıyorsun ? Herkez upload ederken kendi avatarını kullansa daha hoş olurdu, saçma sapan avatar yükleyince seçilmeyip başkasının avatarını kullanmakda hoş bir şey değil...
-
RENE BU AVATARI ÇOK İSTİYORUM.