Avcılık Spor Olarak Kabul Edilemez.
-
avcılık spor ve ihtiyacın bir arada olması değilmidir ben mi yanlış bilyorum yani adamın ete ihtiyacı var ama marketten gidip almak yerine sezonunda gidiyor avlanıyor ve et ihtiyacını ordan karşılıyo
-
vukuat bunu yazdı
burger yerkende aklınıza geliyormu bu tip düşünceler?
doğmamış tavşandan yapıyorlardı burgeri.
-
captain bunu yazdı
canilik=insan oğlu
buraya gelipde ay yazık bu yavrulara yazık değilmi triplerine girme!!!!!
he otobursan bile o otlarada yazık birader sonuçda onlarda can taşıyo onlarada acı!!! ben çıkıpda koca bi marul yiyen eleman resmini koyup caniye bak diyomuyum :)
avcı değilim ama olayın farkında olun istedim o adamlar yavrusu olduğunu bilseydi avlarlarmıydı o hayvanı onu sormak lazım ki bu tavşanlar hamileyken hamile kalabilen kabiliyette canlı yani iki üç tanesi öldü diye soyları tükenmeyecek
he gelelim şu can aksoy olayına adam belli ki sorunlu ki hayvana değil insana elemanın yaptığını yapanlar var onlar ne olacak göz görmeyince göün katlanıyomu ???
hakikaten niye kimse onlara acımıyor? :D
-
bilinçli avcı dişi ve hamilelere dokunmaz
ama tavşanında suçu yok değil hani
hayvan bi tabela neyim asar dikkat dişi var diye :)
-
Babam Avcılık atıcılık ve ihtisas klübü başkanı ve avcı olmasamda çok fazla bu işin içindeyim. bu konu hakkında o kadar çok saçma düşüncelere sahip o kadar kıt görüşlü insan varki anlatamam.
ama siz av sezonu kapalı olan bi zamanda vurulan tavşanın resmini buldunuz koydunuz. Tamam kabul ediyorum yaptıkları yanlış ve görüldüğünde ispatlandığında gerçekten çok ağır cezaları var.
Ayrıca neden kimse çıkıpta burada bilmem neresi avcılar derneği doğaya yetiştirdikleri bilmem kaç yüz tane bıldırcını, balığı doğal yaşamına saldı diye paylaşım yapıyor?
Ulan ben küçükken babam bozuk budolabı getirip kuluçka mankinesi yaparlardı ondan sırf doğaya kuş salsınlar sporlarını layıkıyla yapabilsinler diye. Ama siz daha akıllısınız haklısınız o resmi buldunuz şimdi rahatça sövebilirsiniz.
-
insanın karnını doyurması için avcılık yapmasına asla karşı değilim gerekliliktir sonuçta ve güçsüz olan doğada ölür.
ayrıca avcılık spor falan değildir spor eyleminde kendin ve rakibin vardır ve iki tarafta spor yaptığının bilincindir,yani avcılık spor falan değil götünüzden sallamayın yaptığınız işi iyi birşeymiş gibi göstermek için.
-
by_zannoq bunu yazdı
insanın karnını doyurması için avcılık yapmasına asla karşı değilim gerekliliktir sonuçta ve güçsüz olan doğada ölür.
ayrıca avcılık spor falan değildir spor eyleminde kendin ve rakibin vardır ve iki tarafta spor yaptığının bilincindir,yani avcılık spor falan değil götünüzden sallamayın yaptığınız işi iyi birşeymiş gibi göstermek için.
Hocam doğada güçsüz olan ölür diyince sanki boğuşarak öldürüon hayvanı =)
Şimdiki avcılık bişey diyl aslında amerika kıtasına insanlar ilk gittiğinde 200 milyon bufalo fln vurmuşlar.
Zaten eninde sonunda avcılık tamamen yasaklanıcak diye düşünüyorum. doğadaki hayvan sayısı geometrik azalıyor çünkü.
-
tavşanın köftesi güzel olur.. daha da tek kelime etmem bu konuda
-
noname bunu yazdıcaptain bunu yazdı
canilik=insan oğlu
buraya gelipde ay yazık bu yavrulara yazık değilmi triplerine girme!!!!!
he otobursan bile o otlarada yazık birader sonuçda onlarda can taşıyo onlarada acı!!! ben çıkıpda koca bi marul yiyen eleman resmini koyup caniye bak diyomuyum :)
avcı değilim ama olayın farkında olun istedim o adamlar yavrusu olduğunu bilseydi avlarlarmıydı o hayvanı onu sormak lazım ki bu tavşanlar hamileyken hamile kalabilen kabiliyette canlı yani iki üç tanesi öldü diye soyları tükenmeyecek
he gelelim şu can aksoy olayına adam belli ki sorunlu ki hayvana değil insana elemanın yaptığını yapanlar var onlar ne olacak göz görmeyince göün katlanıyomu ???
hakikaten niye kimse onlara acımıyor? :D
bitkilerde yediğimiz tüm hayvanarda bulunan gelişmiş sinir sistemi yoktur ayrıca çoğu zaman bitkinin kendisini yemeyiz yesek bile bu bitkiler için bir anlam ifade etmez
-
O halde horoz da mı dövüştürmeyek:)
Şaka bu yana anlamıyorum bu insanoğlunu. Gözüyle görmeyince sorun yok da ordan burdan bi foto görünce hayvansever. Hiç mi belgesel seyretmiyorsunuz sırtlanın beynini yiyen maymun mu haklı yoksa maymunu parçalayıp yavrularına götüren aslan mı?
Arkadaşlar önce bi ortaokula geri dönün ve besin zincirini tekrar edin. Bu doğal dediğimiz hayat.
He işin can aksoy piçi boyutu bu konuyla uzaktan yakindan alakasız. O yuzden o konuya girmiyorum bile.