folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Avcılık Spor Olarak Kabul Edilemez.

Avcılık Spor Olarak Kabul Edilemez.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Ya iyide kimse hayvan öldürmese ben de et bulamasam, kasapta markette satılmasa ormana çıkıp hayvanlara ateş etmicem.

En çok işte etsiz kalacam başka bişiler yiyecem. Et bana ulaşılır olduğundan yemeden duramıyorum.

Benim suçum olduğunu kabul etmiorum yani yediğim hayvanlar ben yemesem de ölmüşlerdi

üstat hepimiz o şekilde düşünüp talep oluşturduğumuz için hayvan eti değil, bildiğin mutant eti yiyoruz.

http://www.youtube.com/watch?v=4YSCESzjZeU

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

biyolog arkadaşımın dediğine göre izinli yapılan av, bölgenin ekolojik dengesini korumada önemliymiş. belli kıstaslara göre belli hayvanları yine belli zamanlarda avlamaya izin veriyorlar.

yani bilmem hangi kuş türü artıp beslendiği türü tamamen tükettiğinde hem birçok canlı etkilenecek hem de o kuş türü bi süre sonra aç kalıp kitlesel ölümler yaşayacak misal. bu açıdan baktığımızda aslında gerekli birşey bile denebilir rahatlıkla.

diğer bir konu da yemek için sayısız hayvanı (milyarlarca) hiçbir şekilde doğal yaşamını görmeye doğasını gerçekleştirmeye müsaade etmeyecek şekilde yaşatıp öldürüyoruz, üretiyoruz. bunun yanında avcılık hiçbirşey, hem sayı olarak hem vahşet biçimi olarak. etle beslenmenin de daha medeni bir şeklini bulmamız gerek. üstelik doğal hayat görmüş hayvanlar daha lezzetli ve besleyici olduğundan tam bir kazan-kazan olayı olacaktır.

vejetaryanlık konusuna da değineyim. kişisel olarak et pek sevmemekle beraber yerim. bitkilerden asla alamayacağınız bileşenler ette var. kendim birgün vejetaryan olurum, düşünmüyor değilim ancak aslanlar yavru ceylanları vahşice katledip et yemeyi bırakmadıkça asla vejetaryanların görüşlerini desteklemeyeceğim.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

denizde doğa da işleyiş böyle,

uzun uzun tartışılıp iki tarafında haklı taraflarını bulabilirsiniz

ama işleyiş değişmez.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Size kalsa aç kalırız amk

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

şerefsizler ya içim cız etti şerefsizim

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ya hakketen sapla samanı karıştırmakta üzerimize yok.

can aksoy ipnesinin öldürdüğü kediydi arkadaşlar. sırf zevk için öldürdü.

bu adamlar tavşan vurmuşlar. avcılık olabilir işin içinde ama resme dikaat. TAVŞAN TEMİZLENMİŞ. demekki yemek için vurmuşlar.

vurup orda bırakmamışlar ki.

tamam kabul ediyorum, mevsimi dışında avcılık yapılmaz, ki bende yapmam hi.

bir avcının günlük istihkakı 2 keklikse, 3ncüsüne fişek daki atmamış bir insanım.  vuran adam tavşanın hamile olduğunu nerden bilsin?

ona bakarsanız, bazı şerefsizler bilmeyenlere kurban da  hamile kurbanlık falan satıyolar. buna ne diceksiniz ozaman.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Hayvanı parçalayıp organlarını sökünce haz duymakla yemek için avlanmayı birbirinden ayıramıyor musunuz? Resimde arkadaşların da dediği gibi iç organları, derisi titizlikle temizlenmiş bir hayvan var. Tahminen onu yemek için avlamışlar. Kafasını kesip gözlerini dışarıya akıtmak, iç organlarından boynuna zincir yapmak gibi saçmalıklar görünmüyor. Ayrıca siz av yapıldıktan sonra hayvanların orada kendi halinde bırakıldığını mı düşünüyorsunuz? 

İnsan doğasını çok çabuk unutmuşa benziyor. Kentlerde, apartmanlarda oturduğumuz, herşey önümüze paketli halde geldiği için işin gerçek yüzünü görmeyi bırakmışa benziyoruz. Gün içerisinde yediğiniz etler sanki ağaçta yetişiyor. Buna karşı çıkanlara sorarım "ibadet" adı altında 3 günde bir yıllık kesim miktarında hayvan kesiliyor. Buna neden bir şey söylenmiyor? Sonuçta aynı mantıkla ikisi de zevk için yapılıyor. İkisi de insanın beslenmesi için yapılıyor. 

Aynı mantıkla cerrahlara da cani dememiz lazım. İnsanı operasyon masasında kesmek, organlarıyla oynamak tıp, dışarıda aynısını yapmak canilik. Arada dünyalar kadar fark var. Tıpkı bu olayda olduğu gibi.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

niye avlanır ki insan

illa av istiyorsan şu adı neydi

bir arazide biribirlerine boyalı tüfekle avlıyorlar ya onu yapmak lazım aynı adrenalin yok mu.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Hamsiyi görüp üzülen var mı aranızda, bitkilere ve hayvanlara bu kadar hassasiyet varken balıklara neden yok acaba, avlanır hayvanlar bu kadar basit, eti de severek yerim, kaplanda severek yer. Bitkileri de yiyoruz onlarda canlı, sinir sistemine dayalı hayvanlara dair bir vejetaryan olma durumu saçma bence, bitkilerin yönelim hareketleri var ki canlılar ölümü anlamalı, böylece ondan kaçabilir, bitkide başka bir yolla adaptasyon geliştirmiştir diye düşünüyorum, yediğimiz şeylerin hep hisleri var yani, ölüyor öldürülüyor, sonra toprağa karıştığımızda da dünya bizi yiyor ve öğütüyor. Ne olur can aksoy demeyin o ibnelik tamamen internet eylemini bastırması için piyasaya sürülmüş birşey.

kvasir tarafından 21/Şub/14 12:27 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Birgün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 6480 Toplam Mesaj: 63