folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Avea Polis Hattı - Böyle Bedava Bir Tarife Gördünüz Mü Hiç ?

Avea Polis Hattı - Böyle Bedava Bir Tarife Gördünüz Mü Hiç ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

her yone 500 dk

her yone 5000 sms

sınırsız internet

25 tl

avea faturali

blackhammer tarafından 20/Tem/13 02:04 tarihinde düzenlenmiştir

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Bana her ay 3 haneli rakamlarla geliyor fatura. Yurtdışıyla çok fazla görüşme yapıyorum. Bildiğiniz yurtdışı konuşması uygun olan bir tarife var mı ? Turkcell yada Vodafone

hocam vodafone red tarifelerindeki her yone dakikalar artik yurtdisi icin de gecerli diye biliyorum. onlara bakabilirsin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Normal bi tarife üzerine 4gb internet almak isteseniz 39 TL 1000 dk 32 TL 1000 sms te 10 TL deseniz 39+32+10=81 TL daha buna 5400 dakikayı eklemedik. Hesap ortada adamlar neredeyse 100 TL lik tarifeyi 27 tl ye sunuyorlar ama yine de yaranamıyorlar. yok yok en iyisi turkcell vodafone gibi faturaları şişireceksin o zaman kıymet bilinecek.

4gb İnternet

1000 dk

1000 sms

Kurum içi 5400 Dk

27 TL ... Acilen bi polis tanıdık bulmam gerekiyor.

geçenlerde yaylaya gittim bizim buralardaki. Çeken tek hat Turkcell.... İsterse sınırsız  internet,konuşma, mesajlaşma vs versin yinede turkcellden vazgeçmem

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

istanbuldayim, 1,5 yildir avea kullaniyorum cekmedigi yer olmadi.

ayrica veri servislerinden memnunum, hiz ve kopmama acisindan turkcellden iyi oldugunu soyleyebilirim. vodafone ile kiyaslamiycam vodafone ile avea arasinda pek bi fark goremedim

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

unuttuğun birşey var. 27 Tl'ye kullanabilmen için 12 taahhüt vermen gerek. yoksa 35 TL.

Aveadan dahada indirim alabileceğiniz durumlar vardır beyler bunu da aktarayım.

gold veya silver sekmentte bir müşteriyseniz, yani faturalarınızı düzenli ödüyorsanız (bu sizi gold veya silver sekmente sokar miktarı önemli değildir. miktara göre olanlar platinum olarak adlandırılır) müşteri hizmetlerini arayacaksanız ve 'faturamda indirim yapmazsanız hattımı kapattırırım veya taşırım' derseniz faturanızı %50'ye kadar aşağı çektirebilirsiniz. Bu sizin ısrarınıza bağlı ve emin olun ısrarcı olursanız bu olur.

Bu indirimi de avea da 12 ay kalma sözünüze istinaden verirler, binevi taahhüt. Bu indirimi aldıktan sonra telefonu kapatıp müşteri hizmetlerini tekrar arıyorsunuz ve ben EGM( Kamu Mega) tarifesine geçmek istiyorum diyorsunuz. gerekli şartları sağladıktan(önceden numaranızın egm tarifesi kullanması, veya polis kimliğinizi avea iletişim merkezine vermeniz, yada bir polisin size referans olması gerekmektedir.) sonra taahütü burda da veriyorsunuz. 

sıra geldi can alıcı noktaya....

Önceden vermiş olduğunuz taahhütle birlikte sizin %50 indiriminiz burda da devreye girer ve 27 TL'lik fatura size 13,5 Tl olarak yansır. + olarak tüm bu fiyatlara indirimli, indirimsiz,taahhütlü,taahhütsüz 1.31 kuruş TKV(telsiz kullanma vergisi) eklenir.

yukarıda belirttiğim indirimi alabilmeniz için.

1. süresi devam eden ve bitmesine iki aydan fazla olan taahhütlere indirm yapılmaz

2. hat üzerine alınmış bir cihaz varsa ve taksidi devam ediyorsa indirim yapılmaz.

