Avea Polis Hattı - Böyle Bedava Bir Tarife Gördünüz Mü Hiç ?
-
Normal bi tarife üzerine 4gb internet almak isteseniz 39 TL 1000 dk 32 TL 1000 sms te 10 TL deseniz 39+32+10=81 TL daha buna 5400 dakikayı eklemedik. Hesap ortada adamlar neredeyse 100 TL lik tarifeyi 27 tl ye sunuyorlar ama yine de yaranamıyorlar. yok yok en iyisi turkcell vodafone gibi faturaları şişireceksin o zaman kıymet bilinecek.
4gb İnternet
1000 dk
1000 sms
Kurum içi 5400 Dk
27 TL ... Acilen bi polis tanıdık bulmam gerekiyor.
-
vodafone kamu kullanıyorum bende
1000 dk heryone
250 sms heryone
vodafone sınırsız konusma+mesaj
35 tl -
blmrt bunu yazdı
vodafone kamu kullanıyorum bende
1000 dk heryone
250 sms heryone
vodafone sınırsız konusma+mesaj
35 tlcan alıcı nokta internet hocam
-
mfatihbodur bunu yazdı
Normal bi tarife üzerine 4gb internet almak isteseniz 39 TL 1000 dk 32 TL 1000 sms te 10 TL deseniz 39+32+10=81 TL daha buna 5400 dakikayı eklemedik. Hesap ortada adamlar neredeyse 100 TL lik tarifeyi 27 tl ye sunuyorlar ama yine de yaranamıyorlar. yok yok en iyisi turkcell vodafone gibi faturaları şişireceksin o zaman kıymet bilinecek.
4gb İnternet
1000 dk
1000 sms
Kurum içi 5400 Dk
Güzel paket ama avea heryerde çekmiyor ki
-
JuMaN bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
4gb İnternet
1000 dk
1000 sms
Kurum içi 5400 Dk
Güzel paket ama avea heryerde çekmiyor ki
Polis kolejinde okuyanalra da veriyolar mı aceba bu tarifeyi
-
Bana her ay 3 haneli rakamlarla geliyor fatura. Yurtdışıyla çok fazla görüşme yapıyorum. Bildiğiniz yurtdışı konuşması uygun olan bir tarife var mı ? Turkcell yada Vodafone
Castaway tarafından 19/Tem/13 18:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Polis kolejinde okuyanalra da veriyolar mı aceba bu tarifeyi
Verirler büyük ihtimal
-
Castaway bunu yazdı
Bana her ay 3 haneli rakamlarla geliyor fatura. Yurtdışıyla çok fazla görüşme yapıyorum. Bildiğiniz yurtdışı konuşması uygun olan bir tarife var mı ? Turkcell yada Vodafone
yurtdışını arama tarifeleri var, internet sitelerinin yurtdışı bölümünü araştır.
-
Castaway bunu yazdı
ne gereği var hocam ? voip kullan.. kendi numaran değişmeyecek, internetin var olduğu müddetçe her yeri arayabilirsin. akıllı telefondan ya da bilgisayardan..
-
Castaway bunu yazdı
Turk Telekom sabit hat...
-
aveanın kampanyaları iyide her yerden çekmiyor ki