Avea Polis Hattı - Böyle Bedava Bir Tarife Gördünüz Mü Hiç ?
-
her yone 500 dk
her yone 5000 sms
sınırsız internet
25 tl
avea faturali
blackhammer tarafından 20/Tem/13 02:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Castaway bunu yazdı
Bana her ay 3 haneli rakamlarla geliyor fatura. Yurtdışıyla çok fazla görüşme yapıyorum. Bildiğiniz yurtdışı konuşması uygun olan bir tarife var mı ? Turkcell yada Vodafone
hocam vodafone red tarifelerindeki her yone dakikalar artik yurtdisi icin de gecerli diye biliyorum. onlara bakabilirsin. -
mfatihbodur bunu yazdı
Normal bi tarife üzerine 4gb internet almak isteseniz 39 TL 1000 dk 32 TL 1000 sms te 10 TL deseniz 39+32+10=81 TL daha buna 5400 dakikayı eklemedik. Hesap ortada adamlar neredeyse 100 TL lik tarifeyi 27 tl ye sunuyorlar ama yine de yaranamıyorlar. yok yok en iyisi turkcell vodafone gibi faturaları şişireceksin o zaman kıymet bilinecek.
4gb İnternet
1000 dk
1000 sms
Kurum içi 5400 Dk
27 TL ... Acilen bi polis tanıdık bulmam gerekiyor.
geçenlerde yaylaya gittim bizim buralardaki. Çeken tek hat Turkcell.... İsterse sınırsız internet,konuşma, mesajlaşma vs versin yinede turkcellden vazgeçmem
-
istanbuldayim, 1,5 yildir avea kullaniyorum cekmedigi yer olmadi.
ayrica veri servislerinden memnunum, hiz ve kopmama acisindan turkcellden iyi oldugunu soyleyebilirim. vodafone ile kiyaslamiycam vodafone ile avea arasinda pek bi fark goremedim
-
unuttuğun birşey var. 27 Tl'ye kullanabilmen için 12 taahhüt vermen gerek. yoksa 35 TL.
Aveadan dahada indirim alabileceğiniz durumlar vardır beyler bunu da aktarayım.
gold veya silver sekmentte bir müşteriyseniz, yani faturalarınızı düzenli ödüyorsanız (bu sizi gold veya silver sekmente sokar miktarı önemli değildir. miktara göre olanlar platinum olarak adlandırılır) müşteri hizmetlerini arayacaksanız ve 'faturamda indirim yapmazsanız hattımı kapattırırım veya taşırım' derseniz faturanızı %50'ye kadar aşağı çektirebilirsiniz. Bu sizin ısrarınıza bağlı ve emin olun ısrarcı olursanız bu olur.
Bu indirimi de avea da 12 ay kalma sözünüze istinaden verirler, binevi taahhüt. Bu indirimi aldıktan sonra telefonu kapatıp müşteri hizmetlerini tekrar arıyorsunuz ve ben EGM( Kamu Mega) tarifesine geçmek istiyorum diyorsunuz. gerekli şartları sağladıktan(önceden numaranızın egm tarifesi kullanması, veya polis kimliğinizi avea iletişim merkezine vermeniz, yada bir polisin size referans olması gerekmektedir.) sonra taahütü burda da veriyorsunuz.
sıra geldi can alıcı noktaya....
Önceden vermiş olduğunuz taahhütle birlikte sizin %50 indiriminiz burda da devreye girer ve 27 TL'lik fatura size 13,5 Tl olarak yansır. + olarak tüm bu fiyatlara indirimli, indirimsiz,taahhütlü,taahhütsüz 1.31 kuruş TKV(telsiz kullanma vergisi) eklenir.
yukarıda belirttiğim indirimi alabilmeniz için.
1. süresi devam eden ve bitmesine iki aydan fazla olan taahhütlere indirm yapılmaz
2. hat üzerine alınmış bir cihaz varsa ve taksidi devam ediyorsa indirim yapılmaz.
