folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Avcılık Spor Olarak Kabul Edilemez.

Avcılık Spor Olarak Kabul Edilemez.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

avcılık spor ve ihtiyacın bir arada olması değilmidir ben mi yanlış bilyorum yani adamın ete ihtiyacı var ama marketten gidip almak yerine sezonunda gidiyor avlanıyor ve et ihtiyacını ordan karşılıyo 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    vukuat bunu yazdı

burger yerkende aklınıza geliyormu bu tip düşünceler?

doğmamış tavşandan yapıyorlardı burgeri.

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    captain bunu yazdı

canilik=insan oğlu   

buraya gelipde ay yazık bu yavrulara yazık değilmi triplerine girme!!!!!

he otobursan bile o otlarada yazık birader sonuçda onlarda can taşıyo onlarada acı!!! ben çıkıpda koca bi marul yiyen eleman resmini koyup caniye bak diyomuyum :) 

avcı değilim ama olayın farkında olun istedim o adamlar yavrusu olduğunu bilseydi avlarlarmıydı o hayvanı onu sormak lazım ki bu tavşanlar hamileyken hamile kalabilen kabiliyette canlı yani iki üç tanesi öldü diye soyları tükenmeyecek 

he gelelim şu can aksoy olayına adam belli ki sorunlu ki hayvana değil insana elemanın yaptığını yapanlar var onlar ne olacak göz görmeyince göün katlanıyomu ???

hakikaten niye kimse onlara acımıyor? :D

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

bilinçli avcı dişi  ve hamilelere dokunmaz

ama tavşanında suçu yok değil hani

hayvan bi tabela neyim asar dikkat dişi var diye :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

Babam Avcılık atıcılık ve ihtisas klübü başkanı ve avcı olmasamda çok fazla bu işin içindeyim. bu konu hakkında o kadar çok saçma düşüncelere sahip o kadar kıt görüşlü insan varki anlatamam. 

ama siz av sezonu kapalı olan bi zamanda vurulan tavşanın resmini buldunuz koydunuz. Tamam kabul ediyorum yaptıkları yanlış ve görüldüğünde ispatlandığında gerçekten çok ağır cezaları var.

Ayrıca neden kimse çıkıpta burada bilmem neresi avcılar derneği doğaya yetiştirdikleri bilmem kaç yüz tane bıldırcını, balığı doğal yaşamına saldı diye paylaşım yapıyor?

Ulan ben küçükken babam bozuk budolabı getirip kuluçka mankinesi yaparlardı ondan sırf doğaya kuş salsınlar sporlarını layıkıyla yapabilsinler diye. Ama siz daha akıllısınız haklısınız o resmi buldunuz şimdi rahatça sövebilirsiniz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_zannoq
    by_zannoq's avatar
    Erkek

insanın karnını doyurması için avcılık yapmasına asla karşı değilim gerekliliktir sonuçta ve güçsüz olan doğada ölür.

ayrıca avcılık spor falan değildir spor eyleminde kendin ve rakibin vardır ve iki tarafta spor yaptığının bilincindir,yani avcılık spor falan değil götünüzden sallamayın yaptığınız işi iyi birşeymiş gibi göstermek için.

afedersiniz ama elalem denilen toplumun amınakoyim! https://twitter.com/anarsikherif burada bazen karalıyorum birşeyler : http://anarsikherif.blogspot.com.tr/
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    by_zannoq bunu yazdı

insanın karnını doyurması için avcılık yapmasına asla karşı değilim gerekliliktir sonuçta ve güçsüz olan doğada ölür.

ayrıca avcılık spor falan değildir spor eyleminde kendin ve rakibin vardır ve iki tarafta spor yaptığının bilincindir,yani avcılık spor falan değil götünüzden sallamayın yaptığınız işi iyi birşeymiş gibi göstermek için.

Hocam doğada güçsüz olan ölür diyince sanki boğuşarak öldürüon hayvanı =)

Şimdiki avcılık bişey diyl aslında amerika kıtasına insanlar ilk gittiğinde 200 milyon bufalo fln vurmuşlar.

Zaten eninde sonunda avcılık tamamen yasaklanıcak diye düşünüyorum. doğadaki hayvan sayısı geometrik azalıyor çünkü.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

tavşanın köftesi güzel olur.. daha da tek kelime etmem bu konuda

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    golgi
    golgi's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı
    captain bunu yazdı

canilik=insan oğlu   

buraya gelipde ay yazık bu yavrulara yazık değilmi triplerine girme!!!!!

he otobursan bile o otlarada yazık birader sonuçda onlarda can taşıyo onlarada acı!!! ben çıkıpda koca bi marul yiyen eleman resmini koyup caniye bak diyomuyum :) 

avcı değilim ama olayın farkında olun istedim o adamlar yavrusu olduğunu bilseydi avlarlarmıydı o hayvanı onu sormak lazım ki bu tavşanlar hamileyken hamile kalabilen kabiliyette canlı yani iki üç tanesi öldü diye soyları tükenmeyecek 

he gelelim şu can aksoy olayına adam belli ki sorunlu ki hayvana değil insana elemanın yaptığını yapanlar var onlar ne olacak göz görmeyince göün katlanıyomu ???

hakikaten niye kimse onlara acımıyor? :D

bitkilerde yediğimiz tüm hayvanarda bulunan gelişmiş sinir sistemi yoktur ayrıca çoğu zaman bitkinin kendisini yemeyiz yesek bile bu bitkiler için bir anlam ifade etmez

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

O halde horoz da mı dövüştürmeyek:)

Şaka bu yana anlamıyorum bu insanoğlunu. Gözüyle görmeyince sorun yok da ordan burdan bi foto görünce hayvansever. Hiç mi belgesel seyretmiyorsunuz sırtlanın beynini yiyen maymun mu haklı yoksa maymunu parçalayıp yavrularına götüren aslan mı?

Arkadaşlar önce bi ortaokula geri dönün ve besin zincirini tekrar edin. Bu doğal dediğimiz hayat.

He işin can aksoy piçi boyutu bu konuyla uzaktan yakindan alakasız. O yuzden o konuya girmiyorum bile.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
Toplam Hit: 6489 Toplam Mesaj: 63