Avcılık Spor Olarak Kabul Edilemez.
-
Sizce aşağda ki fotoğraftaki kişilerin can aksoydan ne farkı var bunu birde spor olarak kabul ediyorlar.

-
Bende tasvip etmiyorum
u235 tarafından 20/Şub/14 23:13 tarihinde düzenlenmiştir -
Şşşş. Söverler valla sana. Beynini al ve uzaklaş.
-
burger yerkende aklınıza geliyormu bu tip düşünceler?
-
avcılık mı canilik asıl canilik ne biliyomusun milyonlarca hayvanın küçücük bir kutuda küçücük bir bölmede büyütülüp insanlara sunulmasıdır.yıllardır bu hazır etleri yiyorsunuz ve ne zaman ölü bür hayan görseniz ayaklanıyorsunuz.
-
Götünden görüyor millet işte neyi anlatıyorsun, adamın tekini bulmuşlar günah keçisi mcDonalds o adamın makinası yapmış 10.000 tane tahayyül eden yok tabi, etleri leylekler getiriyor ya.
-
Geyik yiyen aslanın Can Aksoy'dan ne farkı varsa o farkı var.
-
KrypT bunu yazdı
Şşşş. Söverler valla sana. Beynini al ve uzaklaş.
-
Avcılık var, torbacilik var.
Sapla samani ayirt etmeyi ogrenin amk.
-
canilik=insan oğlu
buraya gelipde ay yazık bu yavrulara yazık değilmi triplerine girme!!!!!
he otobursan bile o otlarada yazık birader sonuçda onlarda can taşıyo onlarada acı!!! ben çıkıpda koca bi marul yiyen eleman resmini koyup caniye bak diyomuyum :)
avcı değilim ama olayın farkında olun istedim o adamlar yavrusu olduğunu bilseydi avlarlarmıydı o hayvanı onu sormak lazım ki bu tavşanlar hamileyken hamile kalabilen kabiliyette canlı yani iki üç tanesi öldü diye soyları tükenmeyecek
he gelelim şu can aksoy olayına adam belli ki sorunlu ki hayvana değil insana elemanın yaptığını yapanlar var onlar ne olacak göz görmeyince göün katlanıyomu ???
-
aklıma ilk açtığım konu geldi sıf konu açmış olmak için konu açmışşın kardeş :) bencede biraz gez forumda takıl ne yapıyoruz biz bi bak hemen
hülya avşar moda bağlama nerden bilecek adam tavşan hamilemi değilmi