3. hattımı kapattırmak istiyorum dediğinizde herhangi bir iletişim merkezine giderek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz karşılığı alırsanız bronze sekmenttesiniz demektir :) boşuna uğraşmayın. Bu cevabı veren müşteri temsilcisi tecrübelidir. kapatın tekrar arayın. illa ki acemi veya dikkatsiz biri düşecektir. vazgeçmeyin aramaktan. Bu arada 500 den ararsanız dakikadan bağımsız olarak 60 krş dan, 4441500 den ararsanız varsa ücretsiz dakikalarınızdan, yoksa dakika başı 41,5 kuruştan ücretlendirilirsiniz.

trooper tarafından 20/Tem/13 05:40 tarihinde düzenlenmiştir

ZzZzZzZ...!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek
    JuMaN bunu yazdı

Polis kolejinde okuyanalra da veriyolar mı aceba bu tarifeyi

Verirler büyük ihtimal

vermezler. polis kimliği veya görev yazının aimde olması gerek

ZzZzZzZ...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Berbat müşteri hizmetleri şehir merkezinde bile çekmeyen 3g ile birleşince avea üzerine para verse ne yazar. 500 dk+500sms+1gb interneti faturasız vodafone de 23 tl. Giresunda medeniyetten çok uzak yerlerde vardı ama Çanakkalede çekim problemide yaşamıyorum. Gayet hızlı 3g si var.
    Avea dan 2 hat aldım ikiside sıkıntı çıkardı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

1 GB net

1000 Dk Her Yöne

1000 SMS

55 TL  ( sanırım kazıklanıyorum ) Vodafone

THT2005 tarafından 20/Tem/13 08:32 tarihinde düzenlenmiştir

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

1 GB net

1000 Dk Her Yöne

1000 SMS

55 TL ( sanırım kazıklanıyorum ) Vodafone

Sanma, aynen o dediğini yapıyorlar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek
    trooper bunu yazdı

unuttuğun birşey var. 27 Tl'ye kullanabilmen için 12 taahhüt vermen gerek. yoksa 35 TL.

Aveadan dahada indirim alabileceğiniz durumlar vardır beyler bunu da aktarayım.

gold veya silver sekmentte bir müşteriyseniz, yani faturalarınızı düzenli ödüyorsanız (bu sizi gold veya silver sekmente sokar miktarı önemli değildir. miktara göre olanlar platinum olarak adlandırılır) müşteri hizmetlerini arayacaksanız ve 'faturamda indirim yapmazsanız hattımı kapattırırım veya taşırım' derseniz faturanızı %50'ye kadar aşağı çektirebilirsiniz. Bu sizin ısrarınıza bağlı ve emin olun ısrarcı olursanız bu olur.

Bu indirimi de avea da 12 ay kalma sözünüze istinaden verirler, binevi taahhüt. Bu indirimi aldıktan sonra telefonu kapatıp müşteri hizmetlerini tekrar arıyorsunuz ve ben EGM( Kamu Mega) tarifesine geçmek istiyorum diyorsunuz. gerekli şartları sağladıktan(önceden numaranızın egm tarifesi kullanması, veya polis kimliğinizi avea iletişim merkezine vermeniz, yada bir polisin size referans olması gerekmektedir.) sonra taahütü burda da veriyorsunuz. 

sıra geldi can alıcı noktaya....

Önceden vermiş olduğunuz taahhütle birlikte sizin %50 indiriminiz burda da devreye girer ve 27 TL'lik fatura size 13,5 Tl olarak yansır. + olarak tüm bu fiyatlara indirimli, indirimsiz,taahhütlü,taahhütsüz 1.31 kuruş TKV(telsiz kullanma vergisi) eklenir.

yukarıda belirttiğim indirimi alabilmeniz için.

1. süresi devam eden ve bitmesine iki aydan fazla olan taahhütlere indirm yapılmaz

2. hat üzerine alınmış bir cihaz varsa ve taksidi devam ediyorsa indirim yapılmaz.

3. hattımı kapattırmak istiyorum dediğinizde herhangi bir iletişim merkezine giderek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz karşılığı alırsanız bronze sekmenttesiniz demektir :) boşuna uğraşmayın. Bu cevabı veren müşteri temsilcisi tecrübelidir. kapatın tekrar arayın. illa ki acemi veya dikkatsiz biri düşecektir. vazgeçmeyin aramaktan. Bu arada 500 den ararsanız dakikadan bağımsız olarak 60 krş dan, 4441500 den ararsanız varsa ücretsiz dakikalarınızdan, yoksa dakika başı 41,5 kuruştan ücretlendirilirsiniz.

Vay amk.

Altan naptın oğlum :|
Toplam Hit: 13973 Toplam Mesaj: 59