3. hattımı kapattırmak istiyorum dediğinizde herhangi bir iletişim merkezine giderek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz karşılığı alırsanız bronze sekmenttesiniz demektir :) boşuna uğraşmayın. Bu cevabı veren müşteri temsilcisi tecrübelidir. kapatın tekrar arayın. illa ki acemi veya dikkatsiz biri düşecektir. vazgeçmeyin aramaktan. Bu arada 500 den ararsanız dakikadan bağımsız olarak 60 krş dan, 4441500 den ararsanız varsa ücretsiz dakikalarınızdan, yoksa dakika başı 41,5 kuruştan ücretlendirilirsiniz.
trooper tarafından 20/Tem/13 05:40 tarihinde düzenlenmiştir -
JuMaN bunu yazdı
Polis kolejinde okuyanalra da veriyolar mı aceba bu tarifeyi
Verirler büyük ihtimal
vermezler. polis kimliği veya görev yazının aimde olması gerek
-
Berbat müşteri hizmetleri şehir merkezinde bile çekmeyen 3g ile birleşince avea üzerine para verse ne yazar. 500 dk+500sms+1gb interneti faturasız vodafone de 23 tl. Giresunda medeniyetten çok uzak yerlerde vardı ama Çanakkalede çekim problemide yaşamıyorum. Gayet hızlı 3g si var.
Avea dan 2 hat aldım ikiside sıkıntı çıkardı. -
1 GB net
1000 Dk Her Yöne
1000 SMS
55 TL ( sanırım kazıklanıyorum ) Vodafone
THT2005 tarafından 20/Tem/13 08:32 tarihinde düzenlenmiştir -
THT2005 bunu yazdı
1 GB net
1000 Dk Her Yöne
1000 SMS
55 TL ( sanırım kazıklanıyorum ) Vodafone
Sanma, aynen o dediğini yapıyorlar. -
trooper bunu yazdı
unuttuğun birşey var. 27 Tl'ye kullanabilmen için 12 taahhüt vermen gerek. yoksa 35 TL.
Aveadan dahada indirim alabileceğiniz durumlar vardır beyler bunu da aktarayım.
gold veya silver sekmentte bir müşteriyseniz, yani faturalarınızı düzenli ödüyorsanız (bu sizi gold veya silver sekmente sokar miktarı önemli değildir. miktara göre olanlar platinum olarak adlandırılır) müşteri hizmetlerini arayacaksanız ve 'faturamda indirim yapmazsanız hattımı kapattırırım veya taşırım' derseniz faturanızı %50'ye kadar aşağı çektirebilirsiniz. Bu sizin ısrarınıza bağlı ve emin olun ısrarcı olursanız bu olur.
Bu indirimi de avea da 12 ay kalma sözünüze istinaden verirler, binevi taahhüt. Bu indirimi aldıktan sonra telefonu kapatıp müşteri hizmetlerini tekrar arıyorsunuz ve ben EGM( Kamu Mega) tarifesine geçmek istiyorum diyorsunuz. gerekli şartları sağladıktan(önceden numaranızın egm tarifesi kullanması, veya polis kimliğinizi avea iletişim merkezine vermeniz, yada bir polisin size referans olması gerekmektedir.) sonra taahütü burda da veriyorsunuz.
sıra geldi can alıcı noktaya....
Önceden vermiş olduğunuz taahhütle birlikte sizin %50 indiriminiz burda da devreye girer ve 27 TL'lik fatura size 13,5 Tl olarak yansır. + olarak tüm bu fiyatlara indirimli, indirimsiz,taahhütlü,taahhütsüz 1.31 kuruş TKV(telsiz kullanma vergisi) eklenir.
yukarıda belirttiğim indirimi alabilmeniz için.
1. süresi devam eden ve bitmesine iki aydan fazla olan taahhütlere indirm yapılmaz
2. hat üzerine alınmış bir cihaz varsa ve taksidi devam ediyorsa indirim yapılmaz.
3. hattımı kapattırmak istiyorum dediğinizde herhangi bir iletişim merkezine giderek işleminizi gerçekleştirebilirsiniz karşılığı alırsanız bronze sekmenttesiniz demektir :) boşuna uğraşmayın. Bu cevabı veren müşteri temsilcisi tecrübelidir. kapatın tekrar arayın. illa ki acemi veya dikkatsiz biri düşecektir. vazgeçmeyin aramaktan. Bu arada 500 den ararsanız dakikadan bağımsız olarak 60 krş dan, 4441500 den ararsanız varsa ücretsiz dakikalarınızdan, yoksa dakika başı 41,5 kuruştan ücretlendirilirsiniz.
Vay amk.